18-годишен шофьор помете пешеходци, един загина на място

Тежкият инцидент е станал в Горна Оряховица снощи
Обновена: 14 окт 2017 14:00 | 14 окт 2017 10:27, Александър Попов
50
18-годишен шофьор помете пешеходци, един загина на място
Снимка: Булфото, архив

Тежък инцидент късно снощи отне живота на двама души в Горна Оряховица. 18-годишен шофьор изгубил управлението на колата си и помел пешеходци на ул. "Отец Паисий" в железничарския град, съобщи МВР.

По първоначална информация той се е движил с несъобразена скорост и се е качил на тротоара на улицата.

На място е загинал 40-годишен мъж, а друг се намира в тежко състояние в реанимацията на болницата в града.

Самият шофьор е с натъртвания и охлузвания. Пристигналите полицаи са го подложили на проверка за употреба на алкохол, пробата е отрицателна.

Причините за произшествието са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
0
 
! Отговори
тато преди 6 години
До наноСинът на кметицата, която бе активен борец против фашизма отне два живота при две отделни катастрофи поради висока скорост и нищо! След 10 ноември пръв бе в редиците на СДС??!! Хайде стига с татово време. Този манталитет е резулта от тези години. Сега просто е трудно нещо да се скрие.
47
3
 
1
 
! Отговори
До 48 преди 6 години
Ислямска държава.
46
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой пое отговорност ?
45
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Почерпете го с хляб и сол тоя питек и го пускайте веднага, за да може да утрепе поне още 5-6 човека. Така ще се извърши по-лесно и пенсионната реформа.
44
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Покажете bmw-то.
43
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шофьорът естествено не е задържан и 24 часа, а съдиите ни понеже са милостиви и ще се влюбят в него, ще му дадат условна и максимум след 6 месеца ще му върнат книжката. Българите са мазохисти щом не са обесили досега съдия, така, че нека ***.
42
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не е новина в долината на вечно полу-пиняните балканоидни булгароиди, а ежедневие!
41
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
причината е,че тия просто не могат да карат.Обаче най-опасни са младите момиченца взели книжка преди абитуриентската.
40
1
 
2
 
! Отговори
До 41 някой преди 6 години
Пишеш пълни глупoсти. Точно обратното е - никъде по света това, което предлагаш не е дало резултат и в нормалните държави много добре го знаят и не го правят. Само в България ти и катаджиите все увеличавате наказанията в закона и както се очаква - става по-лошо.
39
2
 
3
 
! Отговори
някой преди 6 години
До Panovне знам къде живееш , но има и такава практика - когато дадено наказание не успява да превъзпитава , да има необходимата превенция , то се увеличава размера на наказанията .Сега всеки може да каже - САЩ като имат смъртно наказание , защо имат и такава висока престъпност - там проблемите са други А тук при нас - ако сме нормална държава - на това момче - >>>> от 30 до живот затвор, да работи в мината по цял ден , лишаване от всякакви граждански права . Няма извинение за постъпката му
38
1
 
4
 
! Отговори
Panov преди 6 години
До !?Не знам Вие къде живеете, но Ви препоръчвам да отидете в друга страна, в която такива ненормални мерки, като описаните от вас, просто не са необходими.
37
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До такаааМНОГО ТОЧНО.ЗА ВСЕКИ ТАКЪВ СЛУЧАЙ ГЛОБА ЗА ИНСТРУКТОРА И ИЗПИТВАЩИЯ.
36
1
 
10
 
! Отговори
!? преди 6 години
Живея в държава, където "младите" шофьори (току-що получили книжки), нямат право да карат автомобили с по-голяма мощност от 1 400 кубика (застрахователните компании просто не им дават застраховки, а без застраховка нямаш право да караш, хванат ли те без застраховка - глобата и наказанието са ужасни).Градските улици са осеяни с "легнали полицаи" (по три в редица) плюс сфетофари работещи 24 часа със закрепени на тях камери за наблюдение, пред уч-щата и в двете посоки легнали полицаи и камери.
35
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Президента и съдите бракониери, полицаите сводници и рекетьори и трафиканти, прокурорите убиции.Този е действал като терорист, в стабилната България. Пък вие си мислите, че като няма сирийци в България ще цъфнем, егати тъпунгирите сте
34
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
18 годишен с книжка - какво друго може да очакваме. Има си статистика и в нея се вижда, че младежите правят най-много катастрофи. Трябва някакво решение - или без книжки до някаква възраст - вижда се от статистиката до каква възраст или младежите само с придружител, който да носи отговорност наравно са младока. Вместо това при всяка катастрофа, която направи някой по-възрастен шофьор, младоците отварят усти като лами, как на хората над 60 години трябва да им се забрани да шофират. Е, обратното е
33
3
 
3
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
Ми кво слате минуси бе чалгаджии зомбирани..Ей,каквото и да му се мачука на тоя"народ"все му е малко!!!пфууу...
32
4
 
21
 
! Отговори
Пример за ЕС държава преди 6 години
ХАХ БЪЛХАРСКА МУ РАБОТА.. НИЩО НОВО! НЯМА ОПРАВЯ ..
31
6
 
7
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
Тикваа,махни всички знаци съвсем да "се плашим".Виждаш че има успех.Ни една жертва няма на пътя след великата ти банкянска мъдрост!!!Всички ги махни,да...И,Тиква..напълни ли касичката от глобите,а тикваааа...Кр ете ннн
30
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В тоя град има ли нормални?
29
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво!!! Продължавайте после да вдигате гражданската според "броя нарушения" на пътя... А наказанията за подобни инциденти да са минимални... ***.. но си заслужаваме съдбата. Народ който спи, нищо добро не го чака