18-годишен шофьор помете пешеходци, един загина на място

Тежкият инцидент е станал в Горна Оряховица снощи
Обновена: 14 окт 2017 14:00 | 14 окт 2017 10:27, Александър Попов
50
18-годишен шофьор помете пешеходци, един загина на място
Снимка: Булфото, архив

Тежък инцидент късно снощи отне живота на двама души в Горна Оряховица. 18-годишен шофьор изгубил управлението на колата си и помел пешеходци на ул. "Отец Паисий" в железничарския град, съобщи МВР.

По първоначална информация той се е движил с несъобразена скорост и се е качил на тротоара на улицата.

На място е загинал 40-годишен мъж, а друг се намира в тежко състояние в реанимацията на болницата в града.

Самият шофьор е с натъртвания и охлузвания. Пристигналите полицаи са го подложили на проверка за употреба на алкохол, пробата е отрицателна.

Причините за произшествието са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
5
 
16
 
! Отговори
до 28 преди 6 години
По-*** коментар не бях чел отдавна. Очевидно ти си около/над 50.. А знаеш ли колко комплексирани чичковци има също както младежта, и избиват комплексите било то с нова или 20 + годишна барака?
27
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те затова на младежи под 50 годишна възраст, книжки не трябва да се дават....
26
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Стефан Началника на полицията в Горна Оряховица няма син на 15 години! А и тук автомобилът е управляван от 18 годишен ! В такива казуси обикновено вината се носи от водача а не от спътниците му!
25
5
 
38
 
! Отговори
Стефан преди 6 години
15 годишния спътник на шофьора (за който ништо не се споменава) е син на главния началник в полицията в Горна. Познайте кой ще се размине?
24
3
 
17
 
! Отговори
Станимир преди 6 години
Доживотен затвор за тоя *** и такива като него! За убийство трябва да има само една присъда - доживотен затвор, както е в Америка!
23
10
 
5
 
! Отговори
дрън дрън преди 6 години
това са пълни измислици,поредната фалшива новина,никой в българия не загива при катастрофи,някой да познава такъв,аз не,българите живеятпонад 100г.
22
32
 
6
 
! Отговори
Дидо пилота от Видин преди 6 години
Беемвето ми е на 20 години ,ама е направено с тунинг 250 коня и лети кат чук без дръжка ,а виий карате некви дачий дет не моат спират и газите човеци.
21
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 20Скапаният матрял няма националност!
20
2
 
19
 
! Отговори
dk преди 6 години
строгостта на закона и спазването му не значи крайностдано не ти се наложи в живота да имаш близък и така невинно пострадал и това са млади хора та са оставили деца си5раци и плачещи вдовици и майкитогава ще ми запееш друга песен и ще искаш този джигит укойто случайно ги е блъснал да го разкъсаш а не да го вкарваш доживотне пиши нещо ,което не си преживял че ще си предизвикаш съдбата
19
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Горна Оряховица само роми живеят!
18
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като куриоз, катастрофата е станала точно пред сградата на Пътна полиция.
17
9
 
27
 
! Отговори
такааа преди 6 години
Тук виновен е ИНСТРУКТОРА,не го е научил,само е прибрал паричките.
16
4
 
29
 
! Отговори
нано преди 6 години
Прав е другаря Бойко Борисов - материала е калпав - га бехме ние на власт преди 30 години така ли беше - по улиците в населените места се движеше най ама най много с 40 -50 км в час имаше лепенка на колата - млад шофьор те бяха пък с още по малко ограничение а *** мамини и таткови сега правия асфалтов път го имат за писта за излитане на Мигове и F - 16 не ги интерсуват знаци и ограничения и закони не важат за тях
15
1
 
29
 
! Отговори
Некой си... преди 6 години
Пак ли Би Ем Даблю, нов внос, качваш се и караш, уникат?
14
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ежедневието в диспансер "България"! Ето ги и кадрите!1. Спокойни шофьори, съобразителни и отговорни!2. Еродирани детски учителки с богат опит и забележителни педагогически умения!3. Тотално унищожена щуро-баджанащина във всеки сектор на държавата.4. Училищата са претъпкани с психолози - без психози!5. Моралът е навсякъде и във всичко.6. Президент - делтапланерист.7. Расте но не бледнее - интелигенцията. Мария, Биляна, Снежана, Богдана, Джена, Малина, Ивана и Сашка!
13
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Аз лично шофирам автомобил с 450 конски сили и ме задминават като все едно съм спрял..."Да, вие с ТИР-овете много коне имате, ама нещо сте ограничени електронно да не вдигате повече от 90км/ч. Как няма да ви задминават като спрели?
12
3
 
35
 
! Отговори
Във всяко село преди 6 години
Правата улица е със статут на "магистрала".Там си тестват кочинките. И тетака.
11
1
 
27
 
! Отговори
ГОСТ преди 6 години
Некадърни дупета които не могат да карат, вместо да си купуват книжки ще трябва по няколко пъти да се явяват на изпит докато не се понаучат малко. След като е убил човек мястото му е задължително в затвора до живот. Там да бъде мека китка. Корумпираната система ще трябва да престане със условните присъди, или домашен арест за да избяга от правосъдието. Всеки водач на МПС трябва да спазва правилника за движение и знаците. Затова съдът трябва да е без компромисен към нарушителите на закона.
10
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Към 6 крайностите никога не водят до нещо добро. В живота понякога не зависи от теб, но си виновен. Не всички летят със 100 в града и убиват на пешеходна пътека. Понякога просто се случва. Какво значи да лежи тогава до живот. Нали и съдебна система е много е справедлива. Важна е превенцията, образоване и информиране на обществото. Камери, глоби адекватни на МРЗ, а не 1000 лв. без събираемост. Когато минеш в бус лентата на Цариградско и те глобят 50 лв. няма го направиш пак нали?
9
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наистина е голям ужас с тези таратайки по улиците. Данъци в тази държава плащаме всички, а тези хора се държат като собственици на асфалтираните участъци от градовете и междуселищната мрежа. По същия начин се държат и ловците в гората, ромите в махалите си и т.н. Лошото е не толкова, че тези хора не се наказват, а че реципрочните мерки от страна на останалите са забранени и се наказват.