Мъж почина при инцидент в Морската градина в Бургас

Ударил се е на дървена плоскост от фонтан до лятната сцена "Охлюва"
14 окт 2017 22:33,
18
Мъж почина при инцидент в Морската градина в Бургас
Снимка: Дарик

Полиция отцепи фонтана в Морската градина на Бургас, след като мъж удари главата си в дървена плоскост към съоръжението и почина на път за болницата.

Трагедията се разиграла към 16:00 ч. днес, съобщиха очевидци. Загиналият е на около 40-50 години, пише "Дарик".

Свидетели разказват, че малко преди инцидента стоял бос на пейка до шадравана. Изправил се, но щом тръгнал към фонтана, неочаквано се олюлял, полетял назад и блъснал главата си в съоръжението.

Хората наоколо повикали незабавно бърза помощ. На мястото пристигнали и полицаи, които отцепили района, за да извършват оперативно-следствените действия.

Причините за инцидента се изясняват. По непотвърдена информация загиналият е клошар.

Фонтанът до лятната сцена "Охлюва" бе реконструиран през юни т.г. Ремонтът бе част от мащабна работа по проект "Реконструкция на историческото ядро на Приморски парк в южната част".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-добре мъртво пиянде, от колкото жив крадец- ТИКВА!!!Тиквата е на бабата вибратор.
15
3
 
0
 
! Отговори
мех преди 6 години
Взеха ли алкохолна проба на пейката? - да не е карала с несъобразена скорост?
14
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
отървал се е човека.
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав е , човека коментирал преди мен ,че "се случват такива работи", преди месец време 30-годишния син на една позната бил сам и си гледал ТВ задавил се много яко, и докато излезе на площадката да звъни на комшиите и там си остана момчето. Затова имаш глоба 80? ако те хванат че ядеш или пиеш шофирайки.
12
2
 
3
 
! Отговори
/./ преди 6 години
До НовинарЗаловена е дървена плоскост. тя е виновна за смъртта на човека. Сега ще я съдят и ще решат дали на талаш да стане или в печката ще гори.
11
5
 
2
 
! Отговори
Гошко преди 6 години
До до Анонимен 3Ако изброените мерки се въведат,то ние ще сме втората Северна Корея.
10
0
 
13
 
! Отговори
Новинар преди 6 години
най-важната част от новината е,че полицаите са отцепили района!!!Нищо по-глупаво не може да се направи при нещастен случай с фатални последици. При всички "отцепвания" досега на местпрестъпление,никога не е имало постигнато нещо реално,т.е. не е заловен евентуален престъпник.
9
2
 
8
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
До до 6 от 3 6 Заоблянето му е майката....
8
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог да го прости!
7
3
 
1
 
! Отговори
от 3 до 5 преди 6 години
*от 3 до 5 тест
6
10
 
15
 
! Отговори
до 6 от 3 преди 6 години
Ех, че си оригинален, в небанановите държави, където живеят нормални хора, също има пейки, тротоари, стъпала и пр. и са доста често, да не кажа винаги заоблени. Предишно споменатите не е задължително да са с перфектен ръб за да можеш да си разбиеш кра.туната, което явно си и правил като малък.Много сте перфектните такива в България, поне 3 милиона. Затова въпреки участие в най-силния финансов съюз в света и подбутване едва се стига почти до средноафрикански стандарт.
5
8
 
42
 
! Отговори
до Анонимен 3 преди 6 години
Незабавно да се премахнат всички конструкции, които могат да доведат до нараняване или смърт! Това включва пейки, фонтани, стъпала, огради, паметници и най-вече - сгради. Да се сринат всички постройки, а на тяхно място да се създадат заместващи жилища - по-възможност от кашони, за предпочитане - землянки. Да се изкоренят всички растения над 20см, даващи възможност за катерене. Да се забранят и бутилките с минерална вода над 2л, поради опасност от удавяне или травма от удар със същите.
4
17
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Представителят на Суджуците в Бургас колко милиона гепи от проекта.
3
25
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам какви перфектни конструкции се правят навсякъде... погледнете само ръба на това съоръжение! Само един път трябва да падне някой и.... вижда се какво е станало. Моля просто архитектите и изпълнителите на такива произведения на изкуството на открито да си поставят въпроса, ако моето дете падне на конструкцията, която творя и си удари главата има ли шанс да оживее.
2
10
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дори и да е пиянде не е станал такъв от хубав живот не съдете хората кой за какво умрял всичко р карма
1
37
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пиянде