В спецакцията в Русе задържан брат на червен депутат?

Илия Стоилов е обвинен за лидер на банда за рекет
14 окт 2017 12:25, Александър Попов
31
В спецакцията в Русе задържан брат на червен депутат?
Снимка: Емил Димитров, bTV

10 лица са задържани до момента при специализираната акция в Русе, заяви говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова пред "Фокус".

"В момента на територията на Русе се провеждат активни процесуално-следствени действия под ръководството на Специализираната прокуратура и с участието на ГДБОП. Провежда се разследване за организирана престъпна група, която се занимава с разпространение на наркотични вещества и с рекет. Извършват се претърсвания", допълни Арнаудова.

Още по темата

Братът на БСП депутата Георги Стоилов - Илия, е бил задържан, съобщава "24 часа". 39-годишният родственик на червения депутат е обвинен за лидер на банда, занимаваща се с насилствени действия като побои и рекет.

При арестите е открита и дрога, а акцията продължава и в момента.

Георги Стоилов пък заяви пред bTV, че не се е виждал с брат си повече от месец. "Ние сме много различни, не следя с какво се занимава", допълни червеният депутат.

Акцията започна рано тази сутрин в крайдунавския град. Извършени са много претърсвания на различни обекти, сред които и заложни къщи.

"Продължават следствените действия и към момента. Най-рано утре ще можем да дадем повече информация, включително и за самоличността на лицата, които са обвинени в организиране, ръководене и участие в организираната престъпна група", каза още Румяна Арнаудова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
6
 
37
 
! Отговори
реалноста преди 6 години
не вси4ки бандити и крадци са комунисти но вси4ки комунисти са бандити и крадци
7
23
 
21
 
! Отговори
ПИЧ преди 6 години
В Русе навремето започнаха първите протести срещу управляващитеСега в Русе се слага началото на провала на ГЕРБДвама самозабравили се активисти на ГЕРБ НУНЕВ ,АТАНАСОВА ще доведат до гибелта на партията. Тези двамата са най голямата политическа изметЧленовете и симпатизантите та ГЕРБ да им се сърдят на тях за гибелта на партията
6
10
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а дано продължи така на практика 90% от 4ервените миризливи тавхани от БСП са в основата на бандитскио мутренските групи в страната
5
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма лошо,но какво общо има това с борбата с корупцията цялата тази операция и особено отразяването и в медиите увисват във въздуха . Имам чувството,че акцията не се прави заради борбата с престъпността,а за да се покаже , че и другите са лоши само,че това ние си го знаем въпроса е защо тези сегашните не са различни или надали.
4
0
 
38
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
Сега е момента депутата Георги Стоилов да бъде обвинен в шуробажанащина. Назначил е брат си за лидер на банда. Ех, защо го няма вече Антон Тодоров! Какъв цирк щеше да спретне. Но има и други кадърни в тази област. "Тежката артилерия" е винаги във форма
3
14
 
22
 
! Отговори
don преди 6 години
Потърсете Десислава Атанасова от ГЕРБТя е в основата на тази полицейска операцияАтанасова и Нунев няма да командват РусеТе са потенциални клиенти на прокуратурата.Като министър тази девойка толкова далавери направи
2
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айдееее, почна се, Империята / ГРОБ /отвръща на удара.
1
3
 
30
 
! Отговори
:) преди 6 години
БСП и ГЕРБ започнаха да се бият. Това е прекрасно. Ще си извадят кирливите ризки на показ.