Питбул нахапа дете в Кърджали, арестуваха собственика му

След нападението, мъжът избягал, но сега е в ареста
Обновена: 16 окт 2017 12:44 | 16 окт 2017 12:41,
58
Питбул нахапа дете в Кърджали, арестуваха собственика му
Снимка: архив, Bulphoto

51-годишен собственик на питбул е задържан за срок до 24 часа в полицията в Кърджали, след като кучето му нападнало дете на година и половина. Това съобщиха от полицията в Кърджали. Инцидентът станал в района на пазара в областния център в петък около 19 часа.

Детето било с баба си на разходка, кучето се появило внезапно и захапало момиченцето в седалищната област. Детето е настанено в хирургичното отделение на кърджалийската болница.

Собственикът на питбула напуснал мястото и е бил установен от криминалисти час след нападението. Срещу него е образувано досъдебно производство за нанесена телесна повреда.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
17
 
! Отговори
Никк преди 6 години
Юнале, мястото на жените в България е навсякъде където решат, защото ние тук сме свободни хора. Ако искаш жена ти да е вкъщи, в рамките на двора ти например, значи вашето място, и най-вече твойто, не е тук..
9
2
 
11
 
! Отговори
**** преди 6 години
До-3Твоето място е в С.А.в средновековието,а не сред нормалните хора.
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малко кученце, пуснато всеки път така да подтичва до собственика си, изпохапа целия квартал, докато не ухапа на съседа малкото дете. Съседът обяче , като видя че най-много да го набие и да си изкара беля, извика по-големия си син, 13 годишен и малкия такъв удар в слабините изпацка на собственика на кучето, че свят му се зави. Оттогава кученцето е на повод и проблемът се реши.
7
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както редовно се гаврят с "Четири лапи", а кученцето добре ли е? Не е ли в шок от преживяното? Това гадно дете как се е осмелило да излезе без боен скафандър? Сигурно е гледало лошо питбулченцето, а и е изпускало страхови хормони, та кучето се е вбесило?
6
1
 
18
 
! Отговори
Българче преди 6 години
До Юнал Джемилов ти са директно за лудницата !!!
5
2
 
30
 
! Отговори
Рали преди 6 години
Време е тази порода да се забрани в България, както повечето нормални държави от край време направиха. Не ме интересува, че не всички нападат.
4
1
 
16
 
! Отговори
Загрижен преди 6 години
До Анонимен Проблема е, че Народните представители премахнаха от закона необходимостта големите кучета да са с намордници. Сега тези дето са го гласували да бъдат заключени заедно със собственика на кучето. Е няма да стане но пък един ден знаели човек какво може да се промени в живота ....
3
41
 
2
 
! Отговори
Юнал Джемилов преди 6 години
Мястото на децата и жената е вкащи не на улуцата
2
0
 
25
 
! Отговори
Евро-compliant преди 6 години
Евтаназия за собственика на кучето веднага.
1
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хем без повод, хем без намордник,че си и тръгнал. Абсолютно асоциално поведение! Трябва за такива базовата глоба да е 20 хиляди, отнемане на животното и от там нататък според степента на инцидента.