Питбул нахапа дете в Кърджали, арестуваха собственика му

След нападението, мъжът избягал, но сега е в ареста
Обновена: 16 окт 2017 12:44 | 16 окт 2017 12:41,
58
Питбул нахапа дете в Кърджали, арестуваха собственика му
Снимка: архив, Bulphoto

51-годишен собственик на питбул е задържан за срок до 24 часа в полицията в Кърджали, след като кучето му нападнало дете на година и половина. Това съобщиха от полицията в Кърджали. Инцидентът станал в района на пазара в областния център в петък около 19 часа.

Детето било с баба си на разходка, кучето се появило внезапно и захапало момиченцето в седалищната област. Детето е настанено в хирургичното отделение на кърджалийската болница.

Собственикът на питбула напуснал мястото и е бил установен от криминалисти час след нападението. Срещу него е образувано досъдебно производство за нанесена телесна повреда.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
1
 
! Отговори
Лени преди 6 години
До някой сиПълни глупости,моята приятелка имаше питбул,супер спокойно куче никой не е и предполагал,че това куче може да прояви агресия до момента в който захапа сина и докато спеше
49
1
 
1
 
! Отговори
Ради преди 6 години
Много сте ми смешни всичките.Аз съм ЖЕНА НА 27 ГОДИНИ и гледам питбул.И сигурно съм комплексарка!!!ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ???Престанете с това че тези кучета са убийци....не те нямат вина.Както го възпиташ.
48
4
 
2
 
! Отговори
някой си преди 6 години
Първо на 100 процента това куче НЕ е питбул. Всеизвестно е за всеки, който знае дори малко за породата, че кучетата не проявяват НИКАКВА агресия към хора, а към малки деца още повече. Прочетете малко литература. Това е някво питоподобно куче, което сигурно и е малтретирано от собственика си, за да се стигне до това да захапе дете.
47
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименСледващия път питбулът може да се провокира от твоята муцуна и тогава ти ще пищиш. А дано, пък тогава ще те видим.
46
2
 
11
 
! Отговори
Гражданин преди 6 години
Що за глупост !Този ,който не обичал кучетата ,не обичал и хората!Що за логика?Аз пък казвам!Защо колите прасетата за Коледа и агънцата за Велик ден!А за веганите,защо ядете горките растения?Яжте само камъни,!Наздраве!
45
16
 
2
 
! Отговори
Веган преди 6 години
А защо не пишете дали кученцето е добре? Дано озверялата тълпа не го е линчувала, защото в тая варварска държава е напълно възможно, в нормалните държави има закони защитаващи животните, а тук всеки може да убие животно безнаказано!
44
0
 
0
 
! Отговори
анонимен 31 преди 6 години
До АнонименБлагодаря!
43
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бъркате за кучетата - не кучетата са виновни, а хората. Как очаквате от този, на когото не му пука за поведението на кучето му, да му пука за хората? Аз също имам куче, не е от бойните породи, но независимо от това на излизане е винаги на повод - както за неговата безопасност, така и за спокойствието на останалите минувачи, както и моето. За съжаление заради *** патят и съвестните стопани, и кучетата и на двата типа собственици.
42
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Решението е много лесно - кучето се евтаназира, собственикът му се кастрира и всичко е наред.
41
1
 
15
 
! Отговори
Харалан Спасов преди 6 години
Уви в Територията, която е наследник на географското разположение на България, на тоя комплексар нищо няма да му бъде направено! Гарантирано от тежкоболната и безнадеждна наказателна система! Ще излезе както винаги оная, очилатата "говорителка" на Цацаратурата, ще мънка и срича по Нова и БТв, че "разследването и следствено-процесуалните действия продължават", а после - после комплексаря ще бъде пуснат от ареста и всичко ще си бъде по старому!
40
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредното неграмотно, тъпо и комплексирано създание се прави на мъж чрез порода куче, което въобще не знае как да гледа и защо го е взел!!! Яка глоба за селяка и направо в панделата да полежи!
39
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кучелюба с този Дзвер да се набута в зандена поне за 3 години! Да му се конфискува имуществото и продаде. Парите да се предоставят на родителите на детето. И последно, забрана за тази порода!! Защо не се забрани, за кой път страда дете??? Това ако стане в САЩ, дете да пострада, жална му майка на притежателя!!! Ухапал детето ко Кучелюба избягал?? Защо бе, къде му е достойнството? Да обичаш куче което е опасно, знаеш и го оставяш свободно? Бой с жилави пръчки за да си знае освен присъдата!
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 36аз съм го чел ти чел ли си го?
37
7
 
27
 
! Отговори
българка преди 6 години
Уффф, вече не се издържа - кучкарите са отвратително нагли хора. Неслучайно преди няколко месеца един човек беше прострелял някакъв нахалник с голямо куче. Аз самата миналата седмица яко изритах едно малко псе, което се опита да се катери по краката ми.Преди това предупредих кучкарката да си върже кучето - и тя, нагла и безочлива, ме пита защо!!!Ами защото такъв е закона - навън кучетата да са вързани, големите породи с намордник. Моето спокойствие и това на децата е по-важно от гнусните кучета!
36
0
 
2
 
! Отговори
до 34 преди 6 години
Линковете както знаеш са забранени! Справи се с Наредба за придобиване, притежание и отглеждане на домашни животни на територията на СС
35
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 31,има май някакви градски наредби, които не се спазват, а и глобите са смешни.това трябва да стане държавен закон и да се глобява масово, за да има ефект.и тогава пак остава опасността от уличните ***.
34
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 32pokaji mi link
33
0
 
12
 
! Отговори
до 32 преди 6 години
Има, има! Посочени са и породите и килограмите при които намордника и повода са задължителни!
32
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 31nqma takav
31
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе я ме светнете ако обичате имаше или нямаше закон за задължително поставяне на намордник на кучето докато го разхождаш навън! И защо, ако има такъв , нарушителите не се наказват с цялата строгост на закона!