Ще вземат ли децата на майката, удушила бебето си?

Най-вероятно ще бъдат поверени на грижите на бащата
17 окт 2017 08:34, Александър Попов
9
Ще вземат ли децата на майката, удушила бебето си?
Снимка: Булфото

Социалните служби в Горна Оряховица умуват да отнемат ли децата на 35-годишната Венелина Петкова, разследвана за убийството на собственото си новородено бебе.

По-вероятно е обаче, децата да останат в семейството и да бъдат поверени на грижите на бащата Христо Петков, който към този момент не е разследван като съпричастен към смъртта на новороденото си четвърто дете, съобщава "Монитор".

Още по темата

От прокуратурата в Горна Оряховица пък няма да искат промяна и по-тежка мярка за неотклонение на майката, която се намира в общинката болница във Велико Търново. Към този момент наложената и мярка е подписка.

Историята с 35-годишната учителка избухна в петък след като стана ясно, че тя е извършила криминално раждане в парк, след което и става зле и е откарана с линейка в болница.

Според майката бебето е било мъртво и затова тя го е пъхнала в чантата си с намерение след това да го изхвърли.

Според резултатите от аутопсията на телцето обаче, бебето е родено нормално и е живяло поне десетина минути преди да бъде умъртвено. Разследването продължава, а съдът ще трябва да изясни истината.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Следродилната депресия (която е много сериозно нещо) обаче се проявява малко по-късно от 10мин след раждане. И то в парк! Явно всичко е било обмисляно
8
1
 
4
 
! Отговори
Сен преди 6 години
*** а не човек!
7
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как може такава злоба в коментарите. Жената е била в следродилна депресия, освен това е бяла християнка.
6
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да и дадат десетина ромчета, да ги отгледа и тях така, да спестим от социални плащания.
5
1
 
11
 
! Отговори
Некъф луд преди 6 години
Ааааа що бе, дайте и още 3 деца да заколи и тях.
4
1
 
13
 
! Отговори
марги преди 6 години
*** тая, не е ли затвора? Умувайте още!
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия са и...ти! Телцето е намерено в семейната кола и да се твърди, че бащата няма нищо общо... е меко казано мал...но!!! Ама това е България все пак! Тук вече почти нищо нсе може да ме изненада!
2
1
 
22
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Глуповато е да се мисли,че бащата не е съпричастен към деянието...хич не е разбрал,че жена му е бременна, че е родила, а още по-малко е подозирал,че превозва в багажника на колата си трупче на новородено?Тази жена най-малкото е психически нестабилна...никой нормален човек не може да направи такова нещо? Като не искаш детето има толкова възможности...
1
1
 
17
 
! Отговори
аха преди 6 години
Значи татенцето няма нищо общо,така ли!?Само дето телцето на малката душица е било в багажника на колата му!Тук има мноого въпроси за задаване!Ама много!