Арест след видео: Да тренираш питбул с живо коте за "стръв"

Клипът е заснет от съпругата му в присъствието на малолетното им дете
18 окт 2017 18:10,
85
Арест след видео: Да тренираш питбул с живо коте за "стръв"

Мъжът, изполвал живо коте за стръв за питбула си, е арестуван. За жестоката тренировка стана ясно от видео, качено от насилника във Facebook.

Задържаният е 32-годишен жител на Тутракан. Той е арестуван за проявена жестокост към животни, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Силистра.

Още по темата

Полицейската проверка по случая е започнала веднага след публикуването на скандалното видео, което е предизвикало възмущението на много граждани, се казва в съобщението.

Установено е, че клипът е заснет от съпругата на тутраканеца в присъствието на малолетното им дете на 16 октомври.

По-рано Dnes.bg публикува кадрите, на които се вижда как собственик на питбул обучава кучето да гони плячка. За стръв обаче ползва живо коте.

Профилът на мъжа - Пламен Петров, вече e свален от Facebook, вероятно докладван. Въпреки това природозащитници са свалили кадрите предварително.

"Той има жена и прекрасни деца, които вероятно ще наследят извратеното мислене на родителя си", отбелязват защитници на животните.

Резултатите от проверката ще бъдат докладвани на Районна прокуратура-Тутракан, пише в съобщението на Областната дирекция на МВР в Силистра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко трябва да си без мозък да правиш такива тренировки?Пред децата си ?Жена ти да ги филмира ?Да ги качиш във Фейсбук ?!Цялото семейство е сбърркано...
62
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Страхлив ***
61
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вързан като куче и оставен в някой нелегален развъдник за тоз техеранец(Тх)
60
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жив селянин.Явно няма други проблеми.Дано него го вържат така и 5 питбула да си поиграят.Мазен тлъст ***
59
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблемът е единствено в това, че кучето може да убие или нарани човек, а вие някакво котенце сте зажалили! Много милосърдни и състрадателни станахте към животните, а веднъж не сте отишли да посетите деца в дом за сираци, да им купите маратонки или някаква играчка.И още - докато лапате кИфтета и пържоли, малко двулично ми звучи всякакво състрадание към животните!
58
3
 
13
 
! Отговори
Надя преди 6 години
Щом съпругата е снимала вече ситуацията е трагична за горкото им дете, няма един нормален, който да го научи на доброта!А закрила на детето е нормално да почнат да проверяват това семейство щом сцените на жестокост са не само нормални ами и забавление за тях!
57
2
 
9
 
! Отговори
Беселина преди 6 години
До ТЦТЦЧовека е една гнусна самодоволна ***. Направил е някакви деца, като гледам как ги възпитава, по-добре да ги отгледат вълци. Ти с тези разсъждения не си по-добър от него.
56
2
 
15
 
! Отговори
Идея преди 6 години
Предлагам тоя из род да използва като жива стръв децата си - ефектът ще е неповторим !
55
3
 
20
 
! Отговори
софийски преди 6 години
в Добруджа златно жито зрей и *** народ живей.Кажи му добруджанец и повече не гообиждай.
54
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А дано някой го опремаже гад ***! Това не е човек!
53
4
 
6
 
! Отговори
do 54 преди 6 години
Kakvo shte reche opasna poroda.... kucheto e stanalo takova zashtoto stopanina go tormozi i uchi na takava jestokost ela da vidish v Anglia che pitbul e poroda krotka kato vsichki ostanali kucheta nikakva agresia ne proiaviavat, naprotiv horata sa gi ostavili zaedno s decata vkashti da si igraiat.... bolni mozaci sme si tova e posle imalko detska agresia nali tova e kopirane deistviata na roditelite !
52
2
 
18
 
! Отговори
До 54 (ТЦТЦ) преди 6 години
По-добре улицата да го възпита, отколкото човек без грам емпатия, било то и родителите му. Иначе не съм се съмнявал, че вината ще падне върху държавата или кучето. Кучетата са "опасно сташни", ако ги направиш такива, не си мисли, че се раждат така. И това, че е пълно между блоковете с котки, не е аргумент за проявата на подобен тип жестокост. Мислиш с г*за си.
51
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а кучето директно да му пръскат мозъка. и то да накарат тоя олиго.френ да го убие сам.яка глоба от 5000лв или 6 месеца в трудов лагер.това е
50
27
 
8
 
! Отговори
ТЦТЦ преди 6 години
Глупости затвор, човека има деца! Кой ще ги гледа тия деца , като го вкарат в затвора! Да му треснат един солиден акт, да му вземат грозното куче и чао! Държавата е виновна, че не е забранила разъждането и притежавянето на такива опасно страшни кучета! Кой следи за наморници на кучетата, особено на по едрите в парковете? А за котето, не му се ядосвайте пълно е между блоковете с котета!
49
2
 
23
 
! Отговори
Край преди 6 години
Някой индивиди имат гнусно малко мозък и са напълно излишни.
48
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не съм кучемразец, но не може да обичаш животно, без значени куче или котка повече от дете.Би трябвало да си тотално сбъркан.И да попитам тия пенсионерки реститутки дуто хвърлят от балконите си пачки, вместо да разхождат смрадливите си кучета не могат ли да вземат да отгледат по едно дете от някай дом.
47
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Eто го правилният линкhttps://youtube/watch?v=XzlmgNi6l8U&sns
46
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето още двама, които организират боеве и нито една медия не иска да пусне записите за боеве, на всичкото отгоре и се представят като национален отборhttps://youtube/watch?v=XzlmgNi6l8U&sns=https://youtube/watch?v=aHIXekqXCXU
45
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Я тука се заформил форум на кучелюбите срещу коткофобите.
44
2
 
4
 
! Отговори
няма значение преди 6 години
До Бай ПешоИ все ще е правилно...