Продадено в България: Детска играчка пее "Аллах Акбар"!

Пеещата овчица е купена в магазин в Търговище
18 окт 2017 12:10,
96
Продадено в България: Детска играчка пее "Аллах Акбар"!
Кадър: Vbox

Детска играчка пее арабска песничка с припев "Аллах Акбар"! Това установили родители от Търговище, които купили пеещата овчица от магазин в града.

Възмутени, те пуснаха видео с пеещата играчка в интернет.

"Можете ли да си представите, това го има в България! Купено е от български магазин", възмущава се в клипа бащата, който се представя като Николов.

Видеото вече е гледано хиляди пъти и е събрало много възмутени коментари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До тези, които не разбират какво е дразнещото -- Аллах е гадна гнида, а поклонниците му са нискочели миризливи потури. Нормално е да се отвратиш, когато чуеш "Аллах". Аре, със здраве.
23
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз искам такава овца. Само в Търговище ли ги има :(
22
8
 
12
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Вера много е работила по публикацията.Хайде да се хванем за ръце и дружно да се възмутим!Веднага да се създаде група"Не на белите овчици" във фейсбук,мейсбук,туитър,муитър и другите парцали ....
21
3
 
16
 
! Отговори
ясно преди 6 години
До КривонделВсичко което е чуждо за нашата ,култура,език,религия и живот е нередно,ненормално и подлежи на унищожение.
20
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо не разбирате. Това е арабският вариант на "Черната овца" на Ахат.
19
26
 
12
 
! Отговори
Кривондел преди 6 години
И какво точно е нередното или ненормалното, само това не мога да разбера?
18
10
 
34
 
! Отговори
до 19 преди 6 години
Песента е на арабски ,а не на турски...не че и двата езика не са крайно неприятни!Арабският език звучи като звуци, издавани при кастрирането на прасе, а турският език напомня на ориенталска песен на анадолски кастрат!
17
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво!!! Тази уфцъ направи лев на гърба на други уфци.
16
5
 
24
 
! Отговори
Холмс преди 6 години
Наречете ме мнителен, но това май е далавера на vbox. Плащат на пропаднали медии да пускат тази глупост и милиони овце гледат рекламите (и инцидентно кликат). В резултат vbox правят $, a овцете намират с кой да водят война - пластмасовата овца пееща някакви арабелски глупости. В същото време през границата минават диви талибани и изпечени главорези, а по джамиите се проповядва радикален ислям. Трагедия сме.
15
30
 
16
 
! Отговори
Аман преди 6 години
Къде чухте Аллах Акбар ? Вече почват да ви се пречуват терористични призиви в болните съзнания. Да песента е на турски , да пее се за Аллах , но нищо нередно няма в това ... Ако беше китайска или индийска играчка да пее за Буда или Шива нямаше да е проблем , но нали българите са параноични не темата Аллах подобна простотия става веднага сензация ....
14
12
 
29
 
! Отговори
Стига глупости, бе! преди 6 години
Няма нищо лошо в това. Има мюсляци в България, ако искат да си я купуват. А и Алах Акбар означава "Бог е велик", а не "Искам да коля християни" (примерно). Вместо да се занимавате с пластмасови овчици, по-добре насочете журналистическите си усилия в друга посока. Разследвайте проповядването на радикален ислям в джамиите. Май не е голяма рядкост в България в последните години.
13
5
 
22
 
! Отговори
Милена преди 6 години
Хайде да видим ще се намеси ли държавата това е гнусно.
12
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Коце кметаискаш ли да идем до Турция и да си напазаруваш хиляди играчки дето пеят коледни песни? там ги и прозивеждат дори. Ако искаш България да е християнския вариант на Саудитска арабия добре, но иначе по добре стига се чуди какви глупости да драматизираш.
11
8
 
31
 
! Отговори
Чиновник преди 6 години
Не виждам какъв е проблема, при положение, че народа масово друса кючеци на песни като "Хабиби" на Азис и обожава да гледа турски сериали.
10
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето на това се вика добра реклама. Кифлите, дето се разголват, са по-безинтересни.
9
2
 
8
 
! Отговори
# преди 6 години
Коце, много си късоглед бре.Значи дай и ние като тях да правиме викаш...Щом там не може и тука да не може.С това мислене още повече отваряш вратите на лошия ислям към товят дом, защото мислиш като тях.Нито статия нито играчката коментирам - коментирам единствено мисленето на коцетата. Ако закона го позволява, то ти кмете си част от управниците и можеш да въздействаш да бъде забранено.А иначе "зевс е велик" може :)
8
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормален родител не би си помислил да купи играчка с подобен външен вид за детето си. Оня е искал хем да купи боклЮк за детето и да отбие номера, хем и на български сигурно да му пее. Не бутат!
7
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това поне го разбираме. А знаете ли какво пеят китайските играчки? Може и да ви псуват, ама като не знаете езика...
6
12
 
24
 
! Отговори
Коце кмета преди 6 години
За тия дето не виждат драма, да се пробват да продадат играчка дето пее "Христос воскресе" в Саудитска Арабия, най-голямата арабска демокрация според САЩ. Или пък да пробват да продадат играчка викаща "Зиг хайл" в демократичната Германия. Пък да видим каква ще е драмата...
5
6
 
25
 
! Отговори
Коце кмета преди 6 години
За некой лев отгоре можеше да вземат следващата версия, която след припева има функция "взривяване на неверници". А съвсем за без пари можеше да вземат едно бежанче, то има всичките функции, включително "изнасилване като част от културно-историческите ценности" и "рязане на глави".