Неизгасена цигара и... евакуация на цял блок в Бургас

Огънят избухнал на трети етаж на жилищната кооперация
22 окт 2017 12:15, Петя Славова
9
Неизгасена цигара и... евакуация на цял блок в Бургас
Снимка: архив, Булфото

Голям пожар избухна тази сутрин в блок на улица "Христо Ботев" в Бургас. Жителите на един от входовете бяха евакуирани, съобщава БНР.

Огънят е тръгнал от неизгасена цигара в апартамент на 3-тия етаж. В него живее мъж, който пръв е излязъл от блока при пожара, но, според съседите му, не се е обадил на пожарната служба. Сигналът е подала жена, която се е събудила от гъстия дим.

Няма пострадали хора, нанесени са само материални щети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Престанете да хвърляте фасове през прозорците! Вятърът може да вкара хвърлен фас през отворен прозорец в нечий чужд апартамент ! Тъпо е, но никой не помисля за това ! Кой ще е виновен сега може ли даде каже?! Не!
7
0
 
6
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Ами вместо да слагате телефони в асансьора, да бяхте сложили противопожарна аларма...Щото всеки има телефон в джоба,но не и противопожарна аларма...
6
3
 
5
 
! Отговори
Кка трябва да бъде преди 6 години
То затова всяко жилище трябва по закон д аима противопжарна аларма, която да реагира на дим, вкл. и от цигари. Още по-добре ще бъде, ако има и система за гасене на пожари при наличие на дим. Казано накратко това означава, че като запалиш цигара в къщи, се включва алармата и водни струи, след малко идва и пожарната, после си плащаш за идването на пожарната и за ремонт на наводнения апратмент, но първо трябва да се преоблечеш в сухи дрехи.
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пушачите са безотговорни наркомани прахостници. И да се обиждате е така.
4
1
 
9
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Цигарата му е виновна на клошара пияндурник!
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затова в цивилизованият свят има противопожарна система вкъщи, започва да пиши именно с цел безопасност. В България това трудно ще стане, но в чужбина където съм масово ги свалят разни българи за да си пушат вкъщи спокойно, последиците не ги и мислят, че не могат да платят цял живот кооперацията ако стане нещо. Манталитет. Това с цигарата вкъщи не го разбирам. Пушача не осъзнава колко гадно е пропита тази миризма, че децата им дишат и миришат на цигари.
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
гасете ги тези цигари, бре хора
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много грубо, също като в онзи епизод на Симпсъните, когато обавиха пожарна тревога в АЕЦ-а и нашия герой излезе първи и запря изхода, да не е да излезе още някой