Мейзер: Моята вина е, че станах свидетелка на самоубийството на Ники

Невинна съм, не съм извършила нищо лошо, заяви пред съда тя
23 окт 2017 16:52,
28
Мейзер: Моята вина е, че станах свидетелка на самоубийството на Ники
Снимка: Пламен Гутинов, "Черно море"

Повече от половин час обвинената в убийството на Николай Димов - Анита Желева Мейзер, чете записките си пред съдийския състав на Варненски окръжен съд, вместо да каже със свои думи позицията си по отношение на обвиненията в убийство и подкуп на служебно лице.

Още по темата
"Невинна съм, не съм извършила нищо лошо. Ники се самоуби пред мен, по непредпазливост, и моята вина е, че бях свидетелка на нещастния случай", каза Мейзер пред съдията и съдебните заседатели.

"Моля делото да бъде прекратено, защото то е скалъпено. Моля да бъда призната за невинна. През декември излъгах съдията, че съм виновна, защото се изплаших и така мислех, че ще приключи по-бързо делото. Аз съм жертва на глупостите, които казах в съда, и сега това ми коства много. Ако бях на свобода, аз щях да се самоубия, за да отида при Ники и така да станем като Ромео и Жулиета", каза още обвиняемата, която няколко пъти заяви, четейки записки, че не иска да живее.

Защитата на Мейзер пледира невинност по обвинението в подкуп на полицейски служител с мотива, изразен за пореден път, че няма достатъчно доказателства, с изключение единствено на показанията на служебното лице – полицая Веселин Радев.


Защитниците на Анита Желева считат, че няма убийство, а нещастен случай, предаде Информационна агенция "Черно море".

Сутринта адвокатът на близките на жертвата Иван Томов отправи питане в пледоарията си къде са близките на Анита Мейзер и защо не присъстват в съда. По време на своята самозащита следобед, обвиняемата се възползва да отговори, че майка й се бори за живота си след операция по изваждането на тумор в мозъка. Баща й не би си позволил да преживее "този шок" отново, след като в миналото си е имал инцидент, при който "жена се е опитала да стори същото с него", по думи на Мейзер. Дъщеря й преживявала всичко от разстояние и не би искала да бъде в залата.

Съдът се оттегли и ще произнесе присъдата в 18:00 часа днес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
19
 
! Отговори
Изрут преди 6 години
Пуснете и я дайте на мен, аз бих обуздал тази буйна кобила. Може да седи на моето лице, колкото иска и да ми бъде строга господарка. Няма значение, че не е красавица - то при красавиците няма интрига...
24
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не ми е симпатична ,Но май е права- той е искал да го връзва с тея опашки и да ги къса сам .
23
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
всъщност, радвам се, че ни занимават с излиянията на тази 'миска'. хубаво е да се види въобще колко е сивото вещество на всички миски, чалгаджийки и прочие набедени 'звезди' у нас. дала 30 бона в евро да оправи нещата, убила не убила, лъгала не лъгала. всички са като нея от това котило, хубаво да е видите що за стока ви пробутват по жълтите предавания и на какво искат да приличат половината ни тинейджърки. на бели индийки :) да не ползвам другата дума за *** венци, че е забранено напоследък
22
0
 
24
 
! Отговори
пъзльо преди 6 години
таа ако я видим на живо че умреме от страх (нема нужда от свински опашки и задушаване)
21
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До отиЩото има пари за точене!
20
1
 
25
 
! Отговори
Драйвър преди 6 години
Я, Ники се бил самоубил с Шмайзер свидетел ?
19
0
 
27
 
! Отговори
Хаха преди 6 години
Намери един който да ти повярва на лъжите *** Мойзер,или Айше,или както се казаш там!!!!!!!!!!!
18
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
убила човек, излъгала съдията... невинна е !
17
1
 
40
 
! Отговори
питанка преди 6 години
Че какво и пречи да се самоубие като не е на свобода ? Методи много, хайде при Ромео, бронзова Жулието с лилав оттенък на венците.
16
0
 
37
 
! Отговори
оти преди 6 години
Виновна - невинна ? Колко години вече съда не може да вземе решение. Има доказателства и показания взима се всичко впредвид и се произнася присъда. Защо цялата страна трябва да се занимава с едно дело толкова време???
15
1
 
31
 
! Отговори
Нерез преди 6 години
Леле, това много грозно бе! Този мъж (лека му пръст на човека) не е ли могъл да намери нещо по-качествено!?
14
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква е тази злоба към красавицата разнасяла славата на българската красота по света?........................................????????????????....Ами не аз, пресата писа...
13
0
 
23
 
! Отговори
до 10 ама ти верно ? преди 6 години
До АнонименКаква е тази злоба към красавицата разнасяла славата на българската красота по света?........................................?????????????????
12
1
 
40
 
! Отговори
криминална полиция преди 6 години
Истината се казва в началото на разпита.Лъжата месеци след това, когато ума направи план за измъкване от вината.Затова всички затворници казват, че са невинни, въпреки, че много от тях са направили самопризнания.Проблема е в ума, че той не може да понесе вината и се опитва да я смекчи, да я избута в подсъзнанието или да се направи на жертва. Това му помага да издържи и да не полудее. Случва се умът до такава степен може да замаскира вината, че извършителят да е на 100% убеден, че е невинен.
11
8
 
23
 
! Отговори
Лойко преди 6 години
Наистина ли има някой да вярва ,че тази жена е вьрзала насила този балканец и го е уморила.Това е лудост...Сам си е виновен..Как би могла да му се противопостави на великите мераци...
10
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква е тази злоба към красавицата разнасяла славата на българската красота по света? Сгрешила е, ще си понесе последствията и това е. Все пак ще излезе достатъчно млада за да спечели още някой и друг конкурс за красота.
9
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По некои данни мъжа и е бил. доста як тая едва ли може да го върже насила или го е упоила или е имала съучастник или оня се е самоубил определено има нещо нередно.
8
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моята вина е, че станах свидетелка на самоубийството на Ники.............е,как така, нали си била до магазина в това време?
7
0
 
23
 
! Отговори
Божинката преди 6 години
Моята вина е тогава когато имам вина!
6
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
следващия сезон чакам да я видя във ВИП Брадър затворническа версия...