Вземете чадъра! Студ, дъжд и лек вятър и днес

Температурите ще се понижат и максималните ще са между 11° и 16°
24 окт 2017 08:30,
2
Вземете чадъра! Студ, дъжд и лек вятър и днес
Снимка: архив, Ройтерс

Днес валежите ще продължат. Значителни ще са в централните и източните райони от страната, докато в западните временно ще отслабнат.

Това съобщи дежурният синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към Българската академия на науките (БАН) пред "Фокус". Вятърът ще е слаб до умерен от северозапад, в източните райони - от югоизток, но до края на деня ще се ориентира от североизток и ще започне да се усилва. Температурите ще се понижат още и в повечето райони максималните ще са между 11° и 16°, в София около 11°.

Над Черноморието ще бъде облачно и дъждовно. Ще духа умерен югоизточен вятър, който до края на деня ще се ориентиря от североизток и ще започне да се усилва. Максималните температури ще са 15° - 17°. Температурата на морската вода е 17° - 19°. Вълнението на морето ще е 3-4 бала.

В планините ще бъде облачно, ветровито с валежи от дъжд, над 1800 метра – от сняг. Ще духа силен, временно и бурен вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 9°, на 2000 метра – около 2°.

Атмосферното налягане в сутрешните часове е значително по-ниско от средното за месеца. През деня ще се повишава, но ще остане по-ниско.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
1 - Поп, това че животът ти не върви на добре, не означава, че трябва да аис изливаш злобата над останалите хора . Някой от нас, всъщност водят добър живот и не искат ти да им напомняш за себе си :)
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Студ, вятър, дъжд, поледици, мрак, тъмнина, влага, бедност, мизерия, глад, жажда, страх, несигурност, безпътица, престъпност, кражби, зулуми, нападения, изнасилвания, побоища, силови разправии, убийства, самоубийства, самозапалвания, хвърляния от терасата, измами, беззаконие, безвластие, пълна анархия, пълен разпад на моралните ценности, душевен срив на българската нация - това е част от промените, които ни донесе Промяната на РадиЙев, родом от Харманлийско! На ви сега!