Двама загинаха при тежка катастрофа в Добричко

Млада жена е транспортирана във варненска болница за лечение
25 окт 2017 11:58, Красимир Ангелов
3
Двама загинаха при тежка катастрофа в Добричко
Снимка: Булфото, архив

Двама души загинаха при катастрофа на пътя между Добрич и Генерал Тошево, съобщават от Областната дирекция на МВР.

На 24 октомври в 16,35 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по главен път ІІ-29 Добрич - Ген.Тошево на около един километър след село Стефан Караджа.

Установено е, че по неизяснени до момента причини, между лек автомобил "Фолксваген" с добричка регистрация, с водач 36-годишен мъж от село Горица, и лек автомобил  "Мерцедес" с добричка регистрация, с водач 26-годишен мъж от Добрич, на прав участък от платното за движение и мокра пътна настилка, настъпва катастрофа.

В резултат на удара на място са починали водачът на автомобил "Фолксваген" и возещата се на предна дясна седалка 33-годишна жена, и двамата от село Горица. Возещата се на задната седалка на автомобила – 18-годишна жена, е транспортирана в МБАЛ "Света  Ана" Варна с фрактура на долен крайник и разкъсно-контузна рана в областта на главата, без опасност за живота.

Взети са кръвни проби на двамата водачи по надлежния ред. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При тази пълна липса на контрол по пътищата от страна на КАТ, е цяло чудо, че не всички са от безумците по пътищата. Всека нормален човек знае, че как се шофира се определя от контрола от страна на държавата, т.е. от КАТ. в България КАТ не работи след 1989-та година и би трябвало нарушенията, катастрофите, ранените и загиналите да са много повече, отколкото са сега. Но явно все пак българинът внимава какво парви и затова чужденците са най-опасните по българските пътища
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мерцедеса ще да се е подхлъзнал от "бавна" скорост, управляван от младо келешче,господар на пътя!