Вятър, дъжд и още студ! Времето остава лошо

Максималните температури ще са между 8 и 13 градуса
25 окт 2017 07:43,
5
Вятър, дъжд и още студ! Времето остава лошо
Снимка: архив "Булфото"

Времето ще остане ветровито, дъждовно и студено.

През деня, предимно в Югоизточна България се очакват значителни валежи. След обяд в Северна България валежите ще спрат, а до края на деня на места облачността ще се разкъса.

Ще духа до умерен, а в източните райони и временно силен североизточен вятър. Атмосферното налягане ще се повишава и ще бъде по-високо от средното за октомври. Температурите още малко ще се понижат и максималните ще бъдат между 8° и 13°.

Това прогнозират синоптиците от НИМХ при БАН, цитирани от "Фокус".

Над Черноморието ще бъде облачно, дъждовно и ветровито. На места, главно по южното крайбрежие, валежите ще са значителни. Ще духа силен север-североизточен вятър. Максималните температури ще са между 10-15°.

Температурата на морската вода е 18°. Вълнението на морето ще бъде 4-5 бала.

Над планините ще облачно и мъгливо. На много места ще има валежи от дъжд, над 1700 метра – от сняг. Ще духа силен вятър от изток-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра около 7°, а на 2000 метра – около 1°.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нака вали, нека вее,ич през *я да ти не е!
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма лошо време. Има зле облечени хора. Когато си сложа тениска и термоклин от мерино, вълнен пуловер, ветроспиращо и водоустойчиво яке с качулка, ветро и водоустойчив ловен панталон, *** от естествена заешка кожа, мерино чорапи и върху тях шушони, ловни кожени обувки - 3 размера по-големи от моя, вълнени ръкавици и върху тях още едни ветро- и водоустойчиви, нямам никакви проблеми с времето.