Волтова дъга уби строителен работник край Хасково

Инспекцията по труда в града е започнала разследване
8
Волтова дъга уби строителен работник край Хасково
Снимка: visualhunt.com

Волтова дъга уби работник на строеж във вилната зона "Кекличево стопанство" край Хасково, съобщава шефът на Инспекцията по труда Петър Андреев, цитиран от БТА. Инспекцията по труда в града е започнала разследване на трудова злополука.

Инцидентът е станал преди няколко дни. По първоначални данни мъжът е загинал, след като управлявана от него бетонна помпа е приближила 20-киловолтов далекопровод.

Образувала се е волтова дъга, която е убила на място работника, са част от заключенията. От инспекцията по труда казаха още, че наетите на строежа са имали трудови договори.

Директорът Петър Андреев уточни, че допълнителна информация ще бъде изнесена на пресконференция утре.

Проверката по случая продължава.


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
до 7 преди 1 година
Ами и тоя умния като тебе, дето знае от коя страна се държи ъглошайфа, ако знеше и че с него не режат кабели, сега нямаше да е при Свети Петър.
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Половината коментари тук - на комплексарчета дето се "възмущават" колко били прости другите, но те самите не знаят от кой край да хванат ъглошлайф
5
2
 
9
 
! Отговори
Кум от ГРОБ преди 1 година
Тия явно са робитили на виличката на Делянчо Джуката.
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми аз като се жалвах в инспекцията по труда че съм без трудов договор аз и още 5човека ко стана при проверката установиха че всички имали такъв даже ми се измяха
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато хващат от улицата не обучени и неграмотни частници да им работят само затова че видиш ли разполагал с частна бетон помпа така се получава. Тези 20 кв за 20 волта ли са ги мислели? И какво е правел този помпажия под високоволтов електропровод. Това са 20 000 волта бе умници ще ви изпепелят за секунди. Колко ли умен ще трябва да си за да прекараш желязо под високоволтов електропровод? Кой каквото търсил си е намерил.
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом ще има чак пресконференция, значи завалията е работел на някой гробар на виличката, без договор..
1
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълно е с неграмотни селяци, които се правят на строители.