Неизвестни мъже нападнаха общинарка от Велинград

Тя не за пръв път става жертва на агресия
26 окт 2017 21:21,
3
Неизвестни мъже нападнаха общинарка от Велинград
Снимка: архив, Булфото

Общинската съветничка от Велинград Екатерина Каферинова от Народен съюз е нападната и бита посред бял ден от двама неизвестни засега мъже.

Те я издебнали, докато излизала от поредната сесия на местния парламент и й нанесли побой, докато се опитвала да се качи в колата си. Пострадалата е със счупена челюст и травми по лицето, съобщи "Дарик".

Съветничката е прегледана в болница, но не е настанена за лечение.

Засега полицията работи по версията за разчистване на лични сметки, а не свързани с обществената й дейност.

Каферинова не за пръв път става жертва на агресия. Точно преди 10 години, през 2007-ма, в дома й беше хвърлен коктейл "Молотов", после беше взривен автомобилът й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
До Аурелиано преди 6 години
Кой е този сайт?
1
3
 
4
 
! Отговори
пк Аурелиано Буендия преди 6 години
Тези от Велинград са повечето роднини на активисти от ,,Бригада Чавдар''.Там е и рожденното място на много червени величия.Ное достачно да споменем само фамилията на Бокови,шефовете на червената пропаганда.В по ново време,какво да говориме.Братята Бееви,и пр.Някои ще кажат...-Само тези не се намърсуваха,само тези не се напиха с кръв.Да ,но онзи от горе гледа.Има един сайт,който проследява историята на БКП-величията,и техните деца след десети ноември.Оле-Мале,не ти искам властта,ни апартаментите