Ремонт, саниране, а накрая – дъжд и от тавана капе

Жители на блок в Хасково се жалят, че блокът им протече
26 окт 2017 14:23,
20
Ремонт, саниране, а накрая – дъжд  и от тавана капе
Снимка: bTV

Саниран блок в Хасково протече. Причината е, че в най-големия дъжд строителят започна ремонт на покрива. И апартаментите на последния етаж плувнаха във вода.

Обитателите им се оплакаха до преди ремонта не са имали подобни проблеми, а сега трябва да дежурят с парцал, за да попиват и не смеят да включат лампата, за да не гръмне инсталацията.

"Навън спря да вали, вкъщи – не", казват те.

Според собствениците фирмата изпълнител е трябвало да съобрази ремонта на покрива с прогнозата за времето.

"Започнаха да правят терасите, вместо да довършат покрива“, възмущават се потърпевшите пред bTV.

Даниел Караджов – управителят на фирмата, коментира, че подобно наводнение при ремонт, и то на покрива, не било изненадващо.

"Случва се. Няма блок, който е правен и саниран, и да не го е хванал дъжд и да няма наводнение. Така че ние процедираме – това, което се наводни, се ремонтира и толкоз, за сметка на фирмата“, каза той.

Ремонтът на покрива на блока ще продължи още две седмици, а след приключването му строителят ще влезе и в апартаментите, за да отстрани щетите от наводнението за своя сметка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Качеството е за тройка. Пропускат се някои работи, които трябва да се правят. Изобщо пълно безобразие.
16
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 11Кое е бепзлатно?!? Всички плащаме голямата лапачка дебело и предебело. :-(
15
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига сте наричали тази излагация саниране. Това няма нищо общо с истинско саниране.
14
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 6 години
До АнонименЗатрудних се да направя извода.Да извикаме баща и син *** да ремонтират покрива или да слагаме улуци? Или и двете :)
13
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Случвало се?! Според чорбаджията на фирмата едва ли не всеки път като се ремонтира покрив трябва да има наводнение..Е браво. И това в Хасково- гордостта на Делян Добрев, който се думкаше в гърдите колко пари осигурил за саниране. Можем да предположим и кой е посочил печелившата фирма. Нищо чудно оплакалите се утре да бъдат заклеймени като провокатори от опозицията и пак Елена Йончева да им е виновна
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Milionerksta psrtisandkata vnu4ka lila pavlova kak e
11
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То като викнеш сам майстор в къщи всичко спи. Ама нали е безплатно - рев до небесата. С недомлъвки съобщават, че ремонтът не е завършен оставяйки впечатление, че е завършен.
10
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се жалват на Кума на Делянчо Джуката.Може и на Арменския поп.
9
0
 
16
 
! Отговори
Никой преди 6 години
"Навън спря да вали, вкъщи не 😅😈.
8
3
 
18
 
! Отговори
Парцал-Кофа Нюз преди 6 години
"...дъжд и от тавана капе..."Зима идва! Приготвяйте се:- Обуваме ските още в кухнята;)- Сменяме налъмите в банята на кънки:)- За транспорт по стълбището от по-високите етажи до входа - сноуборд или шейничка (по-евтинко). А то от асансьора първо трябва да се изгонят пингвините и белите мечки.- Всеки домашен пес (кучето значи) - Сибирско хъски или Аляски маламут.- Във всеки апартамет печка тип "Кюмбе" с кумин - Иначе няма откъде да влезе Дядо Мраз.Други указания - след първия сняг;)
7
11
 
10
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
До: "Такива сме..."Ехееей! Къде ни сравняваш с ГДР-то!Та нали навремето ГДР-то беше като "витрина на социализма" за целия соцблок!ГДР-то за нас беше почти като капиталистическа държава, въпреки че гедерейците, тоест източногерманците нали надзъртаха през оградата и виждаха какви чудеса има в Западен Берлин! Те също бяха изостанали, "а какво да кажем ние с гайдите", както има един лаф! Ние бяхме и си оставаме васална на Русия територия...
6
1
 
31
 
! Отговори
Такива сме... преди 6 години
Ееее, то в статията си пише-"....случва се...". Валяло,валяло-случва се да вали...само жалко за покъщнината на хората. В "изостаналата" ГДР като санираха през 90те, хората ги пращаха в общински жилища, а багажа им го запечатваха в контейнери с пломба и като свърши ремонтът, си го вземат за ползване. Така беше и в Чехия и Словакия. Ние сме друга "бира'-хем в къщи, хем ремонт-да не "г.е.п.а.т" нещо???
5
1
 
24
 
! Отговори
158 преди 6 години
Да ви имам изискванията значи!!! *** и лапачи! То и законът за корупцията ви се спазва, ама тя е огромна! Поне , когато става въпрос за животи сведете глави, ама .. то трябва малко съвест да ви останала.. Чудя се как спите спокойно, страх от някакво възмездие нямате ли?
4
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А навремето, преди много години (някъде около 1974 г.), едни тcигaни, баща и син, правеха улуци на покрива на къщата на баба и дядо на село. Не ни дадоха никакви гаранции, камо ли писмени!Сега къщата се разпада, стените са пропукани и се вижда през тях, мазилката пада. Наскоро ходих за няколко дни на село, пролетта. Валя дъжд като из ведро, порой направо, вътре - сухо навсякъде! Не само че не тече, никаква влажност няма, чувствам се като в Сахара!Правете си изводите сами.
3
1
 
30
 
! Отговори
**** преди 6 години
Гарантирано от ГЕБРА като свърши гаранцията какво правим - бутаме блока ли ....Защото гаранцията е не повече от 3 години , а след това .... ??????
2
1
 
37
 
! Отговори
соцялнослаб депутат преди 6 години
Важно е че парите са усвоени.
1
1
 
40
 
! Отговори
Dobrev Dream Team преди 6 години
Дрийм тиймът на Делянчето Добрев само е усвоил парите, а работата е оставил да я върши някой друг.