Все още търсят изчезналата жена, ден на траур в Камено

Жандармерия пази пострадалите села, спасителни екипи са на място
Обновена: 26 окт 2017 09:15 | 26 окт 2017 08:10, Камелия Цветанова
3
Все още търсят изчезналата жена, ден на траур в Камено
Снимка: Булфото

Жената от Черни връх, която вчера стана ясно, че е изчезнала при наводнението в Бургаско все още се издирва.

В Община Камено е обявен ден на траур в памет на жертвите на стихията, която погуби три човешки живота.

Още по темата

Нощта в Бургаско е преминала спокойно, но пострадалите от тежките наводнения вчера са в шок и се притесняват всеки път, когато завали дъжд, предаде за Bulgaria ON AIR репортерът Илияна Шишкова, която бе в село Черни връх.

Шишкова заяви, че водата днес е по-ниска, времето е по-топло и сухо, но тепърва предстои хората да изчистят своите мазета и приземни етажи.

Близките на изчезналата призоваха за помощ и в социалните мрежи. Също така те индиректно обвиняват властите, че не са предупредили за очакваната приливна вълна.

Вътрешният министър Валентин Радев, министърът на екологията Нено Димов, както и на регионалното развитие - Николай Нанков, посетиха пострадалия регион. По техните данни една от причините за наводнението е дъждът, защото очакваните прогнози били за 30-40 литра на кв.м., а паднали 200.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наистина другаря от 1 е един голям червен суджук . Повтаря като папагал една от тъпите опорни точки на Позитано 20 . Защо в САЩ като цял щат беше под вода никой не писа простотии като теб и твоите ментори от БСП . Колко сте жалки . Никога няма да спечелите никакви избори .
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1То бива тъпня , ама такъв злобен червен каскет няма никъде по света. Сигурно ГЕРБ хвърля пластмасови шишета и стари гуми по деретата .Кой строи незакони къщи покрай реките и дерета . Явно на простите и неграмотни хора , които даже нямат застраховки на къщите си все Държавата им е виновна .
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По състоянието на малките населени места и пътищата между тях показва състоянието на държавата. А то в трагично, благодарение на Суджуклиите от ГЕРБ, които разнебитиха и това което беше останало. Суджук ефенди, поради природна тъпота, алчност, слугинаж и бандитско минало в СИК, ни докара си това, да има 6-7 града, а останалото бързо умираща провинция, с бедни и изоставени хора. И за тяхна беда, основно поради изсичане на горите, природата ги наказва. А те с какво са виновни?Щели да вземат по325