Вятърът леко утихва, но времето утре остава студено

Максималните температури ще са до 12 градуса
Обновена: 30 окт 2017 19:31 | 30 окт 2017 18:25, Анисия Иванова
1
Вятърът леко утихва, но времето утре остава студено
Архив: Булфото

През следващото денонощие северозападният вятър ще отслабне, но ще остане ветровито. Ще е умерен до силен и с него ще продължи да нахлува студен въздух. През нощта ще бъде ясно, утре ще преобладава слънчево време.

Според прогнозата на НИМХ ще се задържи студено за периода: минималните температури ще са между 0 и 5 градуса, а максималните - между 7 и 12 градуса. По Черноморието ще преобладава слънчево време, след обяд - с временни увеличения на облачността.

Северозападният вятър ще отслабне до силен, но ще остане ветровито. Максималните температури ще са 10-11 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. Температурата на морската вода е 17 градуса.

Атмосферното налягане остава по-високо от средното за октомври и ще се повиши още.

Над планините ще преобладава слънчево време. Сутринта ще духа бурен, по високите и открити части - до ураганен северозападен вятър, който след обяд ще отслабва. Температурите още ще се понижат и максималната на височина 1200 метра ще е около 1 градус, на 2000 метра - около минус 6 градуса.

През следващите два дни, сряда и четвъртък, ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността. В сутрешните часове в много райони ще е тихо и минималните температури ще са предимно между минус 3 и 2 градуса, в сряда - в отделни котловинни полета - и по-ниски. В четвъртък вятърът ще се ориентира от запад-югозапад, ще се появи разкъсана висока облачност, дневните температури ще са между 9 и 14 градуса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
хаха преди 6 години
а някой тук ни обсняваха преди няколко дни,как прогнозата била за затопляне,хахаха,ще се стопли,ама по петровден догодина