Турски граничари биха българин на наша територия

Прокуратурата изяснява причините и как са влезли в България
168
Турски граничари биха българин на наша територия
Снимка: архив, БулФото

Турски граничари на пункта "Хамзабейли" са нанесли удари на българин, който вече бил преминал на българска територия в района на ГКПП - Лесово. Това съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

В резултат той е получил оток и синини в областта на лявото око.

Сигналът за инцидента е бил подаден на 29 октомври около 07,45 часа в дежурната част на пункта "Лесово".

Обадила се е служителка на банково гише, намиращо се на втора бариера на граничния пункт, която е съобщила за случай на саморазправа с български гражданин.

Инцидентът, според съобщеното, е възникнал на българска територия, в района на дезинфекция на влизащи в страната леки автомобили.

На място веднага са били изпратени двама служители на ГКПП - Лесово, които установили, че служителите на съпределния турски граничен пункт са навлезли на територията на България и са използвали физическа сила спрямо български гражданин, който е преминал вече границата с лек автомобил.

Прокуратурата в Елхово е била сигнализирана за случая на 1 ноември, образувано е разследване, за което е уведомен и главният прокурор Сотир Цацаров.

Разследват се причините за възникване на инцидента, действията на чуждестранните длъжностни лица и начинът на влизането им на територията на България.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви ли простотии е вършил на митническия пункт само той си знае.
103
4
 
14
 
! Отговори
123 преди 6 години
Нашите граничари, ако бяха пичове щяха да им обършат по един и на тях. Друг въпрос е, че като знам какви се водят "български гражданин" и може и за добро да са го били ***.
102
6
 
6
 
! Отговори
той е виновен преди 6 години
Валери Симеонов започна тази война , сега ни го връщат тъпкано
101
2
 
8
 
! Отговори
)))) преди 6 години
Оная с очилата мълчи като наср. на
100
3
 
12
 
! Отговори
съндърлъ мъндърлъ преди 6 години
Веднага Волен , Валерката и Прасимир да идат и да бийнат турците.
99
0
 
3
 
! Отговори
Черноризец Храбър преди 6 години
До тъпакУважаеми господин " *** " - думичката " ролетка " се пише с втора буквичка " у " - показвам - РУЛЕТКА .
98
9
 
4
 
! Отговори
извратен психопатЪ преди 6 години
Ако беше самия Валери Сименов шях да му изкъртя всичите зъби и после да го захвърля в една крайпътна канавка , злобата създава злоба
97
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българина все има защо да се бие! Дето вика гърка - срещнеш ли българин, профилактично го заритай поне за 15 минути! Целувам им ръцете на тия турски граничари!
96
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
представяте ли си това да беше станало в Гърция с нахлуване на чужди граничари и побои на техни граждани моментално ще бъдат разстреляни или наи малкото моментално задържани жестоко бити а след това веднага на съд а ние какво излезна между другото някаква новинка уж дебелият много говорящгл. прокурор щял да разгледа случая и до тук не случаино са казали битието определя съзнанието робска държава страхли народ
95
6
 
3
 
! Отговори
POLICE преди 6 години
Гранична Полиция винаги има право , дали ще удря или стреля все таа
94
4
 
4
 
! Отговори
БЕЗ КОМЕНТАР преди 6 години
Ако са от теа християнизираните/българизираните ни Роми(Дасикане рома или Сиви гълаби от Аспаруовите роми ковачи , така те се самонаричат , попитайте ги лично защо) въобще е за БЕЗ КОМЕНТАР
93
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако е тръгнал да се репчи как си го прави у София , така му се пада
92
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нанесени удари от Гранична полиция и бити на улицата от Непознати са 2 различни неща
91
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Възродителен Процесвас и сега трябва да ви бият по три пъти на ден
90
12
 
7
 
! Отговори
Възродителен Процес преди 6 години
А нас като ни биха по време на Възродителен Процес 1984 да не сме се оплакали в Страсбург , да сте чули някой до сега , те хванали няколко Българеещи се ромчета от Цар Кировите и сега се оплакват пред цяла България
89
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма яснота по случая, но на границата съм гледал нашите какви простотии правят с контрабандата и в случая май са прекалили. Явно нашенеца е успял да се измъкне от евентуален турски затвор само с малко бой!
88
16
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бил съм два пъти в пуйкия, за последно през 2009та и мисля повече да не посещавам тази талибанска "държава". Пингвин до пингвина, криваци, грозници, мазници... Не градове, а менажерия. На който му харесва да ходи, аз се наситих на османска ци.гания.
87
3
 
22
 
! Отговори
RRR преди 6 години
...или дори в нашата държава преди години. Щеше да се стигне до вадене на оръжие дори..., дори за респектиране. Не е важно чий гражданин е бил бития. Факта , че са извършвали деянието на чужда територия е показателен. Просто сме толкова толерантни и меки. Добре, че няма по- сериозни провокации.
86
3
 
19
 
! Отговори
RRR преди 6 години
Не знаем какъв е повода, наистина. Заслужил или не.., не знаем фактите. Притеснителното е, че турските длъжностни лица са си позволили да извършват тези действия( неоправдани по никой закон) на територията на чужда, суверенна държава. Те са били допуснати, пропуснати и т.н. Има камери навсякъде и наши, български длъжностни лица отвън. Не само по кабинките. Могли са да видят и да реагират веднага. Не искам да си представя какво би станало с някой бели и не толкова бели държави при същия инцидент
85
9
 
12
 
! Отговори
тъпак преди 6 години
Що за болен мозък би отишъл в арабска държава..... все едно да играеш на руска ролетка.... но всеки си знае....