Турски граничари биха българин на наша територия

Прокуратурата изяснява причините и как са влезли в България
168
Турски граничари биха българин на наша територия
Снимка: архив, БулФото

Турски граничари на пункта "Хамзабейли" са нанесли удари на българин, който вече бил преминал на българска територия в района на ГКПП - Лесово. Това съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

В резултат той е получил оток и синини в областта на лявото око.

Сигналът за инцидента е бил подаден на 29 октомври около 07,45 часа в дежурната част на пункта "Лесово".

Обадила се е служителка на банково гише, намиращо се на втора бариера на граничния пункт, която е съобщила за случай на саморазправа с български гражданин.

Инцидентът, според съобщеното, е възникнал на българска територия, в района на дезинфекция на влизащи в страната леки автомобили.

На място веднага са били изпратени двама служители на ГКПП - Лесово, които установили, че служителите на съпределния турски граничен пункт са навлезли на територията на България и са използвали физическа сила спрямо български гражданин, който е преминал вече границата с лек автомобил.

Прокуратурата в Елхово е била сигнализирана за случая на 1 ноември, образувано е разследване, за което е уведомен и главният прокурор Сотир Цацаров.

Разследват се причините за възникване на инцидента, действията на чуждестранните длъжностни лица и начинът на влизането им на територията на България.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен81пращаме новичкия турски посланик да утеши с флагче и торбичка леща, вафли и сакъз електоралната единица защо са го били неговите идоли сякаш гюленист през границата
83
21
 
12
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Тарикатът е объркал турската с бг полицията. Е разбрал е, че там бият за келешлък. Пак че са влязли няколко да бият един, че да не влязат много да бият много.
82
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен до 84 преди 6 години
Потурлак поразходи се из Европа и виж как изглежда Българинът, докато твоите турци и в Европа пак са си диваци.Колкото до потурите и цървулите те са в твоя плитък мозък, обаче шалварите и забрадките са ежедневно облекло в турция.За турция има само една дума дивашка държава.
81
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ГУРБЕТЧИЯТАБа, разкажи какав тие бил проблема бре?Преди си писал глупостите..
80
5
 
7
 
! Отговори
БайКалекоВиОтОдрин преди 6 години
До АнонименБре тапаци, що не си направите сметка за дадените такси на границата за дезенфекция.. 2 евро 4 лв но се плаща 5 лв. А защо ли, я си направете труда за да разберете преди да пишете глупости на този сайт. Вие когато отидете на *** в България си плащате 50-те ст. Даже и тогава не ви издават касова бележка с ДДС, а къде са тези левчета прибрани от всякаква преминаваща Българска кола, та за Труски няма да говоря.. там е двойно.... а при тировете какво се плаща, нямям думи вече,
79
4
 
13
 
! Отговори
loko преди 6 години
valeri simiyonov biye jena na 80 godini kade beşe cacarov togas prokorora na balgaria
78
0
 
8
 
! Отговори
loko преди 6 години
bez pov ot mnogo strano kriye licetosi zasto kakva bela e napravil
77
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите са все още с потури и царвули, това е истината, пък ако искат и с галактика да влезем в членски саюз!
76
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Егати и държавата.Жалко и смешно и господа управляващи и неуправляващи, опозиция и "патриоти".Добре, че банковата служителка се оказала будна българка, всичко останало спи. Защо такива случаи бяха немислими по бай Тошовото време? - отговорът кратък тогава имаше Държава България.
75
10
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
започва се не ходете в турция ще почнат да отвличат жените и децата виаллах няма да ви помогне не правете фатални грешки животьт е кратьк
74
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
няма значение какъв е човека, вече е на наша територия която е суверенна - това, което са направили е нарушение и то много голямо, защото е извършено на територията на чужда държава, където нямат юрисдикция. трябва да им се повдигнат обвинения моментално и външно да протестира с нота, но както обикновено нашите са заети с други схеми и сега не им се занимава с такива дребни случки, следващия път ако влязат повече и почнат да бият наред какво правим?!?
73
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Динко веднага да ходи да понабие малко глави на тяхна територия, може и свински опашки да им сложи, ако се опитат да бягат като го видят какъв е силен и красив и умен
72
9
 
21
 
! Отговори
Северозападняк преди 6 години
Следващият път могат да отскочат до София да опляскат някого. Нашите граничари защо не са стреляли? Това желязо на кръста им за какво е там?
71
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това си е турчин с български паспорт....
70
3
 
5
 
! Отговори
До 74 преди 6 години
Пак по-добре от колкото диваци без държава. Сети ли се?
69
1
 
5
 
! Отговори
камиларинът преди 6 години
Къдя си ва,бат Диче-е-е-е-е-е-е?Пали локумативя и дуадай у Лесоу ба-а-а-а-а!
68
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен 72 преди 6 години
Държава ама дивашка.
67
13
 
12
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Спрете да толерирате тези . Те са мешан народ , няма нищо в тях , както в тези живеещи тук . В тях няма прогрес .
66
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Още един разбрал, че Турция е държава.
65
10
 
29
 
! Отговори
Пример за ЕС държава преди 6 години
До: 66Никой никого не бие, без причина.Най вероятно нашия Бай *** се е направил на тарикати и си е почила заслуженото...__________ЕВАЛА КОЛЕГА! АМА ЕЛА ДА ОБЯСНИ НА БАЙ ***!И ЕВАЛА НА ГРАНИЧАРЯ! САМО ТАКА! ТОЯ АКО БЕШЕ В "ФАЩ" ЩЕШЕ ДА ГО ЗАСТРЕЛЯТ!