Човек загина при катастрофа между трактор и автомобил

Други двама са в тежко състояние
Обновена: 8 ное 2017 21:27 | 8 ное 2017 21:24, Петя Славова
6
Човек загина при катастрофа между трактор и автомобил
Снимка: архив, Булфото

Мъж загина след като автомобил се сблъска с трактор. Пътният инцидент е станал между селата Любен и Мало Крушево след 18.30 часа, съобщава "Фокус".

Водачът на автомобила и друг негов спътник са закарани в болница в тежко състояние. По данни на МВР, автомобилът се е ударил отзад в трактор с ремарке.

Самоличността на тримата души все още не е установена. Трактористът е 59-годишен, не е употребил алкохол. Причините за катастрофата се изясняват. Извършва се оглед, на място има полицейски служители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Grigorкогато правиш твърдения, не е зле да ги подкрепиш с факти. Посочи къде в закона е забранено на тракторите да се движат по асфалта. Тракторите се движат "по черно" единствено при наличие на паралелен черен път. Такива пътища са предвидени на някои места, но поради факта че общините никога нямат пари за да поддържат тези пътища, те практически не съществуват.
1
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Причината е ясна. Тесен път със завои висока скорост и резултата е плачевен. На много народ съм казвал никога не бързайте. Колкото повече бързате толкова по бавно ще стигнете или изобщо няма да стигнете както е в случая. По тези между селски улички няма никакъв контрол. Във всички села няма кьорав полицай. Кой да контролира такива бързаци? Ами няма кой! Там са като в джунгла. Карат си пияни заляни надрусани щото знаят че няма кой да ги спре! Едно време имаше затова и катастрофите бяха малко.