МВР разкри кои са тримата, търсени за взривените банкомати

От полицията разпространиха снимките им
Обновена: 9 ное 2017 17:32 | 9 ное 2017 17:26,
104
МВР разкри кои са тримата, търсени за взривените банкомати
Снимка: МВР

Полицията продължава да издирва трима души, заподозрени за част от грабежите на банкомати през последните месеци в София, както и на този в Сапарева баня.

Още по темата
От полицията разкриха само техните инициали - Т. Б (41 г.), К. Й.(40 г.) и К. М. (35 г.)

"Извършват се процесуално-следствени действия на територията на няколко области, Перник и Кюстендил. Издирват се три лица. Едно е задържано. Все още се претърсва района и се извършват огледи по места. Намерени са веществени доказателства и групата за огледи отива и изземва въпросните веществени доказателства", съобщи пред БНР директорът на полицията в Кюстендил Елиан Стамболийски.

Един е задържан до момента по случая. В полицията в Перник са били отведени и няколко души от града, но към момента няма информация те да са свързани с грабежите на банкомати.

Снощи в Сапарева баня беше взривен поредният банкомат.

Умоляват се гражданите, които имат информация за издирваните, да сигнализират на тел.: 112 или в най-близкото районно управление. Анонимността им е гарантирана.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
1
 
! Отговори
Жибор преди 6 години
Всичките са родени в комунистическо време: става ли ви ясно кой строй ги е възпитавал и създавал?
63
0
 
2
 
! Отговори
Vitali Mladenov преди 6 години
Чисто криминалният аспект на деянието няма сериозни негативи върху обществото или дейността на банките, но последвалото парадиране на полицейската акция изразяваща неспособността на ресора да се справи с бандити от квартален калибър, биха могли сериозно да разклатят доверието за сигурността при провеждане на мероприятията по време на европейското председателство. Не че чуждестранните делегации ще разчитат особено на нашите служби за сигурност ама случаят с пернишките бабаити може да се окаже показателен за способността им да се справят с охраната на външните граници на ЕС, един от основните пр
62
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
250 полицаи.хеликоптер.дронове.жандармерия.специална техника.Никакъв резултат.Колко струва тази акция?Кой ще възстанови парите *** данъкоплатеца.Направиха си есенна разходка.Некадърни.
61
0
 
1
 
! Отговори
Ladybird преди 6 години
Да, така е, но в САЩ! Тук се ползват петокачествени-шеста употреба... За по-евтино!
60
0
 
2
 
! Отговори
Ами преди 6 години
До 60. Ми ние не бяхме държава от третия свят, а от европа, даже ни хвалят как нямаме безработица и всичко ни е супер. Така че пари има, по твоята логика. Ама всичко останало не е като в европа. Дори като се гонят крадци, това е според зависи кого са обрали. В песента се пита, що така бе, Миме и до кога така бе, Миме?! *** отговор няма, щото е неудобно питането.
59
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До: 59Е ти какво очакваш? Навсякъде е така. В страните от Третия Свят хора умират по улиците и никой не го е грижа. Всяка държава има определен ресурс който е ограничен, в смисъл не е безкраен. И те се простират дотам (държавните органи) докъдето има средства. Ако трябва за всеки бездомен или нещастен човек да осигуряват закрила и правосъдие, просто ще им свършат парите.Мой роднина беше в Йемен на работа. Там вика ако си без охрана навън може да те гръмнат като улично пce.
58
0
 
4
 
! Отговори
въпрос преди 6 години
Абе сетих се да попитам, не трябваше ли всички банкомати да имат някаква система за оцветяване на банкнотите по такъв начин, че ако не ги изтеглиш по законния начин а разбиеш банкомата да се оцветят и да не могат да се използват?Или съм гледал прекалено много филми?
57
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато обират банка ще вдигнат не хеликоптери, ами и НЛО-чиния. Когато обират обикновените хора, люпат семки, вдигат рамене и казват "ми аз кво да напраа". Държавният апарат работи само, когато е в услуга на едрия капитал.
56
2
 
0
 
! Отговори
Невиждан бисер преди 6 години
Този коментар трябва да е топ 1 форева
55
0
 
18
 
! Отговори
Кога преди 6 години
Кога ще почнем да виждаме снимки на обирджии на обикновени хора, с цел бързото им залавяне? Изобщо, такива зрелищни акции срещу крадци на обикновени хора. Чудя се, само банките ли имат такава екстра на обслужване?
54
0
 
4
 
! Отговори
Тръстика преди 6 години
Т. Б (41 г.), К. Й.(40 г.) и К. М. (35 г.) - Трайчо Байчев(41г.) , Койчо Йончев(40г.) и *** Койчев(35г.) и тримцата от село Бобойчево - Кюстендилски окръг.
53
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
време е тези дребни обирджии да започнат да се ориентират към богатските къщи на "работещите" в НС, прокуратура, НЗОК и останалите търтеи
52
6
 
2
 
! Отговори
Livlio преди 6 години
E, kolko pari sa otkradnali...?! Vila kalinka i prezidentskite dance korteji na generalite plus desi po golata voda v kameno, hamam bair i tundja river da ne sa bez pari...ei taka farkat levovete po razhodki...tu spartan, tu drazki...levovete na bg narod s 200 euro zaplatki letiat i topliat vazduha...za hair na klimata na komshiite...
51
1
 
19
 
! Отговори
ф преди 6 години
250 тулупа(експерти,професионалисти) ревещи за все по големи заплати успяха да хванат за ддеедовияя ,тримата които са участвали в обира,и от немаи къде обърнаха перник наопаки та хванаха не какъв дето жжурнналята са им казали че май е бандит *** не е баш сигурно
50
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
преди ден слушах по радиото за приватизацията през която са ни откраднали над 300 милиарда доказани пари и сигурно още толкова не доказани , до колкото знам на българия дълга е май около 30 милиарда , смятайте кого трябва да преследват , според мен не тия от снимката дето са взели 20-30 хиляди лева
49
0
 
35
 
! Отговори
Майтап голям преди 6 години
Нема такава полюция!гл.секретар на МВР бивш шофьор на Мето Илиенски!А за премиера да не говорим!
48
0
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Сега са шумкари!
47
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
сещам се за един виц , един обрал банка но след това го хванали и полицая го пита // защо обра банката бе , а той отговаря , те започнаха първи ама законно
46
0
 
19
 
! Отговори
бай Петко преди 6 години
Какво им криете имената. Вече по новините им казаха пълните имена. Тайна-майна !
45
0
 
5
 
! Отговори
до гурбетката преди 6 години
много си смела зад монитора