Пожарникари спасиха сръбски тираджия от надвиснала кабина

Инцидентът е станал снощи край пернишкото село Врабча
6
Пожарникари спасиха сръбски тираджия от надвиснала кабина
Снимка: Булфото, архив

Пожарникари спасиха тази нощ сръбски шофьор, след като са го извадили от надвиснала кабина от мост над трънската река Ябланишка, съобщи директорът на Регионална дирекция "Противопожарна защита и безопасност на населението" в Перник комисар Емил Марков.

Инцидентът станал около 23 ч. на разклона за с. Врабча.

При поднасяне камионът е съборил оградата на моста, а кабината му е надвиснала, съобщава БТА. Със стълба, автокран и със съдействието на спасители от София, пернишките пожарникари извадили висящата кабина и намиращия се в нея водач, който е невредим.

Операцията е координирана от областния управител Ирена Соколова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
4
 
! Отговори
И пак от 3 преди 6 години
Също така пътят води условоно на североизток и е третокласен, което значи и по-тесен, с много завои и стръмни участъци особено около Врабча (има страхотен водопад с барбекюта, пещери и река южно от селото) и в гората на юг от Грълска падина. Мостът и самото минаване през Врабча за кола е ок, но си е приключение за всеки по-голям камион. Разминаването с такива в районите на двете села също!
5
1
 
2
 
! Отговори
До 4 от 3 преди 6 години
Я пак, че нещо се бЕх разсеял!Както и откъдето да го гледаш, пътят за Сърбия през ГКПП Стрезимировци е второкласен и след Перник и Брезник минава през селата Парамун, Мракетинци, Филиповци, десния разклона за Врабча, десния разклон за Банкя, гр.Трън, левите разклони за Глоговица и Вулкан, десните - за Зелениград и Милославци, и отново през селата Главановци и Слишовци, преди да стигне до Стрезимировци и ГКПП-то. Пътят през Врабча е покрай границата и води до селата и Драгоман и никъде другаде
4
2
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
До 3Камиона не се е " мотал" , ами това си е пътя за Сърбия ( през Стрезимировци ).
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако иде реч за оная Врабча, разделено на две село от границата след ПСВ и камионът повече мяза на ТИР, отколкото на нещо лекотоварно, не се сещам за много причини да се мота точно посред нощ из тия джендеми и насукани тесни пътища.
2
2
 
13
 
! Отговори
Гурбетчия преди 6 години
Браво.Спасен човешки живот.Още веднъж -браво.
1
6
 
7
 
! Отговори
Даа, преди 6 години
друго си да има и координатор. Иначе как? Такива сложни операции ...