22-годишна е жертвата при ПТП-то край летовище "Мечката"

Трагедията е станала на пътя Самоков - София
Обновена: 12 ное 2017 12:48 | 12 ное 2017 12:35, Петя Славова
12
22-годишна е жертвата при ПТП-то край летовище "Мечката"
Снимка: архив, Булфото

22-годишна жена е жертвата при катастрофата, станала в района на летовище "Мечката", съобщават от пренсцентъра на МВР. Сигнал за тежкия пътен инцидент на пътя Самоков- София, в района на летовището, е получен днес към 11.20 часа.

Още по темата

По първоначална информация, 22-годишната жена е управлявала лека автомобил и е изгубила контрол над автомобила. Колата й се е ударила в насрещно движещ се тежкотоварен автомобил.

От удара тя е загинала на място. Районът е отцепен, извършва се оглед. Заради инцидента, временно движението в района е ограничено, обходният маршрут е по пътя III-181 Ковачевци-Железница-Бистрица-София.

Както Dnes.bg писа, при друг тежък инцидент са загинали две деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: КАТжертвакатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
9
 
! Отговори
До селянина преди 6 години
И какво като е 22 годишна с джип?Първо има джипове и по 3 лева.Второ това че е джип не го прави по мощен от колите по подразбиране.Трето може да е техническа повреда всичко е възможно.Анан от комплекси, че мъжете са по добри шофьори и т.н. Има хора които им се отдава и такива на които не.Ама ние всички много компетентни по всичко разбира се.Жалко за момичето!
10
6
 
20
 
! Отговори
Селянин без Фейсбук преди 6 години
22 годишна с джип? ясно!
9
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Sorry, обаче жените са лоши шофьори в един мъжки свят. Недооценяват ситуацията, карат или много страхливо, или много нагло, без средно положение. Тва червило в огледало, при натоварено движение, тва разговор по телефона... А реакциите им са по-бавни от тези на мъжете.
8
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНа "Мечката" има само един завой и видимостта там е добра. Не е станало заради завоя. Някой нещо не е съобразил - или шофьора на камиона или тя. Жалко за момичето. :/
7
11
 
2
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 6 години
До Анонимен 5Като си толкова отворен покарай по тоя път хубаво да те отнесе ТИР и тогава пиши тук.Моят съвет е да си дърпаш по-често nuшkaта
6
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много жалко за момичето. На 22 години да си отидеш в катастрофа това е най лошата съдба. По тази уличка наречена самоковски път която е по тесна и от квартална такава трябва да се забрани да се движат товарни автомобили. При всички положения катастрофата е станала на завой. Там прави участъци почти няма. Ако тя или камиона са резнали завоя по вътрешната част на завоя и са се нацелили челно е станала поразията. Бог да прости момичето. Дано днес да няма повече такива новини!
5
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРЗабрана за движение на велосипедисти има само по магистралния формат. На Мечката, доколкото си спомням, магистрала няма.Ако жена ти кръшка с велосипедист, няма нужда да го афишираш по форумите...
4
5
 
13
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Абе ГУЩЕР, кво тва браунова движение? Да не е движението на елегантен гущер, когато си къса опашката!?
3
14
 
12
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 6 години
Тия самоковци и живущите в околните села карат като невидели,дори майните има да се учат от тях. Сто на сто е била засечена от велосипедист и е ударила в мантинелата. Щото там в Събота и Неделя карат бесни колоездачи с колелата си по пътя София -Самоков имитирайки брауновото движение та да се чудиш и маеш въпреки че нямат право и е забранено за колела пък и е тесен много пътя....ама на кой му дреме за правилата
2
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който е купил или и е продал книжката, да носи отговорността!
1
3
 
25
 
! Отговори
Алов преди 6 години
Добре че не е претрепала някой невинен!