Пореден ад на пътя: Две деца загинаха, едното шофирало

Трагедията е станала тази нощ в района на село Сопот
Обновена: 12 ное 2017 11:45 | 12 ное 2017 11:35, Петя Славова
78
Пореден ад на пътя: Две деца загинаха, едното шофирало
Снимка: архив, Булфото

Две деца са загинали при катастрофа – едното от тях е управлявало автомобила, съобщиха от пресцентъра на МВР. Тежкият пътен инцидент е възникнал тази нощ в района на село Сопот.

Сигнал в полицията бил получен към 00.24 часа тази нощ. По първоначални данни 15-годишен от село Кирчево, Ловешко, е управлявал лекия автомобил.

Поради шофиране с несъобразена скорост, в близост до бензиностанция, неправоспособният водач е изгубил управлението над колата, която се е ударила в крайпътно дърво. От удара той и 16-годишен младеж, пътувал до него, са загинали на място.

В тежко състояние в болница е откарана 14-годишна тяхна спътничка. С леки натъртвания е и 17-годишен младеж, също от с. Кирчево.

Още един пътен инцидент с жертва се случи по пътя София – Самоков в района на летовище "Мечката". Към мястото на инцидента пътуват екипи на полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От днес са пропуснали да напишат, че са от любимите ***, а родителите "работят" в чужбина. Добре, че не са убили някое невинно семейсвто.
41
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не деца а направо дечица.А бибероните намерили са ги?
40
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герб са виновни
39
0
 
14
 
! Отговори
Един съвет за пътува преди 6 години
щите от София за Варна,в участъка от Ябланица до Микре,да пътуват с каски,бронежилетки и други лични предпазни средства,по-възможност само през деня?!Там е "Триъгълника"-Български извор,Кирчево,Галата,Глогово,Градежница или т.н."Долина на шалварите",т.е.помаците!?Изненадите са на "Всеки километър",редовно си карат пияни-заляни,по-природа буйни,необуздани,скарани с всякакви закони,правила и норми,функционално прости и неграмотни!?Най им се отдава да пият и да се бият?!Нещо,като "Дивият запад"!?!?
38
0
 
11
 
! Отговори
Solar Power преди 6 години
До Анонимен"Дарвин! Добре, че няма пострадали невинни, понеже тия непълнолетни убийци и закон не ги лови" - лесно може да ги улови. Конфискация на превозното средство и край.Бащите ще спрат да дават колите и ще ги заключват. Простичко и елементарно.
37
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дарвин! Добре, че няма пострадали невинни, понеже тия непълнолетни убийци и закон не ги лови.
36
4
 
14
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 6 години
Добре пишете коментари, но защо тогава се сърдите, когато Иво Христов каза, че част от хората в България са дебилни. Случаят описан по-горе красноречиво говори за това.
35
0
 
6
 
! Отговори
М даааа преди 6 години
И ся ко,я дайте да видим родителското тяло.
34
0
 
2
 
! Отговори
Не е вярно,н преди 6 години
Тя си е посмъртно по дефиниция . . . За принос към развитието на човечеството чрез освобождаване от генофонд с явни недостатъци ! ! !
33
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И ние карахме от 13 годишни но през ум не ни минаваше да караме с висока скорост. То и москвичите и ладите повече бръмчаха отколкото вървяха но не помня да съм вдигал повече от 80 тогава.
32
0
 
10
 
! Отговори
Nona преди 6 години
Камикадзета!Добре,че не са утрЕпали някой!Не че има гаранция ,че утре няма да срещна подобни .
31
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Навремето баща ми си караше Шкодилака само на уикендите. През седмицата ключовете бяха в чекмеджето. Което беше грешка-събирах пари от закуски за бензин и се воозехме с приятелите...
30
1
 
15
 
! Отговори
Шоп преди 6 години
До МанолскиИзобщо не е грозно и аз го отминавам. Дори съм щастлив, че следващия път няма да загине невинен човек.
29
2
 
17
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
Имам въпрос: грозно ли е в такъв тежък момент да отмина с презрение поредната малоумщина на идното поколение ?
28
2
 
24
 
! Отговори
Безотговорност преди 6 години
Е, поне едно от тези тийнейджъри да бяха възпитали, щеше да спре останалите, но при ширещата се родителска безотговорност - резултатът е с фатални последствия. Никаква мисъл за околните - никаква емпатия... Добре, че няма косвени жертви.А родителите на шофьора да ходят в затвора...
27
2
 
23
 
! Отговори
:-):-) преди 6 години
ранената сигурно е баба на загиналите:-):-):-):-)те там в племето раничко се пенсионират :-):-):-):-):-)
26
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На 15 години мой приятел кара автомобил Варшава от София до Железница през 1974 година. Но Варшавата е стабилен автомобил тежък и бавен. Като деца и ние бяхме малко лудички. Навръщане за София даже оправяхме карбуратора че беше се задръстил един жигльор. Но в онези години автомобилите бяха малко и нямаше опасност да катастрофираме в някой друг.Друго е да караш 2 тона автомобил който вдига 100 км за 1 минута друго е да караш автомобил който вдига 100 км за 7 секунди. Бог да ги прости децата!
25
22
 
7
 
! Отговори
Офф! преди 6 години
О, има и още положителни новини.Като например: "Булгария се топи с 60 000 на година, и това са предимно българи и млади такива."Найс, а?
24
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една положителна новина.
23
6
 
21
 
! Отговори
Офф! преди 6 години
Моят коментар е коментар No 21. След мен веднага някакъв започна да пише със същия ник Офф! и да пише голям ербап,защитник на шведите и ругател на българите! Жалкка картинка от едно жалко нищожно създание!