Пореден ад на пътя: Две деца загинаха, едното шофирало

Трагедията е станала тази нощ в района на село Сопот
Обновена: 12 ное 2017 11:45 | 12 ное 2017 11:35, Петя Славова
78
Пореден ад на пътя: Две деца загинаха, едното шофирало
Снимка: архив, Булфото

Две деца са загинали при катастрофа – едното от тях е управлявало автомобила, съобщиха от пресцентъра на МВР. Тежкият пътен инцидент е възникнал тази нощ в района на село Сопот.

Сигнал в полицията бил получен към 00.24 часа тази нощ. По първоначални данни 15-годишен от село Кирчево, Ловешко, е управлявал лекия автомобил.

Поради шофиране с несъобразена скорост, в близост до бензиностанция, неправоспособният водач е изгубил управлението над колата, която се е ударила в крайпътно дърво. От удара той и 16-годишен младеж, пътувал до него, са загинали на място.

В тежко състояние в болница е откарана 14-годишна тяхна спътничка. С леки натъртвания е и 17-годишен младеж, също от с. Кирчево.

Още един пътен инцидент с жертва се случи по пътя София – Самоков в района на летовище "Мечката". Към мястото на инцидента пътуват екипи на полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
16
 
1
 
! Отговори
Офф! преди 6 години
Къде пише, че са ......?
21
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не ги оправдавам господин или госпожо ***. И освен това, те можеха да са твоите деца.
20
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсолютно нормален ден като за Токволандия.
19
0
 
29
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
До Анонимен 22Господине, или госпожо... Ако тези ДЕЦА, които са карали КОЛАТА БЕЗ шофьорска книжка и почти сигурно с МЪЛЧЕЛИВОТО СЪГЛАСИЕ НА РОДИТЕЛИТЕ - ако ТЕ бяха се забили челно в Вашата кола? Или в колата на други невинни хора? Да не говорим какво бе станало, ако имаше пешеходец... Държавата може да си затваря очите пред неспазването на правилата, но оня горе гледа и отсъжда!!!
18
2
 
14
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
кви деца, бе на тая възраст
17
29
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При такива трагедии, нормалните хора казват "Бог да прости" и изказват съболезнорания.Но пркаженият и долноплобен народ, към който имам нещастието да принадлежа, не се свени да лее омраза и жлъч.
16
1
 
45
 
! Отговори
Офф! преди 6 години
Хайде стига с тази криворазбрана политкоректност и мултикултурност! Защо за тези винаги използвате някакви умалителни и умилителни думи. За да предизвикате състраданието ни ли? Но пасаран! Деца били...На 15 - 17 години тези "деца" са бащи или майки на поне едно -две деца! Такива 17 годишни "деца" пребиват възрастни хора за да имоткраднат два кубика дърва! Такива 17 годишни "деца" предизвикаха инцидента в Асеновград, нападайки и пребивайки нашите деца! Хайде стига крокодилски сълзи и лицемерие,
15
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Опел или беемве?кАжете чесно.
14
0
 
27
 
! Отговори
ДАЙ преди 6 години
Аз казвам, за каране без книжка - конфискация на колата.
13
2
 
39
 
! Отговори
етно граф преди 6 години
Язък сега децата на тези деца, ще останат сирачета.
12
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** наркомани от бразилски произход.Добре,че не са убили някой човек.
11
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно родителите са му купили първо кола, вместо булка
10
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато родителите са на потресаващо ниво, вкъщи дъни чалга по цял ден, с цигарата, кафето или ракията. Родителите карат пили и това е "нормално". Сега ще почнат обвиненията и родови вражди с поколения, но никой няма са прозре от тях истината, че нивото е ниско, че децата не се възпитават, не се говори с тях. Мир на праха им. Жалко, че това се повтаря постоянно и няма поука. Навсякъде по селата карат пиши и това се знае и вижда, карат и деца но на кой му пука.
9
12
 
22
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 6 години
Нормално,шопски ценности. Те си карат без книжки и това е. Пропаднала нация сме. Дори сме по-зле и от африканските държави
8
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жан Гал се е опитал да впечатли бъдещата булка с майсторско шофиране, остава колата да се окаже трибуквената марка и всичко е 6.
7
0
 
45
 
! Отговори
Помашка работа преди 6 години
Кирчевските помаци особено, но и в близките тетевенски села са неуправляеми. Тези след Освобождението оформят чети и тероризират и българи, и турци. И до днес живеят така, а полицията я е страх да влиза там. На мач съм ходил там. Жените идват с тесли и малки брадви в шалварите. Диващина.
6
12
 
5
 
! Отговори
Алов666 преди 6 години
Боже ГОсподи помогни им и преведи загиналите чеда по-лесно по пътя към Рая. Те са още деца ...
5
1
 
36
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Дами и господа родители, кога ще започнете да се грижите за вашите деца, кога малоумния ви мозък ще разбере че не други, а самите вие тнрябва бъдете заинтересовани къде са децата ви и какво правят в момента, не е длъжна държавата да бъде техен родител и престанете да обвинявате другите за това че повечето не ставате дори да гледате животни,камо ли деца !!!!! Жалко за децата, за съжаление те не избират своите родители!
4
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мдаааа.... културни особености. И не пишете деца, на бас, че поне по-големите от тях са горди родители. А иначе няма какво да се коментира, каквото са търсили, това са намерили и те и родителите им.
3
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само една 14годишна на трима батковци? Проверихте ли в багажника да няма още?