Пореден ад на пътя: Две деца загинаха, едното шофирало

Трагедията е станала тази нощ в района на село Сопот
Обновена: 12 ное 2017 11:45 | 12 ное 2017 11:35, Петя Славова
78
Пореден ад на пътя: Две деца загинаха, едното шофирало
Снимка: архив, Булфото

Две деца са загинали при катастрофа – едното от тях е управлявало автомобила, съобщиха от пресцентъра на МВР. Тежкият пътен инцидент е възникнал тази нощ в района на село Сопот.

Сигнал в полицията бил получен към 00.24 часа тази нощ. По първоначални данни 15-годишен от село Кирчево, Ловешко, е управлявал лекия автомобил.

Поради шофиране с несъобразена скорост, в близост до бензиностанция, неправоспособният водач е изгубил управлението над колата, която се е ударила в крайпътно дърво. От удара той и 16-годишен младеж, пътувал до него, са загинали на място.

В тежко състояние в болница е откарана 14-годишна тяхна спътничка. С леки натъртвания е и 17-годишен младеж, също от с. Кирчево.

Още един пътен инцидент с жертва се случи по пътя София – Самоков в района на летовище "Мечката". Към мястото на инцидента пътуват екипи на полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой ......отт даде автомобил на неправоспособен непълнолетен?Кой разреши на хлапета да вилнеят по малките часове и да пътуват сами от едно населено място до друго?Не ни съобщават дали тези 14, 15, 16, 17-годишни са пили алкохол и дали са били под влияние на психотропни вещества?
1
1
 
30
 
! Отговори
Господ да ги прости. преди 6 години
Баща му е за убиване.. краката му не стига ***, ама му дава да върти кормилото. Такъв видях пред детската градина в София, ама закъснях да извадя телефона и да му снимам номера. А другите родители къде са били, за да оставят децата си в този късен час?!