Свекър - мераклия за снаха си едва не затри сина си

Налагал сина си с брадва в ромския квартал на Дупница
13 ное 2017 07:15,
42
Свекър - мераклия за снаха си едва не затри сина си
Снимка: flckr

Баща едва не уби сина си с брадва в ромския квартал "Гиздова махала" в Дупница. Нелепата случка се разиграла в петък, когато 45-годишният Любен поискал да прави секс със снаха си.

Жената веднага се оплакала на мъжа си, след което последвал скандал. 45-годишният свекър взел брадвата и започнал да я размахва пред лицето на сина си.

"След разменени множество обиди и закани най-накрая Любен започнал да налага 26-годишното момче. Нанесени са му множество порезни рани по цялото тяло. При пристигането на линейката момчето е било без сърдечна дейност, но впоследствие благодарение на бързата намеса на медиците, е спасено", коментираха медици пред "Монитор".

Според жителите на "Гиздова махала" двамата млади живеели на семейни начела и нямали брак. Свекърът също бил с тях и обитавали буквално две стаи.

"Явно като е гледал снахата и на него му се е приискало да бъде интимен с нея, но ето докъде се стигна. За малко да убие собствения си син", коментираха роми от Дупница. 

Бащата-мераклия веднага се е предал в полицията и е направил пълни самопризнания. Той е задържан, а по случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха-ха да не стане като в Дупница свекъра да се огледа в снаАта .
2
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Думата "натопорчил" за една неделима част от българската нация е неделима и в буквалния и в преносния смисъл.
1
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Особености на шведския етнос.БХК да го номинира за човек на годината.