Осмокласник сложил камерата в дамското WC

Детето е от същото училище, за него всичко било шега
82
Осмокласник сложил камерата в дамското WC
Снимка: Reuters, архив

Осмокласник е поставил скритата камера в дамската тоалетна на третия етаж в математическата гимназия в Стара Загора, съобщиха от прокуратурата.

Още по темата

Детето е от същото училище. От държавното обвинение обаче отказаха да разкрият каквито и да е подробности около случая, защото извършителят е непълнолетен.

С момчето вече работят полицаи и служители на Детската педагогическа стая за изясняване на мотивите, които са го подтикнали да постъпи по този начин.

Към момента от показанията, които е дало детето, става ясно, че то въобще не осъзнава сериозността на това, което е направило, и го е възприемало като шега.

Скандалът със скритата камера в гимназията гръмна в петък. Устройството е било маскирано като закачалка за дрехи, струва около 60 лева и се монтира изключително лесно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
7
 
7
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 6 години
Това е потенциално много опасен престъпник. Веднага полиция, прокуратура, съд и жандармерия да се самосезират и да вземат всички мерки този да не излезе от затвора.
47
8
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
и от кьде е взело 60 лв за камера вместо да се занимава с математика и да печелина олимпиади този ...... с какво се занимава
46
1
 
23
 
! Отговори
въпрос преди 6 години
И каква е разликата от тая скрита камера и Биг Брадър??? Първото ще го гледат двама - трима, второто се върти на национален екран всеки ден.... А съдържанието е едно и също....
45
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гооолямо раздухване. И накрая какво - някакъв си тийн открил, че има противоположен пол.Пак добре, че не е монтирал камерата в мъжката, че напоследък това се спряга за нормално поведение, а другото е срам.
44
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еее тая случка още ли я дъвчете бе. Момчето сложило камера в ***, голяма работа станала. Я едно хубаво досие сега му направете и му затрийте бъдещето, щото го тресе хормона! В изключително малоумно общество живеем.
43
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От 13 години по телевизиите се въртят разни реалити шитни, т.е. това момче е израстнало гледайки подобни неща всяка година по няколко пъти. Телевизиите предтавят въпросните предавания в сутрешни и новинарски блокове, като събития от национален мащаб. И ако пича е по-слаботоков как да осъзнае , че стореното не е редно?
42
3
 
12
 
! Отговори
СТРЕЛАТА преди 6 години
ЗАЩО не сложи скрита камерка в спалнята на мама и тати ?
41
1
 
29
 
! Отговори
Коча преди 6 години
Като хлапета ходихме да киризим на женската баня /до обяд беше само за жени/. Голяма навалица и бутане кой да гледа през дупката :) Вътре пара и голи жени ............ Що дървене, ууууууууууу....
40
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като цяло беше ясно, че най-вероятно извършителят е ученик от училището. Разбира се имаше малка вероятност и да е външно лице или някой пълнолетен, затова трябваше да си има разследване и т.н. Въпросът е необходими ли беше да се създава цялата тази истерия ?Всички медии, директни включвания, общински съветници и т.н. По никакъв начин не оправдавам постъпката на момчето, но някой замисля ли се как би му се отразило всичко това на психиката ? Да сбъркало е, но става въпрос за 12-13 годишно дете...
39
3
 
8
 
! Отговори
Паник кенеф преди 6 години
"СеРеСета в *** ", класика , следи се коя кифла преписва за матури....
38
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз на неговата възраст ходих с бикини под дънките на училище. Съучениците ми незнаеха и исках само да си задоволя фетиша.
37
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 8 инча желязоСексуалната ориентация няма нищо общо Ако беше сложил камера в мъжката тоалетна отново щеше да стане скандалХората нетрябва да се снимат когато се преобличат и ходят до онова място
36
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Клозетаджията Цвинокио вече наема и осмокласници за да подслушва в ке-не-фи-те.
35
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До BurzumМоже и да не знае какво да търси в нета
34
2
 
16
 
! Отговори
Милюционер преди 6 години
С лапето ще отчетем дейност, а бизнеса върви. След малко имам среща с Гошко от 140 СОУ и Марийка от 141 СОУ да се отчетат за хапчетата и цигарките.
33
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ние в нашето дасколо си мислехме че нърдовете са смотнани а те се оказаха яки
32
2
 
7
 
! Отговори
до 35 преди 6 години
Не всичките майки са като твоята - по токчета на околовръстното.
31
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 28Значи органите на реда ще си гледат законно записите а момчето ги е напрвало незаконно.Според мен записите нетрябва да се гледат. Напълно логично е какво има записано на тях и няма нужда от това още мъже да гледат тези момичета.
30
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Oпределено можем да спим по-спокойно след като заловиха този мега-престъпник, ъндърграунд бос, наркобарон, мастърмайнд на серия отвличания и грабежи на инкасо-автомобили.
29
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Случвал съм на лелки дето почват и ти се карат че се облекчаваш на място различно от тоалетна. Хем те гледа и хем ти се кара.