Осмокласник сложил камерата в дамското WC

Детето е от същото училище, за него всичко било шега
82
Осмокласник сложил камерата в дамското WC
Снимка: Reuters, архив

Осмокласник е поставил скритата камера в дамската тоалетна на третия етаж в математическата гимназия в Стара Загора, съобщиха от прокуратурата.

Още по темата

Детето е от същото училище. От държавното обвинение обаче отказаха да разкрият каквито и да е подробности около случая, защото извършителят е непълнолетен.

С момчето вече работят полицаи и служители на Детската педагогическа стая за изясняване на мотивите, които са го подтикнали да постъпи по този начин.

Към момента от показанията, които е дало детето, става ясно, че то въобще не осъзнава сериозността на това, което е направило, и го е възприемало като шега.

Скандалът със скритата камера в гимназията гръмна в петък. Устройството е било маскирано като закачалка за дрехи, струва около 60 лева и се монтира изключително лесно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
2
 
! Отговори
До 66 и 67 преди 6 години
Предлагам ви да сложите камера в тоалетната на собствените ви жилища и да излъчвате в мрежата какво правят там жените ви и майките ви.Та подрастващите момчета-майтапчии да задоволят любопитството си, щото в това нЕма нищо лошо, нали?
67
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Готов е за поставяне на СРС-та.
66
3
 
10
 
! Отговори
Чичо Митко преди 6 години
Оф,на къде отива този свят такива тежки престъпления като 10 годишно момче да бара съученичката си по з*****а,остават ненаказани,а като някои убие комшията си направо го съсипват по затворите.ЕЕЕ!Какво става тука,е***и несправедливоста!Възмутен съм от този свят!!!ААААА!Мисля да се изнеса на Марс (например)!!!
65
5
 
13
 
! Отговори
Пенсионер преди 6 години
Любопитни пуберчета , кво да праиш? И ние бяхме такива на 15г.
64
7
 
10
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Като гледам идиотските коментари, ми става ясно защо има такива ученици. Повечето одобряват, нямало проблем. Едно е да гледаш с огледалце под полите на съученичките, друго е да снимаш и записваш други хора без тяхно знание и съгласие. Първото го виждаш само ти и го забравяш, второто може да го използваш и е престъпно деяние. Дори само лицето да се вижда, за други части да не говорим.
63
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да те питам, ако ти беше син какво щеше да кажеш? Тя сяка монета си има две страни!
62
5
 
15
 
! Отговори
хасан преди 6 години
Точно така!Не му казвайте имената,не го показвайте,не му се карайте!Ще го нараните емоционално!Като е непълнолетен ..кво,може да прави каквото си иска ли?Като не го накажете,нали другите дечица,невинни,мамини,гледат...Значи и те могат да правят така!Кой го знае на кой е пак син!Кои за майка му и баща му?Ако беше учителка ,ударила шамар му шамар щяхте една седмица да я показвате,на кръст да я разпънете
61
4
 
15
 
! Отговори
Чикибоец преди 6 години
До До Анонимен 49Ако мислиш, че сега на дъщеряти някой съученик не й прави злобарка, жестоко се лъжеш.
60
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
62 разбирам ти бащините комплекси, ама това че дупето на дъщеря ти е в интернет, заснето с камера за 60 лева не е края на света. Знаеш ли дупетата на колко дъщери ги има в интернет? Стига си преекспонирал. Не е хубаво, но не е фатално и никой няма да тръгне подир дъщеря ти, понеже има клипче записно с нея как пикае в тоалетна. Хлапака заслужава един пердах, но не и да го веят като някакво плашещо *** по всички медии и да му съсипвт живота.
59
3
 
12
 
! Отговори
нн преди 6 години
Един хубав пердах на този български Едисон, но кой, всички ще отворят уста като на крокодили, че момчето е просто един майтапчия, не го пипайте, не му се карайте, оставете го. Сега направил това, нищо няма да му направят, а утре, утре ще видите какви бабаятляци ще направи.
58
1
 
9
 
! Отговори
П.И.Чайковски преди 6 години
ВЛАСТЕЛИНЪТ НА ЗЛОБАРКИТЕ
57
1
 
7
 
! Отговори
До долния преди 6 години
Какъв ферера бре Тинто Браз е .
56
9
 
13
 
! Отговори
До Анонимен 49 преди 6 години
Ще те питам как щеше да оцениш случая, ако някое от момичетата, ползвали тази тоалетна беше твоя дъщеря. И ако бяха показали д/пето и по интернет, вследствие на което всеки път, щом се покаже на улицата, след нея да тръгват местните лу..м..пени и бавноразвиващи се, мърморещи цинизми или бръкнали с ръка в гащите си и правещи специфични движения.Знаеш ли, че най-евтиният сеанс при детски психолог е 30 лв? Колко ли сеанса ще са нужни на момиче, тормозено по този начин? И дали ще са от полза?
55
8
 
8
 
! Отговори
Детска педаг.стая? преди 6 години
Това не е ефикасно решение.Няколко татковци на момичета да му обяснят кон боб яде ли!На 15 г. човек вече не е дете и осъзнава какви могат да бъдат последствията. Малко ли филми изгледахме, на тема тормоз над тийнейджъри чрез излъчване на неподходящи снимки по интернет? Повечето от тези филми са по действителни случаи и това изрично се обявява в началото на прожекцията.Да се проучи дали някой не му е поръчал да направи това, именно защото според закона това ке..леш..че е все още невръстно!
54
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пари като вестници. 60 лв. излишни за глупости. Явно родителите не да си на мястото.
53
7
 
18
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
По мое време заминаваше за Бойчиновци ! Там щяха да го излекуват от пуберските пъпки...
52
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щеше да бъде интересно, ако я беше сложила някоя даскалица.
51
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това момче е жертва на прогреса. Едно време си слагахме огледалце на обувката, за да надничаме, сега камери. Бийте му един зад врата и да си ходи.
50
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даже трябва да го наградят, по-мощна камера да му купят. Току виж, новият Мануел Ферара!
49
0
 
7
 
! Отговори
до 53 преди 6 години
До Боко Тиквата 53Добре написано, но дано прочелите това схванат иронията.... или не се майтапиш???