Възрастна жена хвърли през прозореца пари за апаши

74-годишната жена от Исперих е дала 7250 лева
14
Възрастна жена хвърли през прозореца пари за апаши
Снимка: Flickr

Възрастна жена от Исперих е станала поредната жертва на телефонна измама, като дала 7250 лева на престъпниците, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Разград.

Вчера в следобедните часове 74-годишната жена получила обаждане на домашния си телефон, като я убедили, че помага на служител от криминална полиция за залавянето на телефонни измамници.

Жената хвърлила през прозореца на кухнята си парите, увити в найлонова чанта.

По случая е образувано досъдебно производство.


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само толкова е имала в нея засега, другия път повече!
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
50000 са метнали днес, писа Днес.
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До чарли

Никой не им помага.Звънят на посоки на десетки а може би и стотици номера дневно и ако уцелят.Аз работя в голяма немска фирма и по едно време звънеха на служебните телефони, както в офисите така и в производството.
11
0
 
2
 
! Отговори
мюмюн преди 1 година
Хвърлайте!
Няма децата какво да хранят се!
10
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АНОНИМНА

Сложно е... Имат и помощници, и съгледвачи, и ползват близки на изкуфеляците (извинете, заслужават обидата), добри психолози са - използват искреното желание на старците да помогнат на МВР, абе изобщо ...
Но тая най-гнусна проява ще се ликвидира на мига, ако хванат един-двама мошеника и да оставят децата на пострадалите да ги "съдят" публично. Като цар Крум. Но сме цивилизовани - не може! А може "цивилизовано" да допускаме гаврата със старците! Или пък държавата да им плати щетата!
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да започнат да им оставят фалшиви пари поръсени с антракс.... Ще е много забавно
8
2
 
2
 
! Отговори
чарли преди 1 година
Как намират телефоните все на такива хора,кой им помага ?
7
0
 
2
 
! Отговори
телефонист на партия преди 1 година
Аз на мойта бабка съм и взел една укв радиостанция и съм резнал кабела на стационара. Или тия де са в чужбина, вземета на старците по една предплатена чужда карта и си решете проблема с нежаланите "МВР" обаждания.
6
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За възрастните хора пък и други желаещи трябва да се организират безплатни курсове как да не хвърлят пари от балкони,прозорци,пред врати,и в други случаи на превозни средства-платформи,прозорци,врати,в магазини,пазари между щандове,врати,на опашки пред каси,а то едни им ги взимат,а те старците да не се излагат май се оправдават,че за полицаи ги дават понеже няма кой все едно да им помогне,за туй невярват,че някой ще им ги върне и след разните призовки за обяснения следващи задължително за отчет.
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До шматка

Ха да ви видя на вас сеира, ама нада ли да изкарате до такава почтена възраст. Ще има Фнукът на Бащицата да ви звъни директно и да събира десятъка всеки месец.
4
1
 
3
 
! Отговори
шматка преди 1 година
Типичен избирател на БСП
После що губели изборите.Ами те не могат да намерят избирателната секция..
3
1
 
1
 
! Отговори
заявиха гордо преди 1 година
"съобщиха от Областната дирекция на МВР"

Тия МВР май не са си правили по-голяма гаргара с тях през годините на китната Демокразия. Съвсем ми дожаля, да ти злепоставят името и ти да го и разтръбяваш. Мълчете си поне. Навремето ни беше шубе да звъннем в школото за бомба, та търсехме телефони с жетони, сега директно звъниш и казваш на бабека дали иска да участва във филма с лошите ченгета.
2
2
 
4
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 1 година
Отдавна не ги съжалявам - не са толкова изкукуригали, колкото са откровено тъпи, но и държавата не наказва измамниците, ай-често ***, някой беше развил конспиративна теория, че нарочно биват оставяни да мамят, защото нямало кой да ги издържа, ако е така, е повече от ужасно........
1
3
 
4
 
! Отговори
Евроатлантик преди 1 година
Апашите да искат обезщетение от бабата за трудова злополука,все пак торбата с пачките ако бяха ударили алоджиите по главата.