Възрастна жена хвърли през прозореца пари за апаши

74-годишната жена от Исперих е дала 7250 лева
14 ное 2017 11:55,
14
Възрастна жена хвърли през прозореца пари за апаши
Снимка: Flickr

Възрастна жена от Исперих е станала поредната жертва на телефонна измама, като дала 7250 лева на престъпниците, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Разград.

Вчера в следобедните часове 74-годишната жена получила обаждане на домашния си телефон, като я убедили, че помага на служител от криминална полиция за залавянето на телефонни измамници.

Жената хвърлила през прозореца на кухнята си парите, увити в найлонова чанта.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само толкова е имала в нея засега, другия път повече!
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
50000 са метнали днес, писа Днес.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До чарлиНикой не им помага.Звънят на посоки на десетки а може би и стотици номера дневно и ако уцелят.Аз работя в голяма немска фирма и по едно време звънеха на служебните телефони, както в офисите така и в производството.
10
0
 
3
 
! Отговори
мюмюн преди 6 години
Хвърлайте!Няма децата какво да хранят се!
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АНОНИМНАСложно е... Имат и помощници, и съгледвачи, и ползват близки на изкуфеляците (извинете, заслужават обидата), добри психолози са - използват искреното желание на старците да помогнат на МВР, абе изобщо ...Но тая най-гнусна проява ще се ликвидира на мига, ако хванат един-двама мошеника и да оставят децата на пострадалите да ги "съдят" публично. Като цар Крум. Но сме цивилизовани - не може! А може "цивилизовано" да допускаме гаврата със старците! Или пък държавата да им плати щетата!
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да започнат да им оставят фалшиви пари поръсени с антракс.... Ще е много забавно
7
2
 
3
 
! Отговори
чарли преди 6 години
Как намират телефоните все на такива хора,кой им помага ?
6
0
 
3
 
! Отговори
телефонист на партия преди 6 години
Аз на мойта бабка съм и взел една укв радиостанция и съм резнал кабела на стационара. Или тия де са в чужбина, вземета на старците по една предплатена чужда карта и си решете проблема с нежаланите "МВР" обаждания.
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За възрастните хора пък и други желаещи трябва да се организират безплатни курсове как да не хвърлят пари от балкони,прозорци,пред врати,и в други случаи на превозни средства-платформи,прозорци,врати,в магазини,пазари между щандове,врати,на опашки пред каси,а то едни им ги взимат,а те старците да не се излагат май се оправдават,че за полицаи ги дават понеже няма кой все едно да им помогне,за туй невярват,че някой ще им ги върне и след разните призовки за обяснения следващи задължително за отчет.
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До шматкаХа да ви видя на вас сеира, ама нада ли да изкарате до такава почтена възраст. Ще има Фнукът на Бащицата да ви звъни директно и да събира десятъка всеки месец.
3
1
 
4
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Типичен избирател на БСППосле що губели изборите.Ами те не могат да намерят избирателната секция..
2
1
 
2
 
! Отговори
заявиха гордо преди 6 години
"съобщиха от Областната дирекция на МВР"Тия МВР май не са си правили по-голяма гаргара с тях през годините на китната Демокразия. Съвсем ми дожаля, да ти злепоставят името и ти да го и разтръбяваш. Мълчете си поне. Навремето ни беше шубе да звъннем в школото за бомба, та търсехме телефони с жетони, сега директно звъниш и казваш на бабека дали иска да участва във филма с лошите ченгета.
1
2
 
5
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 6 години
Отдавна не ги съжалявам - не са толкова изкукуригали, колкото са откровено ***, но и държавата не наказва измамниците, ай-често ***, някой беше развил конспиративна теория, че нарочно биват оставяни да мамят, защото нямало кой да ги издържа, ако е така, е повече от ужасно........