Убитият дилър в Перник – доскорошен затворник

Жертвата е простреляна с няколко куршума от двама маскирани
15 ное 2017 15:45,
13

Снимка: Булфото

Убитият в центъра на Перник 25-годишен дилър Робърт Величков наскоро бил излязъл от затвора. Той е имал две присъди - за притежание и разпространение на наркотици.

Още по темата

Тежкото престъпление е станало до денонощен магазин около 3 часа тази нощ. Жертвата е простреляна с няколко куршума, съобщи "Булфото".

По предварителна информация, убитият Величков е бил с негов приятел, когато двама маскирани са минали пеша до магазина и са открили стрелба срещу него.

Робърт Величков е спряган за близък до пернишкия бандит Валентин Кирилов-Пуйката, чиито приближени се издирват вече седмица по подозрение, че стоят зад серията взривове и обири на банкомати от началото на годината. Стрелецът все още се издирва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 5брее братко ,работата е много тегава ако целата страна знае това дето го казваш а полицията спи на приспивателни,италианската мафия ряпа да яде, направо детска радост бенгалски огън са пред нашта
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
лоБни полета, моля.
7
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДАЙТЕ МУ СНИМКАТА ,ДЮБЕЛИ СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ,НЯКОЙ "хора" ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ ЧЕ СА ГО ГРЪМНАЛИ
6
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Батко Буби не оставя живи тези които много знаят за амфетите. Рано или късно ги изпраща в Безкрайните ловни полета. Поради отстрелването на неудобни или ненужни играчи, охраната му вече е тройна. Късче небе не е виждал от години. Нема как, животеца му е много мил! Но още колко ще изкара?
5
10
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Килърите на Суджука не се поколебаха да ликвидират Мишо Бирата, жена му, любовницата му, както и Ало Ваньо, та с някакъв пернишки гов-ньо ли ще се церемонят.Просто трябваше да прекъснат връзката. Изброените знаеха прекалено много за каналите за амфети на Банкянския Суджук.Във фабриката на Мишо Бирата в Мездра, откъдето лично Баш Суджука изтегли проверката на митничарите се произвеждат амфети. Бирата беше само за прикритие.Другата голяма фабрика за амфети е в сливнишкото село Опицвет.
4
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така става като не се е отчел на време на Суджука и се опитал да върти собствен бизнес с доставената му за разпространение дрога.Суджука не прости на Бай Миле навремето, та на тоя ли гоуфаджия.
3
8
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално, наркотрафикантите на Боко Тиквата започнаха да се самоизтребват.Гущерът си къса опашката.Иначе всички в Перник знаем, че амфетите в дискотеките идват от Банкя.Всички знаем и кои са наркодилърите, полицията също ги знае.Знаят обаче и кой им е шеф и не смеят да ги закачат.
2
17
 
15
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 6 години
Нормално,шопски ценности
1
3
 
53
 
! Отговори
Бай Х преди 6 години
това трябва да е певеца дето изпя групата с банкоматите