Баща блудствал с дъщеря си, карал я да гледа порно с брат си

36-годишният мъж ще лежи 8 години при строг режим
16 ное 2017 23:00,
47
Баща блудствал с дъщеря си, карал я да гледа порно с брат си
Снимка: visualhunt.com

8 години лишаване от свобода при строг режим ще изтърпи 36-годишният Кенан Мустафов, след като на 14 ноември тази година Върховният касационен съд потвърдил постановената ефективна присъда и тя влязла в сила, предаде Информационна агенция "Черно море".

Осъденият Мустафов бил признат за виновен и от трите съдебни инстанции за извършени блудствени действия като продължавано престъпление с родната си 10-годишна дъщеря, както и за склоняването на малолетните си син и дъщеря да гледат порноклипове със сношения между лица от различни полове. 

36-годишният баща използвал отсъствието на съпругата си и изградената подчиненост у децата към него.

Първоначално, състав на Търговищкия окръжен съд го осъдил на 10 години и 6 месеца лишаване от свобода при строг режим. Апелативният съд във Варна намалил наказанието му на 8 години лишаване от свобода. С решението си Върховният касационен съд потвърдил присъдата на въззивната инстанция.

Бащата-насилник ще изтърпи ефективна присъда при строг режим в плевенския затвор. 

От началото на досъдебното производство срещу него той е с мярка за неотклонение "задържане под стража", като срокът на първоначалното задържане ще бъде приспаднат от наказанието, уточняват от Апелативна прокуратура–Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
14
 
10
 
! Отговори
Коректен преди 6 години
Само ги е карал да гледат и са го осъдили!!?? При нас изпил е половината пари от помощите още ненапуснал центъра на селото. Вече има деца от двете си по-големи дъщери. И всички са на социални помощи.
17
13
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предлагам да си заключите гадните крими новини с парола, и само 18+ да имат достъп до тях. Такива глупости няма нужда да бъдат четени от деца.
16
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ммм-даа...от присъдата действително излиза,че ако бяха гледали еднополов сeкс, едва ли не няма да има наказание. Не знам да се смея ли,да плача ли?А относно шокираните деца, много от вас ще се шокират колко са напред днес децата с информацията: Преди време когато синът ми беше на около 10 реших че е време да поговорим за "пчеличките" и изуменият бях аз.Даже трудно успях да го убедя, че не всичко видял на екрана...Ако си мислите,че кодир. телефизии или защитите на компютрите спират нещо-грешите
15
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"В Библията е описано как баща прави ceкc с дъщерите си и как баща дава на тълпата да изнасилят девствeните му дъщери."Не пишете минуси на човека, а четете, Битие, глава 19, преписана и в Корана. След като Лот предлага на тълпата девствената си, вероятно малолетна дъщеря за изнасилване, Бог решава, че той затова е толкова праведен, че е единственият спасен. Толкова за "морала" на Стария Завет.
14
6
 
38
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Пишете каквото искате , но представятели си какъв шок е за децата? Такива психооткачалки ги има и в други етноси.Въжето за такива" родители", из..ро..ди.
13
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На професора пак му се е развила някоя бурма.
12
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
коментирате тук,че в затвора ще го ....всеки ден. че то на тях това им харесва. такъв : две тухли и после - мецо сопрано!
11
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега 8 години колко практика ще натрупа,като женичка.
10
6
 
28
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
- какво е общото между затвора и CapsLock?- и двете превръщат о в О
9
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали щеше да е по-малко наказанието ако порното беше с лица от еднакъв пол? :D
8
22
 
23
 
! Отговори
Професор преди 6 години
Орешарски съсипа страната.
7
8
 
52
 
! Отговори
Dodo NY преди 6 години
"...36-годишният Кенан Мустафов бил признат за виновен и от трите съдебни инстанции за извършени блудствени действия като продължавано престъпление с родната си 10-годишна дъщеря.."=========================================================Мдааа, така става, като родителите ти са братовчеди!
6
51
 
23
 
! Отговори
До 6 преди 6 години
В Библията е описано как баща прави ceкc с дъщерите си и как баща дава на тълпата да изнасилят девствeните му дъщери.
5
8
 
61
 
! Отговори
ахааа преди 6 години
Чистокръвен българин,от тези с кривите глави които не знаят точно къде се намират и за какво са живи.........!
4
6
 
38
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
После питате защо са затворили принудителните учреждения от затворен тип.. Ами за такива *** са били предназначени, ама сега нали всички имат права..
3
17
 
33
 
! Отговори
Пабло преди 6 години
Не можем до виним Коран, Библия и други източници за липсата на човечност, липсата на сърце и най-вече за липсата на разум на този човек. Ако му направят пълни изследвания може да се окаже, че има проблем с мозъка...
2
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да му де отнемеат правата над децата и да му бъде забранен достъпът до тях.
1
4
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво ще му приспадате бе да лежи кантар и никаква прошка. Това е изверг безгръбнач.но без.мозъчно вле.чуго.