Загиналите край Микре: Група незрящи, били на екскурзия

Сред жертвите е и шофьорът на буса, ударил се в камион
Обновена: 17 ное 2017 15:53 | 17 ное 2017 15:52, Веселина Йорданова
49
Загиналите край Микре: Група незрящи, били на екскурзия
Снимка: Impact Press Group, архив

В катастрофиралия край село Микре микробус са пътували група незрящи, които са били на екскурзия, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Велико Търново.

Още по темата

Окръжна прокуратура – Ловеч ръководи досъдебно производство за тежката катастрофа, станала днес около 12:50 часа на главен път София – Варна. На мястото на инцидента е и окръжният прокурор Валентин Вълков.

Пътнотранспортното произшествие е станало между товарен автомобил, пътуващ в посока Варна, и пътнически микробус "Мерцедес" с група пътници, пътуващ в посока София.

По първоначални данни шофьорът на буса е навлязъл в насрещната лента за движение, в резултат на което е последвал челен удар с товарния автомобил.

Първоначалната информация беше за шестима загинали, сред които и шофьорът на микробуса. БНР съобщи, че още двама души са починали по-късно от нараняванията си.

Пострадали са и останалите пътуващи. Шофьорът на товарния автомобил също е получил наранявания. В буса са пътували група незрящи, които са били на екскурзия Дряново – Севлиево – София.

Под ръководството на Окръжна прокуратура – Ловеч се извършват следствени действия - огледи в присъствието на вещи лица, разпити на свидетели за изясняване причините за тежката катастрофа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
4
 
4
 
! Отговори
Перник-независим преди 6 години
Този ареал отдавна е готов за статут на независима област(независима от акъл, закони и като бонус закони на физиката):1.МПС с пернишка регистрация има товароносимост = официална Х 1.7+0.5 т. винкел;2.Там пътниците са толкова квалифицирани, че често сменят шофьора-случая е същия;3.В ареала има изпускане на вредни газове от мините под града, действащи разграждащо на психиката на живеещите отгоре;4.Само перничани изпитват щастие,подушвайки го- както в случая.5.Отделянето ще спаси Републиката!
34
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди патрулка вардеше след Микре в посока Варна, на една бяла бензиностанция, с надеждата на този прав участък да хване някой с 10км. отгоре. Никакъв контрол по пътищата, никакъв акъл в главите на шАфьорите.
33
5
 
6
 
! Отговори
Само питам преди 6 години
Нямаше ли някакъв футболен клуб от Микре? Бог да ги прости загиналите!
32
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"...МИНАВАТ СЛЕПИТЕ ТАКА.КАТО ЕДИН ЧОВЕК СЕ ДВИЖАТ.ДУША В ДУША. РЪКА В РЪКА.И ПО-ДОБРЕ ОТ НАС МАЙ ВИЖДАТ..."Д.ДАМЯНОВ Бог да ги прости!!!
31
2
 
32
 
! Отговори
Ели преди 6 години
До ЗрящТи не си зрящ, ти си СЛЯП душевно ***! ***, ***!!!Тези "слепоци" са хора като всички други и са отишли на екскурзия да си изкарат хубаво, да "видят" с душата си това, което ти НИКОГА няма да видиш със зрящите си очи.
30
3
 
29
 
! Отговори
Северняк преди 6 години
Северна България - кучетата я яли. В южна България 5 магистрали, в северна 0. Абсолютно всички проекти с европари се правят в южна. Всички икономически зони са в южна България. За северна - бавна смърт. Не само северозапада загива, северна централна също загина. Каква е целта?
29
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко ясно. Само две неща не мога да разбера: къде са тръгнали група незрящи на ексупзия и шофьорът също ли е бил незрящ?
28
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НА ви нови магистрали........
27
5
 
11
 
! Отговори
Дебили преди 6 години
И на магистралите се трепате бе ииидииооотииии.........
26
1
 
20
 
! Отговори
Тт преди 6 години
Пътя точно там е добър ,няма дупки .Натоварен е ,вярно е .Но там също така е забранено изпреварването и имс ограничение на скороста понеже стават ПТПета и има доста пострадали и жертви .А ги има защото такива като тоя винкел не спазват забраните и е юркат в насрещното защото много бързат .И сега стигнаха ли ?!?;И какво са виновни пътниците за малоумието на пернишкото камикадзе ?!?!?
25
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом тези хора са били незрящи, значи не е имало никаква реакция от тях по време на удъра! Може би трябва да има изисквания за превоз на такива пътници!Ужас! Бог да ги прости!
24
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бог да прости загиналите :( Пътувам често по този път и там е ад! Пътят сам по себе си е с добра настилка, но движението е супер натоварено. Тировете са стотици, както и движещи се бавно коли, което образува огромни колони, които понякога достигат километри. Спешно трябва магистрала или поне скоростен път с две ленти на движение в посока. Това е основен път в цяла Северна България, свързващ Запада и Изтока!
23
63
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде са тръгнали незрящи да шофират микробус?
22
2
 
28
 
! Отговори
ни са знай преди 6 години
А има ли сведение за онзи, който не допусна да бъде изпреварен от микробуса?Само питам, без да обвинявам!
21
15
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ТикваХайде стига вече с тази реклама на първия партиен и държавен ръководител. Той и Хитлер направи големите магистрали на Германия, пък го запомниха с нещо друго.И този ще го запомнят с бедността, корупцията и грабежите.Пък магистралите и метрото ги прави ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, КОЙТО ДАВА ПАРИТЕ ТОЙ Е СТРОИТЕЛЯТ, ДРУГИЯТ Е ЛЕНТОРЕЗАЧ.
20
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Микре няма завои, там е равнина, не е планина.
19
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По първоначални данни шофьорът на буса е навлязъл в насрещната лента за движение................И какво е правил в насрещното движение?В последно време стана мода да се минава в насрещната лента и да се предизвикват катастрофи.
18
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пернишки шофьор по мокър хлъзгав път, то е ясно. Но специално този участък Сопот-Микре-Български извор, е в планината с завои, постоянно стават инциденти и то тежки. Толкова не се намери хари поне трета междинна лента да направят или мантинели по двойната непрекъсната, там където винаги се изпреварва рисково... Това е главната артерия към Русе и Варна, все още третия и петия по големина градове.
17
1
 
30
 
! Отговори
Шаран-БГ преди 6 години
Бог да ги прости починалите! Пътят Варна-Бургас няма нищо общо! Това е северният път София-Варна, който в участъка си от с. Сопот, край с.Микре, с. Голец, с. Абланица че чак до с Българене - на територията на Ловешка област е хубав двупосочен път, на който само тази година станаха редица катастрофи със загинали хора!? Явно че нашенеца като види хубав път -- натиска газта до ламарината и не мисли !! Високата скорост убива !!!
16
4
 
29
 
! Отговори
Пожизнен инвалид преди 6 години
Бог си ги прибра, та да не се мъчат повече в този ад, наречен "България".