Ден след пътния ад: Нова катастрофа край Микре

Един човек е загинал, а 7 са ранени
Обновена: 18 ное 2017 11:59 | 18 ное 2017 11:55, Красимир Ангелов
98
Ден след пътния ад: Нова катастрофа край Микре
Снимка: Булфото, архив

След като вчера 9 души загубиха живота си в тежка катастрофа край ловешкото село Микре, нов пътен инцидент стана в същия участък от пътя София-Варна.

Още по темата

Този път катастрофата е станала по-близо до село Сопот. При катастрофата един човек е загинал, а 7 са ранени, съобщава МВР.

Сигналът за инцидента е получен в 10.20 часа. По първоначална информация два леки автомобила (със софийска и варненска регистрации) са се сблъскали челно на главен път София – Варна, в района на село Сопот, на 500 метра след бензиностанция в посока Варна.

От удара на място е починал возещият се на предната седалка пътник в колата със софийска регистрация. Жена, шофирала автомобила, е в критично състояние.

Незабавно след сигнала за катастрофата на място са изпратени екипи на полицията и спешна помощ. Движението в района се извършва в едната лента. Работата на полицейските екипи на място продължава.

Водачите да шофират с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват указанията на Пътна полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още по темата: Микрекатастофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 28 Кое му е наглото да караш една хубава кола и да пъплиш зад тир който се движи с 40 км? Нали се сещаш че при голям трафик на тирове се образува колона и ти в един момент си готов да правиш рискови изпреварвания щото не може цял ден да минаваш разстоянието което ако е при магистрала го минаваш за 3 пъти по -бързо. Хората затова си правят магистрали, бе ***...не за да се фукат че са богати, а за да намалеят катастрофите.
23
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
do 27 Смoтан, ако не си карал редовно по тия тесни пътечки и където като застанат 2-3 тира един до друг и се движат по проходите с 30-40 км в час се образува колона, народа се изнервя и започват рискови изпреварвания. При една магистрала жертвите на година са в 10 пъти по- малко от тия пътища...аз ги наричам селски пътечки даже. Разбра ли ,бе гербераст скaпан?
22
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доката не се построи напълно магистралата София- Варна ще има катастрофи на този участък. И даже още по пътя от Ябланица до кръстовището за Ловеч-Троян.Ние предпочитаме да пътуваме от там късно през нощта, когато няма многа автомобили и когато фаровете на насрещните се виждат отдалече.
21
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другари , спрете с тези партизански похвати . За всичко си е виновен шофьора , а не някакви имагинерни оправдавания . Сигурно някой ти е виновен като караш пиян , с купена книжка , с огромна скорост , и не ПОЗНАВАШ знаците и правилника за движение по пътищата . Няма ГЕРБ или БСП на пътя си ТИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пътят не е магистрала там, но няма дупки. Обикновен двулентов път, където трябва да се кара с повишено внимание, защото някой бързащ към гробищата да не ти навлезне в лентата. Там трябват камери за скорост и постоянен контрол, а защо такъв липсва не е ясно.
19
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблема с фаровете е сериозен, когато продължително време карате в среда в която всички са с включени фарове, започвате подсъзнателно да възприемате колите които не са с включени фарове за спряли, а това е сериозна предпоставка за тежки катастрофи
18
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Често пътувах по този път. Вярно е, че се кара лошо! Особено с мощните коли. Това да предимно от София и Варна. Нямате си представа какви изпреварвания съм гледал! И когато не се прецени точно, става челен удар с общо скорост между 150 и 180 км/ч. Всичко идва от задкормилното устройство, купените книжки, безотговорността. Колкото и катаджии да има по пътя, наглостта на Месершмитите е неизтребима. Ако те си се трепят, ОК, но убиват и невинни.
17
3
 
13
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Бори$ово време.Който оцелее, на късмет продължава...
16
4
 
15
 
! Отговори
;) преди 6 години
Как още не са разбрали, че най-бързият и икономичен път от София за Варна и обратно минава покрай Бургас и Пловдив.
15
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако магистрала Хемус беше направена от Ябланица до Шумен сега нямаше да четем за челни удари и възнесли се!
14
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За вас не знам, но аз лично мога далеч по-лесно да преценя скоростта на този дето идва насреща, ако си е включил фаровете и да реша дали мога да направя маневра за изпреварване или не.
13
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съболезнования на близките на загиналите от вчерашната и от днешата катастрофа.
12
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проверете шофьорските книжки и досиетата в КАТ . Според мен 90 % са с купени книжки и постояни нарушители . Българина от каруца се качи на бързи коли .
11
7
 
14
 
! Отговори
Видим резултат преди 6 години
Това са новоизлюпени софиянци и варненци, които са бързали да се приберат по родните си места!
10
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой им дава книжки на тия хора?Като са решили да се самоубиват,защо не го правят по друг начин,ами жертват живота и на други хора?
9
4
 
1
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
И *** КОЛИБА ЛИ ИЗМИСЛИХА БИГ-БРАДАРЦИ ???? Е НАЛИ НОВАТА СНАХИЧКА НА ХУДОЖНИКЪТ ИМ К.П. Е ИНДИАНКА!!!!!
8
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тц-тц-тц такава хубава магистрала между 2 големи града и пак такива катастрофи. Сараказъм.
7
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По времето на соца имаше виц , на българите им дайте западни коли и без война те ще се самоизтребят . Е излезе вярно .
6
9
 
4
 
! Отговори
ДА се самоубиват преди 6 години
Не може С ограбвани милиарди от Бедния БЪлгарски народ да с еиздържат над 50 000 терористи от МВР.АМАН Ще ги преследват поне педесет милиона години като нагли престъпнци участвали в ЛИКВИДАЦИЯТА НА ЖИВОТА НА ЗЕМЯТА>.Принуждават МИЛИОНИ ВАЖНИ ПрЕРОДЕНИ КАТО ДОМАШНИ ХОРА да увреждат тежко земята с включени скенери денем и нощем..
5
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега освен човека правещ всичко в държавата да отиде и да почне да регулира трафика друг изход от полежението не виждам!