Ден след пътния ад: Нова катастрофа край Микре

Един човек е загинал, а 7 са ранени
Обновена: 18 ное 2017 11:59 | 18 ное 2017 11:55, Красимир Ангелов
98
Ден след пътния ад: Нова катастрофа край Микре
Снимка: Булфото, архив

След като вчера 9 души загубиха живота си в тежка катастрофа край ловешкото село Микре, нов пътен инцидент стана в същия участък от пътя София-Варна.

Още по темата

Този път катастрофата е станала по-близо до село Сопот. При катастрофата един човек е загинал, а 7 са ранени, съобщава МВР.

Сигналът за инцидента е получен в 10.20 часа. По първоначална информация два леки автомобила (със софийска и варненска регистрации) са се сблъскали челно на главен път София – Варна, в района на село Сопот, на 500 метра след бензиностанция в посока Варна.

От удара на място е починал возещият се на предната седалка пътник в колата със софийска регистрация. Жена, шофирала автомобила, е в критично състояние.

Незабавно след сигнала за катастрофата на място са изпратени екипи на полицията и спешна помощ. Движението в района се извършва в едната лента. Работата на полицейските екипи на място продължава.

Водачите да шофират с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват указанията на Пътна полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още по темата: Микрекатастофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
7
 
2
 
! Отговори
Ликвидация на МВР преди 6 години
последните години принудихме терористите от МВР да забранят лепенето на предни стъкла на коли на МВР на нагло престъпни тежко терористични холограмни оръжия маскирани като винетки и други..ЗА съжаление наглеците с униформи пишат зверски глоби на водачи пазещи земята и спазващи ЗАКОНА Който ЗАБРАНЯВА лепенето на предни стъкла на ЛЕПЕНКИ И СТИКЕРИ
3
16
 
4
 
! Отговори
КАТ Са виновни преди 6 години
Движението с включени фарове през деня е забранено от ЗАКОНА ИЗРИЧНО ..Терористите около Борисов глобяват ако водачите на МПС не заслепяват насрещно движещи се с включени скенери вкл против мъгла денем ..МВР И КАТ вместо да вкарат в затвора виновните длъжностни лица глобяват зверски всеки който не уврежда тежко земята и климата включени скенери,фарове и налепени холограмни оръжия.
2
10
 
6
 
! Отговори
Arest za Borisow i c преди 6 години
Nagliq terorist obsebil власта през Бойко Борисов и Цветан Цветанов убива българи показно .подава МИкре с плач..Заради тези доказани терористи и масови убиици начело с Борисов ликвидiрат нагло БЪлгарите в Дунавска БЪлгария..
1
14
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ни трябва война. "Магистралите" на Тиквата си вършат перфектно работата.