Ден след пътния ад: Нова катастрофа край Микре

Един човек е загинал, а 7 са ранени
Обновена: 18 ное 2017 11:59 | 18 ное 2017 11:55, Красимир Ангелов
98
Ден след пътния ад: Нова катастрофа край Микре
Снимка: Булфото, архив

След като вчера 9 души загубиха живота си в тежка катастрофа край ловешкото село Микре, нов пътен инцидент стана в същия участък от пътя София-Варна.

Още по темата

Този път катастрофата е станала по-близо до село Сопот. При катастрофата един човек е загинал, а 7 са ранени, съобщава МВР.

Сигналът за инцидента е получен в 10.20 часа. По първоначална информация два леки автомобила (със софийска и варненска регистрации) са се сблъскали челно на главен път София – Варна, в района на село Сопот, на 500 метра след бензиностанция в посока Варна.

От удара на място е починал возещият се на предната седалка пътник в колата със софийска регистрация. Жена, шофирала автомобила, е в критично състояние.

Незабавно след сигнала за катастрофата на място са изпратени екипи на полицията и спешна помощ. Движението в района се извършва в едната лента. Работата на полицейските екипи на място продължава.

Водачите да шофират с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват указанията на Пътна полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още по темата: Микрекатастофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
12
 
! Отговори
Познаваме се добре преди 6 години
До българинаНяма Северна,Няма Южна България,навсякъде живеят българи.Само това е достатъчнода си изясним,защо се случват всичките тези идиотщини и не само в шофирането.Сякашидиотизмът и простотията са ни генетично заложени,няма друго обяснение.Да извър-шиш зло или грешка и да я повтаряш безброй пъти и то с такава наслада си е болест!
83
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Местните по този път карат по принцип внимателно, защото знаят, че дЕби-лите със софийски, пернишки и варненски регистрации карат все едно са сами на пътя. Ако някой направи статистика ще види, че съм прав. Живея в Търново и почти всяка седмица вижда катастрофи по този път и регистрациите са всеизвестни. А през Търново минават същите ***-оти, като на състезание. Какво са виновни кметовете на Сев. БГ, че не се отпущат пари за републиканската пътна мрежа и не се строи тази магистрала? Питам!
82
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 87:Да,прав сте!Само,че с едно уточнение,че от тези 80%,79.9% са шофьори!?!?На времето имаше един лозунг:"Човекът е човек,когато е на път!",което е абсолютно вярно и актуално,и днес?!Пътувам от 40 години.и като гледам понякога каква е отчайваща лудост,самонадеяност,рискованост,простотия наглост и неграмотност,изпадам в ужас!Има хора,които буквално не познават закона и правилника?!Спрат на някое по-голямо кръстовище или изпаднат в някоя по-сложна ситуация,и не знаят какво да правят?!
81
3
 
1
 
! Отговори
Социални разни.... преди 6 години
*** на пътя---но не плащай глоби.....на КАТ!!!
80
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Важното е да изпреварваме! Няма значение,че срещу нас идва кола,че идва завой,че маркировката не го позволява.Карай бясно и изпреварвайте двойно,че дори и тройно, единичното е за баби.
79
2
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
отсечката си е много добре равно вижда се отдалече децата на преднатаседалка ли трябва да сядат без колани аз от 50 години минавам от там и нямампроизшествия внимавам точно при микре защото 80 процента точно там севихрят
78
3
 
15
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 85В Швейцария не умират ли при ПТП.Бива да сте зомбирани ама чак толкова.Как не се научихте че суха и мокра настилка са две различни неща които налагат и различен начин на шофиране.
77
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Което какво показва? Че е прав проф. Иво Христов за 80-те процента де.би.ли. Той и за много други неща е прав, за демографията най-вече. Точно поради проблемите с нея и със структурата на населението стават постоянно такива произшествия.
76
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много лошо карат по тесните пътища в този регион! Изпреварват колони от коли и ако му изкочи някой насреща директно засичат колите в дясно. Говорят по телефони и ако ги изпревариш натискат газта да те засекат. И това се прави от шофьорите с местните регистрации показващи колко са велики.
75
2
 
27
 
! Отговори
бързак на шосе... преди 6 години
Е ...И в Швейцария има тесни пътища, ама я се опитай да нарушиш.....Фамилията ще ти се разкатае финансово...
74
3
 
35
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Лошите пътища пак са ви виновни а???? Абе аз защо по лошите пътища карам още по-бавно отколкото по "хубавите"..., а вие мрънкачите карате още по-бързо!!! НЯМА ОПРАВДАНИЕ ЗА БЕЗУМИЯТА НА ПЪТЯ! НЯМА ОПРАВДАНИЯ ЗА КАРАНЕТО С ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ, ЗА ИЗПРЕВАРВАНЕТО В ЗАВОИ БЕЗ ВИДИМОСТ И Т.Н. ЗА ЗАТВОРА СТЕ ПОЛОВИНАТА ШОФЬОРИ В БГ ЕЙ!!!!
73
6
 
18
 
! Отговори
Българина преди 6 години
Работата е ясна, северна се отделяме, и без това Букурещ е два пъти по голям от софия, южна към високата порта, те да им плащат винетките, и без това бойко ги приготви за там с директна магистрала до босфора
72
4
 
1
 
! Отговори
Влади преди 6 години
До ;)Ами не е от там брат. Иначе Пловдив и Бургас са готини градове.
71
0
 
7
 
! Отговори
Шофьор преди 6 години
Боя се, че магистрала Тракия е много по-опасна, в частите, в които се кара само в лявата лента.
70
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ша *** прощавате ама за лошот състояние на северна България най сте си виновни Вие самите дето живеете там, погледнете какви култови депутати имате от района през годините :) като поченеш от Цецка Цачева, минеш през онова недоразумения Десислава Атнасова.............. а и да не забравиме Фидосова) а кметьовете Ви просто няма смисъл да ги коментираме
69
3
 
32
 
! Отговори
мутрагеньо преди 6 години
Предлагам в Северна България да спрем да плащаме винетки. Значи за едните може да се правят пътища, а за другите не. Нали винетките са с една и съща цена за всички. Е питам аз защо тогава ни делите? И ние искаме една магистрала да имаме поне. Вече трети мандат м,трата лъже, че ще е прави и пак нищо не прави. Пари казва нямало. А за Тракия, Струма има и сега за Македония щял също да прави. Е как става този номер? Нали пари нямало.
68
2
 
27
 
! Отговори
българина преди 6 години
Нито един глас за герб от северна България, за да им дойде акъла на герб. Разделят страната умишлено, само че знае ли че южна ще тропа скоро на Високата порта за магистрали не в софия ако продължават така нещата? Явно един референдум за отделяне ще реши проблемите и от двете страни
67
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За 30 г. в северната част на страната никой, нищо не е направил.Повечето пътища не са пипвани от бай Тошово време. Абу тея управляващи изобщо стъпват ли в тази част на държавата и не виждат ли, че нищо не се прави. Ама не, че местните структури не искат, а защото нупрекъснато им се отказват пари. Е до кога така питам? Колко още хора трябва да си отидат заради некадърността на гробаджиите, които разпределят парите там където най-лесно се крадат.
66
1
 
14
 
! Отговори
до Гого преди 6 години
А и има дами които имат златни талони, защото нямат нарушение по простата причина че не са шофирали през този период въобще.Така може да си играем много с статистиката с неопределими данни.но факта които казваш не оказва особено влияние на статистиката.Но има влияние, и това е факта че мъжете са с повече опит, като цяло но тука влизаме в неопределимите данни.
65
2
 
25
 
! Отговори
бяй той преди 6 години
За Северна България магистрали не се предвиждат!Бай Той не обича северните части на страната и пари за там няма. Най му е добре да ходи до Фелибето и покрай Бургас на море, а за северната чист изобщо, даже хич не го е.беп.с. Колко народ трябва да се изтрепе по пътя София-Варна, за да се разбере, че това е половината България! До кога ,правляващите ще делят страната на 2 части? Всички инвестиции и инфраструктурни проекти са само за едните, а за другите парите не стигали.Стига!