Кметът на Перник посети пострадалите край Микре

Хората са в шок от случилото се, призна Вяра Церовска
Обновена: 18 ное 2017 10:28 | 18 ное 2017 10:27, Красимир Ангелов
4
Кметът на Перник посети пострадалите край Микре
Снимка: БТА

Кметът на Перник Вяра Церовска се е срещнала и разговаряла с пострадалите при катастрофата край с. Микре и техните близки в ловешката болница снощи, съобщи общинският пресцентър.

Още по темата

По думите на кмета, хората са в шок от случилото се.

"Имам пълния списък на пострадалите хора, ще следя състоянието им, държа постоянна връзка със здравните заведения и лекуващите лекари при нужда от съдействие", посочи кметът.

Тя изрази съпричастност си към роднините и близките на пострадалите и загиналите при тежката катастрофа край село Микре.

Вяра Церовска обяви 20-ти ноември за ден на траур на територията на община Перник в памет на загиналите в тежката катастрофа. До вторник са отменени всички увеселителни мероприятия и тържества.

Девет перничани загубиха живота си вчера при катастрофа край ловешкото село Микре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
т.е. става въпрос за хора които са известни в Перник с своята борственост и вяра, независимо от това че са ощетени физически, някак тези хора са пример за това че човек трябва да продължава напред, и това прави трагедията много голяма.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мисля че група на незрящи винаги се ползвала с вниманието на както на Церовска както и преди това на Янакиева.Поради причина че групата е била социализирана, могат да работят на компютри, И да ги ползват, спортуващи са , имат медали в канадка борба, имат и други спортове като народни танци(нямам идея как са се научили),компютърната им грамотност на която някой зрящ би им завидял, им дава възможност да имат пълна комуникативност и да се борят за интересите си.
1
1
 
3
 
! Отговори
ядосан преди 6 години
Какво съдействие ве, ПРЕСТАНЕТЕ ДА СИ ПРАВИТЕ ПИ АР със скръбта на хората. До Хитрино кой ли не се разходи, а все още някой хора нямат дом.