Гранични полицаи помагат на мигранти да влизат у нас!

Има схеми, но на ниско ниво, настоя вицепремиерът Симеонов
20 ное 2017 20:42,
23
Гранични полицаи помагат на мигранти да влизат у нас!
Снимка: Архив, БТА

Моя беше идеята за изграждането на оградата по границата и в едно нещо съм съгласен с Елена Йончева - там има корупционни схеми. Те обаче не са на най-високо ниво във властта, на ниско ниво има схеми. Това заяви вицепремиерът Валери Симеонов в студиото на "Още от деня" по БНТ.

Симеонов допълни, че е получил оплакване от войници - граничните полицаи правят отделни патрули за охрана по границата, а войниците ги поставят на места, които са с камери.

"Гранични полицаи се настаняват на квартири при свои колеги в Средец, това е нередно. Незаконното преминаване по границата е с помощта на гранични полицаи", каза Валери Симеонов.

Вицепремиерът каза още, че оставката на председателя на Народното събрание Димитър Главчев е била изненада и не е била съгласувана с "Обединените патриоти".

"Не мисля, че по този лек начин трябва да се отстраняват хора, които са доказали качества. Опозицията няма да бъде осмирена. Ще има стремглава ескалация на ултиматуми и рекет. Корнелия Нинова се прави на джихадистка с пояс с бомби, която държи бутона, а ние се опитваме да гоним котка с щафета салам", добави той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямам думи просто! За какъв Шенген говорим, за каква национална сигурност? Щом един ВИЦЕ ПРЕМИЕР заявява това публично означава, че страната е със свалени ***. Къде е ДАНС и компания?
15
0
 
16
 
! Отговори
Американ преди 6 години
В България има тотална безнаказаност - от най-долу до най-горе - и оттам следват всичките магарии. Работници, чиновници и даже лекари си позволяват да дуднат нашироко как малко им плащали и затова не си вършели работата, и това на главата на клиента/пациента.. Това а Америка е немислимо, даже и за тия дето едва свързват двата края, а такива има, колкото и да не ви се вярва.
14
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези приказки за ниското ниво ги разправяй в селската кръчма, но и там няма да ти повярват
13
7
 
12
 
! Отговори
OSTAWKA преди 6 години
Елена показа във Филма Граница че Валери Симеонов е замесен в Корупция по Границата и вкарва Терористи в България .
12
1
 
23
 
! Отговори
:):) преди 6 години
докато войската не поеме изцяло охраната ще е така.
11
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Валерката каза още, че Боко въобще не си уведомява коалиционните партньори за действията си. Научавали всичко от телевизията. В сряда на коалиционен съвет си говорили, че Главчев няма да си дава оставката, пък сутринта в петък Боко откишъл в НС и Главчев я подал. А валерката нищо не знае. Ама нямало да правят от мухата слон, щото иначе ще трябва да се правят избори, пък те решили да изкарат целия мандат и затова ще стискат зъби и ще мълчат.
10
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И като знайш за далаверките ко прайш? То и знайнето е прайени! По закон - прикриване, т.е. съучастие!
9
1
 
9
 
! Отговори
ДЕЛЯТ ПЛЯЧКАТА преди 6 години
А как се разпределят процентите от входните такси?
8
3
 
22
 
! Отговори
Граничар преди 6 години
Валерката взе да се съгласява с Йончева за контрола на трафика..... Само че не каза КОЙ??? КОЙ КОНТРОЛИРА ТРАФИКАНТИТЕ???????
7
4
 
37
 
! Отговори
Жико преди 6 години
Не знаех, че Симеонов е ниско ниво.
6
2
 
41
 
! Отговори
Ниско ниво преди 6 години
Без покровителство отгоре такива схеми не може да има. Няма организирана престъпност само от редови бабаити, винаги има главатар.
5
7
 
22
 
! Отговори
ГРАНИЦАТА Е ОТВОРЕНА преди 6 години
ТУРЦИЯ НАПУСКА НАТО ДО ДНИ!МИГРАНТИТЕ ЧАКА НА ГРАНИЦАТА ....10-ХИЛ ЧОВЕКА ВЕЧЕ СА ЗАД ОГРАДАТА...!
4
26
 
7
 
! Отговори
Българина преди 6 години
Симеонов и патриотите изобщо направиха много и ще правят. Но им трябват 100 депутата. От нас зависи. Продължавайте в същия дух дано хората св осъзнаят и ви подкрепят на слесващите избори когато и да са те. Дано не българина се осъзнае и ви подкрепи.
3
3
 
26
 
! Отговори
clown007 преди 6 години
"Има схеми, но на ниско ниво, настоя вицепремиерът Симеонов"....не може да бъде...и ко праим са ?
2
8
 
25
 
! Отговори
дедо Пинто преди 6 години
Валери виждам че се стараеш моето момче да свършиш полезни неща но бойка не разрешава да й мътиш водата.За жалост матриалът е много зле и е като кон с капаци .Желая ти успех но се пази от удари в гърба
1
4
 
33
 
! Отговори
какво повече от.... преди 6 години
Уволнение и бой по манерките.