Американците идват: 250 войника, 50 танка!

Съвместното военно учение е на полигона в Ново село
22 ное 2017 09:45,
125
Американците идват: 250 войника, 50 танка!
Снимка: Reuters

До 250 бойци от Сухопътните войски на САЩ в Европа ще се дислоцират до края на тази седмица на Учебен полигон "Ново село", за участие в българо-американска подготовка Joint Training – 5, съобщиха от МО.

У нас ще пристигнат и около 50 единици бойна техника – бронирани бойни машини "Bradley", танкове "Abrams", както и поддържаща и осигуряваща техника.

В съвместните дейности от българска страна ще участват сили и средства от МО, Съвместното командване на силите и службата "Военна полиция".

Предислоцирането на военнослужещи и техника от Сухопътните войски на САЩ в Европа е на ротационен принцип и е в рамките на операцията "Атлантическа решимост", която цели гарантиране на сигурността на европейските съюзници от НАТО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да не осъмнат другарите *** в Гуантанамо
82
15
 
17
 
! Отговори
Добре дошли! преди 6 години
Докато САЩ имат войски у нас нито ***, нито Султаня ще посмеят да ни нападнат!
81
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Посрещнахме германците, руснаците. Ще посрещнем и американците. Уелкъм ту Бългериа.
80
1
 
14
 
! Отговори
Алкохолик преди 6 години
Казаните на Цар Киро около Ново Село баце трептят и джибрата ши стани Бомбъ с обеднен уран.Скандинавците в Слънчака ши светят по тъмното като Хелоуин -Фенери.Удри баце с тежки експлозии да съ разбъркат джибрята.
79
4
 
7
 
! Отговори
Топорец преди 6 години
Фестивала на кукерите в Ново село е в разгара си.Лавров коментира лаконично:-Дебильй бля дошли една рота потурнаци да тричат само да не идат на кръчма при нашите бугарски приятели които ще им оберат керамиките сюда.И ще си ги пратят при главатаря им в Въшлив-Пършингон.Прокурорката на Крим Наташа Наша като чула за боевиките на виагра в Булгарско и се начишкала от смях.Па си почесала цепчицата на която круто и убивало на кличкото едно русо косъмче влезло там по повод кукерите тричари в Новo село
78
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Удариш един коментар срещу НАТО и започват дежурните минуси с червеното пръстче!!Да ви питам всички минуси......от какво сте доволни от това присъствие,какво спечелихме като народ и държава от него??От безплатните бази и съоръжения ли,от ученията,които издържаме чрез бюджет ли/защото те са поканени като гости/,от отровите,които изливат по полигоните ли/защото има оръжия,които няма да приложат на собствена земя/,от издръжка на командни пунктове и администрация ли,от вноските към НАТО ли.......
77
19
 
17
 
! Отговори
До 87 преди 6 години
Гольм праз, че сме в НАТО!Ползата за нас е нула.Набутаха ни там, защото имат нужда от *** за стрижене и за месо.
76
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това ли е целта на цялата работа?Аз не искам това да се случи. Въпреки, че щяло да ме пази НАТО или каквото и да е друго там.
75
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова да организира лягане на русофил-социалисти пред веригите на американските танкове вместо да говори по скайпа и месинджъра със сина си за времето в САЩ и да си слага вълнени *** и чорапи.
74
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 83 едно ядрено блато на мястото на москва и свободна Волжка България на пример ...... има си бая ползи русия да умре
73
5
 
8
 
! Отговори
До78 преди 6 години
Все ми е тая как ще ме наречеш. Явно и изобщо не си запознат с кипърската криза и предисторията и. Сигурно и нищо не знаеш за черните полковници и военната хунтата в Гърция по това време и колаборацията им с Москва, както и намеренията им да разположат руска база там.
72
12
 
7
 
! Отговори
До 81 преди 6 години
Ти отново не си в час!Ние не сме украинци, грузинци и осетинци, а българи, това първо.Второ, грузинците си търсеха боя, точно както нашите управници си го търсят сега. Същите бази, същите инструктори от САЩ и същата цел - да вадят с тях горещите кестени американците. Но са малко по-напред от нас. Стигнаха до заветната цел - да ги опердашатНа Украинците им предстои боя. Но те самите се закопаха по същия начин и по същия път, по който отиваме ниеОсетинците се събраха както ние при съединението
71
5
 
6
 
! Отговори
1948 преди 6 години
Абе юнаци всезнайковци и плюещи се взаимно,някой от вас служил ли е в армията,че давате ,,обективни и безапелационни оценки" аман от пубери-многознайковци. Едно е да си гледал екшъни и прочел туй-онуй,друго е като си минал през,, ярмомелката-казарма.Учението си е учение.На този полигон в Ново село бях отцепление по време на учението,, Родопи"през 1967ма под егидата на Варшавският договор.И какво ?? Мина и замина .Питайте тате и дядо дали им се е отразило.Напразно философствате.
70
2
 
14
 
! Отговори
Русофилски лъжи преди 6 години
До До 67................в Афганистан сега мечтаят за Русия, след 16 г общуване с краварите.........Мечтаят да режат руски глави!
69
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 75 хайде сега ползи много ... примерно цялото Позитано 20 да осъмне на Гуантанамо Лошо ли е ? сериозно хората банкет ще дадът само да стане
68
7
 
4
 
! Отговори
До 73 преди 6 години
Член на НАТО беше Турция бе, не знам как да те нарека, по учтиво.А и като Гърция е член на НАТО, каква и е ползата от това?Турция като е член на НАТО, защо американците безнаказано правиха опит за военен преврат тази година там?Дай пример - къде и кого, кога в реална ситуация и от какво е защитило НАТО?Те хубаво защитиха Кадафито в Либия, защитиха и Ирак, защитават сега Сирия.Военната сила на 60 държави постигна ефект колкото една пръдня там.
67
5
 
6
 
! Отговори
До анонимен 71 преди 6 години
Чуй се само какво говориш бре ла_но рушофилско, похлупил си името на България с това на раССия и твърдиш, че си някакъв хибриден рушко-български-евроАзиатски патриот-***.от .... !!!
66
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво става бе русофилчовци? Ще строите ли АЕЦ Белене като излезнете от тоалетните или ви се изпари мерака за руски атом?
65
11
 
4
 
! Отговори
До 70 преди 6 години
Ти чувал ли си приказката - "Каквото повикало, такова отвърнало"?Нашите видиотени управници не само викат, но и с всичка сила се дерат, за да търсят белята.Каква работа имаме ние, като народ, каква полза имаме от тези бази и напъните срещу Русия? Никаква. Просто ще станем мишена и толкова.А после ще избягат при натрупаните си от кражби и предателства пари, докато всички ние, включително и ти ще изгорим заради тях.
64
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 68 няма страшно -- ракетата е руска я няма да запали двигателя я ще се пръсне при старта - па и да излети кой знае де ще уцели примерно луганск ) откакто оная 4есна кацна на 4ервения площад 1987 абсолютно никой не ви взима на сериозно бе ватенке знае 4е сте още по клоните ))