Американците идват: 250 войника, 50 танка!

Съвместното военно учение е на полигона в Ново село
22 ное 2017 09:45,
125
Американците идват: 250 войника, 50 танка!
Снимка: Reuters

До 250 бойци от Сухопътните войски на САЩ в Европа ще се дислоцират до края на тази седмица на Учебен полигон "Ново село", за участие в българо-американска подготовка Joint Training – 5, съобщиха от МО.

У нас ще пристигнат и около 50 единици бойна техника – бронирани бойни машини "Bradley", танкове "Abrams", както и поддържаща и осигуряваща техника.

В съвместните дейности от българска страна ще участват сили и средства от МО, Съвместното командване на силите и службата "Военна полиция".

Предислоцирането на военнослужещи и техника от Сухопътните войски на САЩ в Европа е на ротационен принцип и е в рамките на операцията "Атлантическа решимост", която цели гарантиране на сигурността на европейските съюзници от НАТО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
8
 
1
 
! Отговори
До 67 преди 6 години
Много умно, Само че пишеш за пърпвата половина от тези "геройства" - агресията.А за втората половина искаш ли да ти пиша аз?Първо, кои сте тия "вие"? Ти да не си японец нещо или си с раздвоение на съзнанието? Вероятно е да е второт, а това значи че си за лечение.Но какво стана с наритването? Резултата у нула. Японците и до ден днешен скимтят за Курилите, Полша 400 години беше в състава на Русия, в Афганистан сега мечтаят за Русия, след 16 г общуване с краварите.Пий си успокоителните и чао.
62
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
радостна новина за българиските предатели , явно русофоб=предател като ви чета коментарите
61
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Силно разхлабваща новина за русофили и кремълски джyджета.
60
7
 
1
 
! Отговори
До 66 преди 6 години
Голям смях, защото това е изказване от сляп човек.Може би не знаеш, но руските ракети спокойно стгигат до мечтаната от теб база.Една да стигне и от България ще остане опушена дупка.Даже и да не стигне, ако падне в ядрения арсенал на световния агресор в Румъния и дори дупка няма да има. Ще се слеят черно и средиземно море.Това ли те радва?Ти си луд за връзване...
59
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 65 само4е ние ви наритахме руския дирник 1917 ) японците малко по рано и те 1905 ) Капитилирахте пред Кайзера 1917) Поляците ви Биха 1923 Авганистан и там ядахте хурката САЩ ви смаза през студената ... Това само през 20 век
58
3
 
8
 
! Отговори
БГ-Гражданин преди 6 години
Достатъчна е една американска Авиобаза тук и един танков полигон, така хем избушените рушки СУ-та ще престанат да навестяват въздушното ни пространство, хем "братушките" дислоцирани трайно по Черноморието ни, ще се пренасочат към друга по-атрактивна за тях дестинация .... Освен това ще напомним на "братята сърбе" кой е господарят на Балканите, за да не кроят партизански тактики по оста "београд-маскава" ... !!!
57
7
 
3
 
! Отговори
До 57 преди 6 години
Абе смешнико, а защо загуби Наполеон?А защо загубиха татарите, а Шведския крал и ред всякакви други по-дребни владетели, които са се мислели за много велики?Отговорът е много *** - загубиха, защото си тикаха гагата, където не им е мястото.За жалост, точно това правим сега и ние.Врем се между шамарите и след достатъчно напъване ще има шамари и за нас.Точно това е тъжното и трагичното в цялата работа.
56
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Дебильй бля-- Лавров каквото е тъмно магаре най много да го бият у люцерната )))
55
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 54Щото големите сценаристи са се договорили, щото в една кратуна ***, щото искат ние да вадим кестените от огъня с голи ръце, а те да си ги хапват с ръкавици.
54
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Незаконните руски чети в България с незаконно присвоените патриотични имена Васил Левски и Шипка, вместо да се крият под юрганите на жените си да нахлупват yшанките и да отиват да се бият. Идва време да излезнат от нета и фейсбук и да отидат на бойното поле да мpат за Русия и Путин.
53
2
 
7
 
! Отговори
До 56 преди 6 години
Да бе, да... и един гризач завива шоколада със станиол, нали?!?То НАТО много добре защити кипър от Турция. Затова до ден днешен има там една заграбена територия, обявена като кипърска турска република.Много добре защити и Гърция, която за миналата година има над 1800 броя незаконни навлизания в нейна територия на турски военни самолетиВойниците на НАТО въведоха ред и сигурност в Босна, та сърбите изтрепаха 100 000 мюсулмани, голям ред има и в Косово.При такива приятели няма нужда от врагове
52
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние така и така сме американска колония само дето нямаше техни войски у нас. Сега и това стана. На някого още нещо да не е ясно?
51
1
 
1
 
! Отговори
Дебильй бля преди 6 години
Фестивала в Сан Ремо е в ход.Сергей Лавров коментира от Москва учението им с Дебильй Бля'д.Една рота потурнаци дошли да пушкат в НОВО СЕЛО само да не идат на кръчме щото убезЯтелно селските бичмета ще им съберат керамиките сюда.И ще им ги отпратят на главатаря в ВъшлингПършингТон.Назачената прокурорка в Крим-Наша като чу за боевиките с керамики и на виагра просто си почеса цепчицата и извади оттам едно малко русо-червено косъмче,което и убиваше круто на кличкоТО.
50
0
 
7
 
! Отговори
Така ли стана преди 6 години
А така! Българските военни ще ги пращаме в Афганистан, Ирак, по дирника на географията, а американските ще вардят България.
49
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 44Сега джуджето се прави на Наполеон. А Хитлер загуби войната защото съюзници на Русия бяха САЩ и Великобритания и още 64 държави. И не забравяй, че ВСВ я подпалиха русия и нацистка Германия.
48
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 48 един от тях е и капитулацията на русия ссср пред България 1917 аре стига с история 4е направо ще ти стопя бойната руска слава ... и без това няма да спиш от ужас тия дни гуантанамо не е шега работа ...
47
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ако е само туй... спокойно рускин4е ще ти платят така е в европа ...то да не са дивите голтаци на Вова с който си свикнала
46
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Верно бе! Проруските БСП, Атака, ДПС и разни войводи с рубашки защо досега не са събрали 500 000 подписа за референдум за излизане от НАТО? Или само си ядат руските парички и се правят на русофили заради тези дето им гласуват и всъщност са най-големите евроатлантици?
45
8
 
6
 
! Отговори
До 46 преди 6 години
Имаше подписи, незаконно ги игннорираха, за да ни набутат в това НАТО.Ползатта за нас от него е една кръгла нула.Носи само щети и разходи.
44
2
 
9
 
! Отговори
Ятак преди 6 години
Приемам ocpани русофили шумкари в собствена землянка в планината. В радиус от 3 километра има 5 мандри. Анонимността и храната е гарантирана.