Американците идват: 250 войника, 50 танка!

Съвместното военно учение е на полигона в Ново село
22 ное 2017 09:45,
125
Американците идват: 250 войника, 50 танка!
Снимка: Reuters

До 250 бойци от Сухопътните войски на САЩ в Европа ще се дислоцират до края на тази седмица на Учебен полигон "Ново село", за участие в българо-американска подготовка Joint Training – 5, съобщиха от МО.

У нас ще пристигнат и около 50 единици бойна техника – бронирани бойни машини "Bradley", танкове "Abrams", както и поддържаща и осигуряваща техника.

В съвместните дейности от българска страна ще участват сили и средства от МО, Съвместното командване на силите и службата "Военна полиция".

Предислоцирането на военнослужещи и техника от Сухопътните войски на САЩ в Европа е на ротационен принцип и е в рамките на операцията "Атлантическа решимост", която цели гарантиране на сигурността на европейските съюзници от НАТО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много стратези ,тактици,историци,всякаква *** знайковци сте в тая България .Практиката показва ,ле никъде не ви искат!?!
102
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ще водят руските хибриди в Гуантанамо
101
1
 
2
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Контингента от мишмаш който е готов да убива за пари но не и да мре, този който се бие докато му плащат ще се изправи срещу тия които се бият докато дишат..с съдействието на нашата територия..цената плащаме ние...
100
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
250 войника американски са равни на 100 войника български! Не могат да се мерят с нас! Ще ядат лобута!
99
1
 
6
 
! Отговори
Трак до 111 преди 6 години
И това е само началото на унищожението на България.30 тона злато и избиването на почти цялата интелигенция по заповед на Сталин е края.България преживя Османското робство , та един комунизъм ли няма.
98
10
 
7
 
! Отговори
110 стига лъга преди 6 години
Над 133 милиарда лева,е струвала окупацията на България от Съветската армия през 1944 г. До тазиогромна сума достигат съвременни изследователи на архивите на БНБ.Издръжката на съветските окупационни войски е изключителнотежко натоварване за българския бюджет и значително надхвърля наложените наБългария следвоенни репарации. През 1944-1947 г. около 600 000 съветски войниции офицери пребивават на българска земя за различен период от време. Секретнимеждуправителствени споразумения уреждат тяхната издръжка за наша сметка. Нещоповече - всички заплати, командировъчни и режийни по изрич
97
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нима туземният планктон си въобразява,че тези гащници и техните тенекии ще уплашат руснаците и те ще започнат масово да се предават?!Само една руска ядрена ракета(а в случй на война,тя ще е такава) и от гащниците,заедно с нашите,ще останат мехурчета!Барабар с тенекетата им!Затова пък,за да държат туземния планктон в планктонно състояние,в случай,че се очовечи,са му нужни точно такива гащници!А по време на "комунизма",с малко изключение след ВСВ,тук съветски войски е нямало!Абе,планктон!
96
11
 
6
 
! Отговори
Славната ни армия преди 6 години
С помощта на съюзнициъе ни от НАТО може да отблъсне всяко нападение над Родината от страна на руско- турския башибузук!
95
9
 
6
 
! Отговори
Добре дошли преди 6 години
Където има американски войници крадливи зелени чавета не виреят - нито руски, нито турски
94
10
 
2
 
! Отговори
слава на НАТО преди 6 години
Йенс Столтенберг цар е на земятанай-велик, над всички пръв,натовциса наши братя,наша плът и наша кръв.Кат НАТО няма второтъй могъщо на светато е нашата подпора,то е нашта висота!НАТО-вска силаНАТО-вскаволя,НАТО-вска кръв и НАТО-вски потще избавят от неволянаший падналий народ.Бог поддържа крепка мишцаи ръка спасителнатой е вложил ней в десницасабя отмъстителна.Нам НАТО е надеждаЙенс Столтенберг е наший спас никой друг не ни поглежда,не помисля зарад нас.Руси,мюсюлманинаши са враждебници
93
9
 
6
 
! Отговори
Патриот преди 6 години
НАТО-расте но не старее! Добре дошли са. Догодина Украйна и Грузия в НАТО.
92
6
 
7
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Колко ли от тия новопристигналите изобщо знаят къде са? Единственото което ги интересува е в изобилие тук...ефтини бели диванчена, поркане ,смъркане, радоста да си с черна кожа и да се ...на бели туземки..
91
10
 
5
 
! Отговори
Пенсионер преди 6 години
До Добре дошли! 94 Султаня никога не е имал намерение да ни напада. А и те са в НАТО.Виж за *** е съмнително.Те веднъж ни нападнаха през 44-та.и ни насадиха социализъм от който още не можем да се измъкнем.
90
7
 
4
 
! Отговори
СатаНАТО преди 6 години
*** в удобния момент ще бъде блъскана, вкл. и от българска територия, вкл. и от български оръжия и руските с вини само ще си бършат кръвта и сополите. НАТО забавя, но не забравя.
89
12
 
3
 
! Отговори
СатаНАТО преди 6 години
Аз лично съм доволен... виждайки какви интелектуални клозетни червеи обитават левото просранство. Кога друг път ще има повод някой като "Топорец" да произведе и предложи на широката публика толкова мозъчни фекалии! Та, благодаря на американските съюзници, за което!
88
5
 
5
 
! Отговори
Аман няма угодия преди 6 години
Що ревете бе с тоя мурсалски-стюлипиновски тюркски ген тия чисто бели ирландски наследници ще ви подобрят кривият ген и расата.Белким се сетите и опомните кои сте и какво сте.
87
2
 
11
 
! Отговори
Krom преди 6 години
Еха, тъкмо и ние да видим танк?! Че те нашите не останаха много. Разбира се, ще участваме в учението с половината от танковата си мощ, но ако съюзниците настоят, ще изкараме и втория си танк. А по мое време се разсмивахме с вицове за албанците.
86
4
 
5
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
Ши има дислоциране на любовни труженички, ши пада лапани на *** на корем в полеви условия. Баджаци горе! Равнис! Мирно! Към тоалетната хооодум марш!
85
5
 
8
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Цръни ръце шъ барат бели диванчета..квот сам си го направиш и дявола не мож го направи, или както е казал Хитлер : мижавите робски народи са предопределени да изчезнат..
84
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За национално предателство действат военновременни закони! Разстрел на предателите!