Кървав спорт! Ученици се млатят... бой със залагания или конфликт?

Схватката е заснета в покрайнините на Пловдив
Обновена: 23 ное 2017 08:39 | 23 ное 2017 08:37,
113

Клип с бой между ученици на пловдивски гимназии подпали социалните мрежи.

Схватката е заснета в покрайнините на Пловдив, близо до Английската гимназия, съобщи Bulgaria ON AIR.

От полицията отричат версията да става въпрос за организирана среща със залагания, каквито версии се лансират.

Според разследващите побойниците са от различни училища и са имали конфликт, който решили да разрешат с юмруци пред очите на стотици деца.

Единият от биячите е дванайсетокласник, пълнолетен, и ще бъде наказан с последно предупреждение за изключване от училище.

Директорът на Английската гимназия Николай Радев обяви, че кадрите са от петък, но чак сега са придобили публичност.

Не "кървав спорт" със залагания, а неуредени лични взаимоотношения стоят за инцидента, настоя той.

Момчето от Английската е определило пред директора действията си като "келешка постъпка".

"Ученикът вече е подал документи за елитен английски университет", отбеляза Радев пред bTV и коментира, че наказанието вероятно ще го стресне достатъчно, за да не се замесва повторно в подобни ситуации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сбили се, разрешили си проблема и сега даже и приятели може да станат. Не виждам за какво се вдига толкова шум и къде е драмата.
58
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е мое ли млади ора а се не млатат бре винаги при мъже си е ставал кьотека с тва треба да се гордееме че не сме склопеняци а сме мъже
57
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честно да ви кажа съм по-съгласен днешната младеж да си решава проблемите по този начин. Така ще си разменят по няколко шамара и ако стане напечено другите ще ги разтърват и за победения ще остане не толкова болката колкото срама.А не да се съберат 10 човека и да причакат ''опонента'' някоя вечер и да го бият така, че най-малко да го вкарат в болница
56
0
 
13
 
! Отговори
реалист преди 6 години
В чалгаджийска страна където Биг брадър е изкуство и ценност, се възпитават такива деца с подобни ценности. Медииита имат голам вина това да се случва, а след това питат, защо става това с страната ни. Когато медиите бълват всеки ден подобни неща, а не това което трябва да бъде, ще има подобни и по лоши случки. Утре тези деца като станат родители, на какво ще научат децата си? А тези, които стоят от страни и се радват или удобряват?
55
6
 
4
 
! Отговори
Главчо преди 6 години
Печките, казаните сега и бноя !! Добре де значи е забранено да накладем печките , да се напиеме с домашна ракия и после да се сбием ? Скапана държава
54
4
 
9
 
! Отговори
До 35 преди 6 години
До АнонименИ мислиш, че казармата ще ги образова и ще ги научи???Култура и образование и общество не се градят с изпростяла казарма, пълна с нискообразован състав от селата...прави се с работещи и силни институции.
53
0
 
7
 
! Отговори
king_for_a_day преди 6 години
И не съм съгласен с теб, че поколението им намирало така изява - знаеш ли колко интелигентни и разбрани момчета на по 18 познавам? Не можеш да очакваш, че всички ще са така, както и навремето не е било така. Затова не бива от частен случай (раздухан от дискредитираните ни медии) да си вадим изводи. Ако нещо се е променило към по-лошо, това са именно все по-***, клюкарски и слагачеки телевизии, както и неграмотни онлайн журналисти. Да не гледаме 18-годишните, а себе си и какво правим по въпрос
52
4
 
6
 
! Отговори
king_for_a_day преди 6 години
50, няма и как да е насочен към техническите им умения - те са на по 18, очакваш да имат опит, умения и сила на 30-годишни ли? Същото се отнася и до акъла им - все едно не сме били и ние на техните години, с малко житейски опит и много тестостерон. Напълно съм съгласен с това, което казваш - стандртна младежка щуротия. Защо трябва да ги плюем и съдим, все едно са откраднали, излъгали, убили? И заради тази постъпка ли трябва някакви прашасали комунисти да се подмокрят по казармата и бригадите?
51
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко се радвам че през 90-те нямаше телефони с камери. Млатим се, млатим се, и накрая хайде при директора.
50
2
 
17
 
! Отговори
Диагноза преди 6 години
нищо интересноМладежки хормониСоциални мрежиТъпи журналисти
49
0
 
10
 
! Отговори
Krom преди 6 години
До king_for_a_day - каза "експертът". Мне. Не и в следващите десетина години. После - може. От самоуважение поддържам добра форма. Друг е въпроса, че коментара ми не е насочен към техническите умения на "бойците", щото това си е стандартна младежка щуротия. Насочен е към ценностната система. Към тов, че поколението към което принадлежат намира себеизразяване в насилието а не в изграждането. А на теб, специалисте да кажа, че агресията извън залата не е сила, по скоро е липса на самоконтрол.
48
0
 
10
 
! Отговори
попо преди 6 години
Сега ще изляза да напсувам и наплюя някой с 20 кила по силен от мен и ако тръгне да ме удря ще му кажа че е незаконно и да се обади в полицията.
47
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До king_for_a_dayтия двамата мухльовци на по 2 шамара живот ли ще набият някой бе? Много филми гледаш, точно като тях. Прав е боксьорчето, само дето и за балет не стават
46
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поколение след поколение все по-изджасани.
45
5
 
10
 
! Отговори
Новия Бойко преди 6 години
О ние в Димитър Благоев се биехме по три пъти на ден . А момичетата по 4 пъти на ден.Изобщо в комунизма постоянно са млатихме . Затова Борисов са записа карате да не го бият другите деца . Ама от един *** каратист стана *** примиер !
44
0
 
4
 
! Отговори
кукуто преди 6 години
23.11.2017 става новина това което всички го знаем от (поне аз от 20 години ) . Голямата новина на 2017. Винаги е имало бой и във всяка държава , само дано е доброволно и от двете страни.
43
6
 
4
 
! Отговори
king_for_a_day преди 6 години
38, тоя па... Ама разбира се - всички са длъжни да тренират точно бокс и нищо друго. Това удари с крака, захвати... мани - щом ти не си го тренирал (с ръкавици), значи е балет. Бих се хванал на бас, че кое да е от тези двете деца ще те ошамари, бивш боксьоре. Ама не и във форума, тук си силен :D
42
3
 
17
 
! Отговори
Стига бе, преди 6 години
голяма новина! Сбили се две момчета и то съвсем честно, без удари в гръб и ножове, и дай вече на смърт да ги осъдим. Да, на мъжките момчета на млади години им се случва да се сбият. Вие не сте ли се били? Значи тези които пребиват по селата стари хора за пет лева никой не ги закача, давай обаче тези момчета в районното и бой с палки до сутринта. Стига глупости!
41
3
 
2
 
! Отговори
работодател преди 6 години
много хора без работа, май и с квалификацията хич ги няма, още на първобитно ниво...после - да не реват за пари...
40
4
 
12
 
! Отговори
Изумен преди 6 години
Какъв бой е това бе журналяги некомпетентни. Това е най- обикновено лапешко боричкане. Така се биехме като деца. Поизложиха се двамата "биячи" пред цяла България, показаха си простотията и това е. Следващата статия моля