Спор с контрольор и... тийнейджърка потроши автобус

Инцидентът е станал късно снощи във Варна
24 ное 2017 15:15,
14
Спор с контрольор и... тийнейджърка потроши автобус
Снимка: flickr

Тийнейджърка от Варна е задържана, след като е потрошила стъкло на автобус, съобщиха от МВР.

Инцидентът станал в четвъртък, около 22:25 часа вечерта. Момичето спорило дълго и разпалено с контролата, автобусът спрял на спирката в центъра на кв. "Аспарухово" и девойката набила здрав ритник на една от вратите, счупила стъклото и успяла да избяга.

Малко по-късно е задържана от униформените, близо до мястото на инцидента. Хулиганството й е предадено на районна прокуратура Варна.

Още едно непълнолетно дете е предадено на разследващите. Момче от Игнатиево е задържано за джебчийска кражба на портмоне, извършена на автобусна спирка, близо до автогарата в морската столица. В свитото портмоне имало документи и малко пари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
7
 
13
 
! Отговори
ДЖИПСИ преди 6 години
Контрольора трябва да плати стъклото, защото не проверява всички пътници. Освен това се чудят как да изкопчат пари със глоби от социално слаби хора. Непрекъснато се заяждат с ученици за да им вземат парите за закуска. Те са срам за нацията. Ако все още има държава то тези кърлежи трябва да ги махнат поне за градския транспорт.
10
6
 
7
 
! Отговори
Ричарт преди 6 години
Контрольорите вместо да изнервят хората като не проверяват всички, по добре да почистват улиците или да садят дървета в горите от пожарите. Нека и те като хората се хванат да вършат полезна работа. Защото може да предизвикат хората някъде да им се отбият. Те като футболните съдии не са безпристрастни. Затова може изнервени хора да им раздават правосъдие.
9
1
 
7
 
! Отговори
гост преди 6 години
До кога в тази държава ще има още правоимащи които не плащат ток, вода, данък за имот, като се само настаняват и живеят като пиявици на гърба на бедните хора. Возят се без пари и никои не ги проверява. Контрольорите проверяват само ученици, жени и стари хора. От контрольорите държавата губи повече отколкото от гратисчиите. Всички фирми трябва да купуват карти на работещите. Останалите да са без пари.Тези които купуват гласове на изборите, могат да подарят и имунитета си на някои тъмен римлянин.
8
1
 
8
 
! Отговори
възмутен преди 6 години
От контрольори държавата много големи загуби търпи. Римляните пътуват без билети и без карти, но тях не ги проверяват. Хората се озлобяват на джипситата и на контрольорите и затова пътуват като тях без билети. Контрольорите получават заплати и пари за дрехи но не си вършат работата. Вместо контроли трябва всяка фирма да купува карти на работниците си. Ученици, студенти и пенсионери трябва да пътуват без пари. Така държавата ще икономисва пари от невършещите никаква работа контрольори.
7
7
 
16
 
! Отговори
Защо са спорили? преди 6 години
Контрольорите да платят щетите!Предполагам, че девойчето се е възмутило от това, че едни си пътуват без билети и контрольорите не ги закачат (защото имат такива инструкции), а останалите пътници несамо че си таксуват всяко пътуване, ами и често стават жертва на контрольори мошеници, които им взимат билета от ръката, ловко го подменят с друг и обвиняват: "Пътуваш със стар билет. Плащай глоба!"Докато пътувах с обществен транспорт, винаги се разправях с контрольорите, искащи да глобят учащи.
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дайте и награда, че то присъда няма да има то е ясно.
5
0
 
21
 
! Отговори
80% преди 6 години
За да не пускат от "Днес" жълти новини (а те са 80%) ,то трябва да не влизаме в тези новини (щото има "брояч" ) и въОбще да не се коментира тези новини .Те мислят и то навярно е и тъй ,че читалите сме от 80% и затова ни поднасят дежурните порции от80% жълтинизъм .
4
0
 
15
 
! Отговори
Хм, преди 6 години
непълнолетно дете...
3
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как може да занимавате аудиторията с всеки влязъл в спор с някой друг или някой откраднал портмоне с малко пари?Такива неща се случват по цял свят във всяка една минута.
2
6
 
23
 
! Отговори
а сега преди 6 години
да я накарат да си отработи щетите :) двойно
1
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Културни особености.