Туристи скочиха на турооператор заради провалени почивки

Фирмата им дължи пари, обещаха да ги възстановят
25 ное 2017 14:30, Александър Попов
17
Туристи скочиха на турооператор заради провалени почивки
Част от ужилените туристи. Кадър: Нова тв

Възмутени туристи застанаха пред камера, за да се оплачат от нелоялен турооператор от Хасково. Техните почивки били провалени, но не са получили парите си обратно.

"Трябваше за заминем. Единственото ни условие беше хотелът да бъде 5-звезден и да бъде през август, така ни бяха отпуските. Дни преди да заминем хотелът бе променен. Долен бордей, на една звезда не отговаряше хотелът, не на 5. Дори почивката ни не беше платена. Бяха платени 4 дни. Искаха да ни гонят от хотела. В крайна сметка казаха, че ще ни възстановят цялата сума в края на август", разказа пред Нова тв Румяна Йорданова.

Други пъ са успели да си върнат парите, макар и на части.

"2800 лева. Парите с много караници в офиса в момичето ми бяха върнати на пет пъти", обясни Славка Миткова.

Златка Чолакова обаче твърди, че е била заплашена с отвличане.

"В първия момент го приех на шега, обаче впоследствие си подадох жалба в полицията, защото нямам идея докъде може да стигне", заяви тя.

Други клиенти и сътрудници на туристическата агенция обаче твърдят, че нещата са пресилени и неверни.

Собственичката отказала да застане пред камерата. Тя обясни проблемите със затруднено финансово състояние, а смяната на хотели не била по вина на фирмата, а заради чужди партньори. Тя поела ангажимент всички дължими суми да бъдат изплатени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво е името на фирмата и как се казва измамника ????? Трите имена и адрес !!! Моля !?Ако ги криете вие сте техни съучастници в кражбата !!
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Казва се фирма еди коя си ни измами.Еди кой си производител прави скапани салами.В търговските обекти на еди коя си верига има плъхове и *** и развалени яйца.Всичко друго е дрън дрън та пляс.Трябва да сме безмилостни към некоректните търговци,тур оператори и производители,сервизи,магазини и всички в сверата на услугите.
14
4
 
12
 
! Отговори
чарли преди 6 години
Няма име и адрес на туроператора-новината е фалшива.
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...Възмутените туристи със сигурно са споменали името на ТУРОПЕРАТОРА обаче от издателство зависи да го публикува...-------Да бяха оповестили информмацията във Фейсбук много хора щяха да я разберат и разпространят.Иначе много незначителни неща и простотии се публикуват там като най *** са селфитата,а съществените не.Затова са социалните медии,хората да сигнализираме помежду си за нередности,да си помагаме защото институцийте не желаят да правят това нито жълтурските сайтове.
12
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА КАЧЕСТВОТО НА ЕДНО ИЗДАНИЕ( например) Е ДОСТОВЕРНОСТТА. СПОСОБНОСТТА ДА СЕ ПИШЕ ЯСНО, ТОЧНО, ОТКРИТО. КЪДЕ ТУК Е ИМЕТО НА ТУРОПЕРАТОРА, ФИРМАТА И СОБСТВЕНИКА. ДОЛНОПРОБНО ИЗДАНИЕ - СЕЛСКА КЛЮКАРНА
11
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната българска проста АНОНИМКА. Робът си остава роб за веки. Много се даваме за цивилизовано издание, интелигентни журналисти обаче роба и гяурина си остават душата на един народ е простият журналист плюещ АНОНИМКИ
10
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 6:Възмутените туристи със сигурно са споменали името на ТУРОПЕРАТОРА обаче от издателство зависи да го публикува. И тъй като е българско изданието си позволява да бръщолеви недоказани, неясни неща
9
2
 
7
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
И като скочиха какво стана?
8
1
 
7
 
! Отговори
Жалко преди 6 години
ПЪРВОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ДОСТОВЕРНОСТ НА ЕДНА СТАТИЯ В ЕДИН УВАЖАВАЩ СЕБЕ СИ И ОСТАНАЛИТЕ ВЕСНИК Е ТОЧНО ИЗПИСВАНЕ НА ИМЕТО НА ФИРМАТА,ТОЧЕН АДРЕС НА ФИРМАТА, ИМЕТО НА ТУРОПЕРАТОРА, ИМЕ НА СОБСТВЕНИКА..... и тн...
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ХА ХА ХА НАБЕДЕНИТЕ ЕВРОПЕЙЙЦИ 80 % ,
6
1
 
17
 
! Отговори
,.,., преди 6 години
Възмутените туристи да бяха назовали името на туристическата агенция и кой е и къде се намира 5* хотел.Нещата трябва да се назовават с истинските им имена в мрежата от потърпевщи.Така ще се избегне опастността да има и други разочаровани хора и тези които предлагат стоки и услуги вече няма да са анонимни и ще се съобразяват с качеството на това което предлагат ако искат да съществуват и печелят.
5
2
 
17
 
! Отговори
ей преди 6 години
Странна работа не ни мамят но им пазят имената на фирмита и така мамят още хора....напишете името....
4
4
 
15
 
! Отговори
stalinista преди 6 години
На бедните българи условие им било 5 звезден хотел и почивката 2800 лв. Само за неграмотни са туристическите агенции. С един клик, хотел, самолетен билет и вече има различни сайтове, където можеш да си букнеш различни турове в даден дестинация, където сте
3
1
 
9
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 6 години
поредната пирамида, обещават после нямат пари и покриват с парите от следващите клиенти. Оказва се че си запазвам хотел в интернет и имам повече защита, никой не ми иска да плащам сумата предварително и ако платя и се откажа рядко ми искат повече от 5% неустойка.
2
4
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Кой им се връзва още на тези туроператори , не знам. С един клик си купуваш самолетен билет , с още един си резервираш хотелите и за 2-3 часа се информираш кое точно да посетиш и кога , не е много сложно.
1
1
 
21
 
! Отговори
истина е преди 6 години
В *** си е виновен само роба !! Ако бяхме бяла държава , мушингерите щеше да са в затвора ,а парите на оетените щеше да са върнати от продаденото имущество на фирмата !!!!