Времето утре: Ясно, с температури до 15 градуса

Над планините облачността ще се увеличи, но няма да вали
25 ное 2017 22:43,
0
Времето утре: Ясно, с температури до 15 градуса
Снимка: Reuters, архив

През нощта срещу неделя все още над планинските райони ще преобладава ясно време, а над равнинната част от страната ще бъде мъгливо. Тихо време. Минималните температури ще бъдат между минус 1 и плюс 4 градуса, по Черноморието до 8-9 градуса. 

Утре от запад облачността ще се увеличава и вплътнява. Преди обяд все още на много места в равнините ще има мъгла. Около и след обяд ще се появи слаб, в източните райони и северно от планините до умерен юг-югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат между 10 и 15 градуса, в места с трайна мъгла: 6 - 9 градуса.

Атмосферното налягане бавно ще се понижава и вече ще бъде по-ниско от средното за ноември.

Над планините облачността ще се увеличи и вплътни, все още без валежи. Ще духа силен юг-югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 7 градуса, на 2000 метра - около 2 градуса.

Над Черноморието ще преобладава облачно време, преди обяд на места с мъгла. Около и след обяд ще се появи слаб до умерен юг-югозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 13-15 градуса. Температурата на морската вода е 12-13 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: прогнозавреме
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари