Мистерия! Слeд купон – младеж почина в съня си

12-класника Кристиян не давал признаци, че има проблеми
Обновена: 28 ное 2017 09:24 | 28 ное 2017 09:15,
43
Мистерия! Слeд купон – младеж почина в съня си
Починалият Кристиян. Снимка: "24 часа"

Смъртта на 18-годишен младеж потресе и озадачи врачанското село Борован.

Кристиян Братоевски учел във врачанската гимназия по търговия и ресторантьорство, затова баба му отишла да го събуди вчера сутринта. Възрастната жена се изплашила когато установила, че внукът й не дава никакви признаци на живот и се обадила на спешна помощ и в полицията.

Пристигналите медици само констатирали, че момчето издъхнало часове преди баба му да влезе в стаята. Според близките на 12-класника Кристиян бил през уикенда с приятели в къща за гости във Вършец и не давал никакви признаци, че нещо със здравето му не е наред.

Тепърва аутопсията на починалия абитуриент ще изяснява причините за кончината му. От ръководството на гимназията отказаха да коментират разпространен сред съученици на момчето слух, че вероятно е злоупотребил с упойващи вещества.

Родителите на Кристиян работят в чужбина и веднага били уведомени от по-големия брат на починалия за трагедията.

От полицията пък съобщиха за "24 часа", че вече е започнало разследване по случая и се издирват всички свидетели, които са били заедно с Кристиян в часовете преди да издъхне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Момчето е било на село при баба си. Може да са се топлили с печка на дърва. Там стават сакатлъци с дима, ако комина не е читав. :-(
35
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Страничен ефект от морфиновите наркотици е опасността от спиране на дишането по време на сън. Съжалявам за момчето, мир на душата му! И се присъединявам - родители, взимайте си децата, не ги оставяйте на произвола на съдбата в България! Не е честно толкова млад живот да си отива от едната глупост и безотговорност.
34
2
 
20
 
! Отговори
Уф преди 6 години
Жал ми е за хубавото момче. Да почива в мир!
33
2
 
6
 
! Отговори
Уф преди 6 години
И от 2 глътки алкохол може да започнеш да се задушаваш. И алергията обикновено се отключва внезапно, какво остава ако изпиеш 50 грама на екс, както правят някои млади.Възможно е и от рефлукс насън да се почине, но най-много ми прилича на алергия към алкохол менте или някой да му е сипал лексотан в алкохола.
32
1
 
20
 
! Отговори
България без българи преди 6 години
Хора, оставаме малцинство както е тръгнало.Възрастните са ограбени, изнасилени , убити. Децата са алкохолизирани, дрогирани , без ценности. Ужас ! Закъсваме я яко. Ще станем .......Жалко за хубавото момче.
31
8
 
2
 
! Отговори
Прост но не Ален преди 6 години
Сигурно си е инжектирал марихуана!
30
6
 
6
 
! Отговори
До: ППП преди 6 години
Ми може! При ГРОБ е така. Като нямат какво да ядат, как мислиш?Ще ги оставят не, ами оттам ще минат! Гладът не се търпи.Може да си мислиш че в България гладни няма?Ама има една поговорка: "На чужд гръб и 100 тояги са малко!"Ти ако си добре и си имаш всичко, може да си внушаваш, че партия ГРОБ са велики, но не са! Едни магистрали не правят силна икономика, а то пък и едни магистрали - криви като юфка!
29
10
 
4
 
! Отговори
всд преди 6 години
Неосъзнати ***. Липсата на родители, които да беседват с него по наболелите теми и да го предупредят за евентуалните опасности, дотам води. Излязъл с компанията, решил да се направи на мъж пред некоя мацка или пред компанията, и айде.
28
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отвратително заглавие! Починал в съня си, ама причините се търсят в купона. И пак ходят да разпитват учителите и съучениците му. Защо занимават училището с неща, случили се през уикенда? А може би случили се през нощта или на ранина.Отвратително!
27
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Амфетки
26
13
 
25
 
! Отговори
ППП преди 6 години
Пак родители в чужбина... Не знам как може да си изоставяте децата и да заминете на май.ната си.
25
7
 
14
 
! Отговори
до 25 преди 6 години
А бе хахо какви ги говориш за ЕС. Ако са под 18г. и ако не могат да си купят алкохол,цигари- винаги има кой да им купи.Дрога и там се продава и то в пъти повече-за това пък възраст няма.За Родителите които работят да си вземат децата-е това пък съвсем неграмотно послание,знаеш ли какво работят при какви условия .....
24
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 12Щом България е Адът на Земята винаги можеш да отидеш в Русия.Даже ти пожелявам да отидеш да живееш в Русия.
23
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е работа на Борисов и Сорос!
22
2
 
6
 
! Отговори
Врачанин преди 6 години
До До "Врачанин&qu 19 Дано не ти се случи нещо подобно и на теб.Писах за некадърни лекари. Има и много кадърни , които надявам се ще ме извинят.
21
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хора, като работите в чужбина взимайте си децата, маскирани зад незнанието на език и как детето няма да се справи, защото не знае език, което всъщност е отражение колко елементарен е масовият българин. Децага са оставени и живеят сами или под отровнит уж контрол на баби и дядовци. В ЕС няма как деца да са в дискотеки и заведения под 18, а са си купят цигари и алкохол е невъзможно, дори бонбони с ликьор не могат да си купят ако са под
20
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По снимката не прилича на наркоман, алкохолно натравяне с некой метил.
19
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Младите днешно време всякакви *** смьркат ей тьй колкото копони да стават. Бог да го прости момчето! А и кьде са защитниците на марихуаната?
18
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баба към внука си:- Какво ядеш?- Това е екстази, бабо!- Виждам аз, че е екстази, ама защо без хляб?!
17
4
 
4
 
! Отговори
Я гледай преди 6 години
До Анонимен 12 По *** коментар от твоя няма. а имаш и 5 плюса.Това което си написал не е лъжлива новина , а умишлоно очерняне на българския премиер.Ама няма кай да ти се хване. Народа прогледна.