Спукани гуми, криви джанти… Дупка потроши над 10 коли на "Тракия"

Колите аварираха една след друга в района на 13-ия километър в посока Пловдив
2 дек 2017 07:30,
110
Спукани гуми, криви джанти… Дупка потроши над 10 коли на "Тракия"
Снимка: Кадър bTV

Около 15 коли пострадаха от дупка, зейнала внезапно снощи на магистрала "Тракия". Автомобилите са сериозни щети, спукани гуми и изкривени джанти.

Заради серията инциденти движението по магистралата в петък вечерта беше затруднено.

Още по темата

Колите аварираха една след друга в района на 13-ия километър в посока Пловдив в продължение на три часа.

Жертви или ранени няма. Според шофьорите заради силните дъждове, дупката не се виждала, съобщи bTV.

Фирма, която поддържа пътя, обеща да поеме разходите за ремонт на пострадалите автомобили. Няколко часа след инцидента, движението на магистралата беше напълно възстановено, но проблемът ще бъде отстранен днес.

Тогава ще се установи и каква е причината за отворилата се дупка в пътната настилка.

От АПИ призоваха шофьорите да карат внимателно в района.

От Пътната агенция съобщиха и за друг инцидент на магистрала "Тракия" снощи. Верижна катастрофа е станала в района на Стара Загора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Румъния първо нямат магистрали, моето момче, естествено, че винетката ще им е евтина.
68
2
 
36
 
! Отговори
Тиквун преди 6 години
Да изтанцуваме един танц със саби около дупката и ще се оправи!
67
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евтина винетка?В Румъния винетката е 67 лева,а пътищата са много по-хубави от нашите.Затова не си търсете оправдания за кражбите.
66
27
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За такава евтина винетка като нашата годишна от 97 лв и поддръжката ще бъде толкова. Когато винетката стане 1000 лв на година тогава можете да имате някакви претенции.Вие комунистите искате с пр..я боя да правите, че и маркировка да сте имали навсякъде. Няма как да ви минат евтините комунистически номера!
65
0
 
12
 
! Отговори
Червен каскет преди 6 години
Червените каскети не могат да видят дупките ВИ от синята мъгла.
64
20
 
3
 
! Отговори
Червен клошар преди 6 години
Бас хващам, че червените каскети са виждали дупката много добре, но нарочно са се блъскали в нея, за да си счупят таратайките и да викнат после телевизия да ги снимка.Както се казва в такива случаи - червени ***!
63
26
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този участък от магистралата е строен от Тодор Живков и е ремонтиран от Станишев.Толкова е качеството на ремонта от БСП.Затова хората и за в бъдеще винаги ще гласуват за ГЕРБ, защото се вижда кой как строи пътищата!
62
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 59 Другарю червен каскет , точно за 3 часа лятото отидох до Бургас . Ако дойда у вас ще намеря повече дупки в стените от колкото на магистралата . Хванете някаква *** опорна точка и виете като карпатски мечки , но накрая тъгувате , че някой си пълни гушата . Ето това е мъката на БСП , че други си пълнят гушата. Иначе народа пак ще гласува за ГЕРБ.
61
1
 
5
 
! Отговори
... преди 6 години
До АнонименАз забравех господине вие сте всезнайко :Д 800-900 милиарда .... Но тва АПИ-япи гибс... трябва да им се потрошат кокалчетата .... щото явно всеки си пълни в торбата пиленца и сол... и си затварят очите
60
1
 
26
 
! Отговори
Дядо Петър преди 6 години
Не разбрах само, дали някой полицай е успял да стигне за три часа до 10-ти км. за да постави необходимите предпазни светлини и ограждения.Или са били заети в кризисния "щаб" и са се борили с "поройните" дъждове.Иначе за състоянието на прехвалените ни магистрали няма защо да говорим. Особено за новите им участъци. Дано имаш добро окачване, иначе може да те хване морска болест. Още преди да си стигнал до морето.
59
1
 
27
 
! Отговори
???? преди 6 години
Значи аз ако не си платя данъка, гражданската, ВИНЕТКАТА - катаджиите като ме спрат и ще ме спукат от глоби, а за пътищата които не отговарят на наредбите и законите, аз не мога да "глобя" АПИ - примерно. Пътя Раднево - Стара Загора е под всякакви норми и то от години, ама слагат знаци "винетка". Според мен това е безочлива наглост и то от българи, които ние им плащаме заплатите - депутати, министри, АПИ, общинари...
58
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес щели да запълнят дупката.Интересно как се пълнят дупки в тоя дъжд?!
57
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали Бойко ви обеща магистрали като слънце,по които ще стигате за 3 часа от София до Бургас.Виждаме какви са магистралите,а тези,които му се довериха и буквално приеха думите за 3-те часа въобще не стигнаха до Бургас.Затова един премиер трябва много да внимава какво говори и какво строи,а мат'ряла да мисли,преди да тръгне на път.
56
0
 
15
 
! Отговори
???? преди 6 години
Това престъпление - пълнене на дупки трябва да престане. Харчат се много пари, които се отчитат с "чертежи" на дупките :) - пък то целия път на решето. На много пътища основата им е за ремонт, а те само трупат (по 5-7 см :) ) асфалт, а те процесите си работят под новия асфалт. Борисов нали много се тачи с Меркел, да взема пример от Германия, а те си карат по старому като "братята" руснаци - "технологията" на дупките.
55
1
 
16
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 6 години
Това го направи драгалевския мавър. След като прекопа дондуков с кирката и ми изрина павенцата се пренесе на Тракия, където спокойно си крадем с автомагистрали АДе.
54
1
 
13
 
! Отговори
???? преди 6 години
.... но ние сме си виновни .... траем си като..... заспали.....
53
0
 
28
 
! Отговори
???? преди 6 години
Масово липсват маркировки и то по международни пътища, тесни с неравности и дупки! В тъмната част на деня, разминаването е истинско "приключение". В наредбите са описани допустимите отклонения за неравности! АПИ трябва да затвори половината пътища в България! Но най-жалкото е ,че си плащаме не малко пари за данъци, винетки..., а после си караме по дупките и неравностите, чупим си колите и пак си плащаме! Всички тръбят, че едва ли не в Южна България пътищата са "цвете".
52
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е то не може и качествен асфалт и яко крадене.Или едното или другото.Герб са избрали второто.Зер няма да са вечно на власт,я.
51
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освен че вади паветата по Дондуков, Путин взе и дупки да копае по магистралите ни. Няма отърване от него!
50
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То пътищата искат поддръжка, а не сано да се присвояват милиарди за имитация на поддръжка и ремонти. Май ГЕРБ 8 години се ненакрадоха.