Свлачище помете ловна хижа в Родопите и уби човек

В болница е другият мъж, който е бил вътре в постройката
Обновена: 2 дек 2017 17:54 | 2 дек 2017 17:45,
14
Свлачище помете ловна хижа в Родопите и уби човек
Снимка: Архив, Булфото

62-годишен мъж загина, след като свлачище помете ловна хижа в близост до златоградското село Долен. Информацията бе потвърдена от зам.- областният управител Адриан Петров.

При инцидента, станал днес около 16.00 ч., е ранен и друг мъж, който е откаран в болницата в Златоград.

Вследствие на проливните дъждове се е откъснала земна маса, която проникнала в хижата и затиснала намиращите се вътре двама мъже, които били на маса, пише "Дарик".

Единият от тях е издъхнал от получените травми в линейката на път за болницата, потвърди кметът на Долен Здравко Благоев.
 
На мястото на инцидента са пристигнали екипи на полицията и пожарната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До шматкаЩе ти кажа връзката къде е.Хората са си платили всички разрешителни на властта, за строежа, плащали са чинно данъци и такса смет, и накрая заради бездействието на същата та власт срутище отнема човешки живот и срутва всичко!Вдяна ли сега къде е връзката, ***?
8
6
 
1
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 7Абе толуп м.алоумен къде е връзката между власт свлачище и нещастен случай.Гаргамел как може да сравняваш умишлено убийство пък било от луда с нещастен случай.Мозъка ти е бъркани яйца.Причинно-следствените връзки са ти непозната материя ама с чукове и сърпове в главата толкова
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До шматкаПомниш ли, Шматко, 2001 година, когато една откачена майка утрепа детето си?Малкият Пепи.Помниш ли тогава медиите на ДС копоите как от това нещастие съдадоха типична параноя и изкарах 2000 таксита пред Парламента, обвинявайки властите за това?Помниш ли бе толуп?Само че сега на власт са твойте приятели МУРИТЕ!И такива "изпълнения" няма, макар че Българи гинат всеки ден като на световно!Разбра ли ми интимната мисъл?
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До шматкаКакво да направят властите ли?
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди няколко години на един познат вилата беше пометена от около 10 кубикова скала, откъснала се от високо. За късмет нашите хора си бяха тръгнали 20 мин. преди това. Решили да си допият в града :) От вилата не беше останало нищо, все едно атомна бомба. Плочата на втория етаж беше излетяла на 20 метра. Всичко е късмет, правиха курбан после.
4
3
 
15
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 1,2,3И какво да направят в случая властите .Ловна хижа някъде в планината.Властите да направят търг за изпълнител на подпорна стена.....много заблуден народ.Все съм бил оптимист но като чета коментарите започвам да се отчайвам.
3
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както много пъти съм казвал, животът тук е изключително опасен. А нямаш ли късмет, загиваш бързо бързо...
2
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дупки и вечно неизправни пътища, опасни язовири,зарязани с години, опасни дървета, сеч безпощадна, а след тях наводнения и свлачища, Хитрино, Бисер, Аспарухово...Все нещо не разбрали, не направили, пропуснали, омърляли, а хората страдат и загиват. Пълно безхаберие към народа и само далаверата е важна. Това движи държавата от 89г. , но последните 10г. са направо страшни.
1
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не може да бъде.Това в учредената, че посперираща, стабилна и процъфтяващя Тикволандия.